Kladite se na Svetskom prvenstvu uz BlackCoin Betting | Bosnian.Lamareschale.org

Kladite se na Svetskom prvenstvu uz BlackCoin Betting

Kladite se na Svetskom prvenstvu uz BlackCoin Betting

Oklade! Tu je servis koji vam omogućuje da koristite BlackCoin, dokaz-of-akcija altcoin, da anonimno kladiti utakmice Svjetskog prvenstva. Servis, BlackCoin kladionice, omogućava vam da koristite BlackCoin novčanik za slanje BlackCoin opklade u velikoj klađenje bazen, gdje Utakmice će se koštice vaša predviđanja o ishodima Svjetsko prvenstvo protiv predviđanja mnogih drugih ljudi.

Na naslovnoj strani sajta je mjesto gdje ćete pronaći trenutačno meč u toku. To pokazuje nacionalne zastave dva tima igraju sa natpisom "U toku" između dva, što ukazuje da je utakmica se dešava upravo sada. Ispod "in progress" etiketa, postoji dugme "detalje". Nakon prelaska to dugme, vi ćete biti odvedeni u drugu stranicu koja prikazuje sve BlackCoin adresa koje su postavili oklade na trenutnu igru. S lijeve strane od adresa, web stranica prikazuje jedan od dva nacionalna zastava za označavanje koji tim adrese se kladi na. Na prednjoj strani, a strani detalje, možete vidjeti koliko opklade su postavljeni na utakmicu u toku i planiranog povrata ulaganja (ROI) za osvajanje uloge. Na sajtu podsjeća boljima da je planirani ROI je podložan promeni tokom perioda klađenje ovisno o količini opklade. Trenutnoj igri, u to vrijeme ovaj članak je napisan, je Australija protiv Nizozemska; 3.543 opklade su postavljeni na ovoj utakmici, i projektirana ROI je 1.501,2% za one koji se klade na Australiju.

Ako ste BlackCoin korisnik, a Futbol (ili nogomet ako vam je draže) ventilator koji gleda na Svjetsko prvenstvo, a vi ste zainteresovani za anonimno klađenje na predstojećem igri, možete početi da vaš opklade na BlackCoin kladionice nakon sljedeće samo nekoliko jednostavnih koraka. Ozbiljno, samo nekoliko koraka. Ali, ako ste novi u kripto-valute, i nemaju nikakve BlackCoin, morat ćete kupiti prije nego što možete početi klađenje s njim.

Dobivanje BlackCoins Koristeći Bitcoin Exchange

Najlakši način da kupi BlackCoin je koristeći fiat valuta (dolara, funti, jen, itd) da kupi Bitcoin, a zatim koristi te bitkoine kupiti BlackCoins. Možete kupiti bitkoine koristeći jedan od mnogih Bitcoin razmjene. Najpopularniji za direktnu kupovinu je Coinbase, dok je najpopularniji razmjenu koja uključuje trgovačke platforme, i trgovine između korisnika, je Bitstamp. Sada kada imate neke Bitcoin, možete ga povući iz razmjene u novčanik na Cryptsy, drugu vrstu razmjene koja se fokusira uglavnom na razmjenu različitih kripto valutama (ili digitalne valute) za druge. Izbor ovdje je velika, tako da ga jednostavno, samo pogledajte za tržište BCBTC.

Jednom kada imate BlackCoins, preuzmite BlackCoin novčanik ovdje, od BlackCoin stranica. Otvorite novčanik, idite na "Primi Kovanice" tab, i kopirajte "Adresa" (dugi niz brojeva i upperlowercase slova) u BlackCoin povlačenje kutijice Cryptsy.

Dakle, sada imate BlackCoins morate se kladiti na Svjetsko prvenstvo! lako, zar ne? Evo kako možete koristiti one BlackCoins će staviti svoje uloge sa BlackCoin klađenje:

Kako se kladiti na Svjetsko prvenstvo sa BlackCoin klađenje

Korak 1: Postavite ulog

Na vrhu početne stranice na BlackCoin kladionice, korisnik je obaviješten da ne postoje komplikovane procedure uključeni u postavljanje opkladu. Ne čak ni da bi i registrirajte korisnički račun sa sajta. Jednostavno poslati BlackCoins na tačnu adresu, koja će biti prikazana na početnoj stranici gdje se nalazi struja i predstojeće utakmice. Jedini zahtjev postavljen na klađenje po BlackCoin Klađenje je da morate kladiti najmanje 10BC a možete se kladiti više od 1000BC. Ako se kladite ispod 10BC minimum ili iznad maksimuma 1000BC, svoj novac će automatski biti vraćen, minus naknada od 5%. Morate staviti svoj ulog u periodu klađenja. Tu će biti tajmer na ekranu, nećete biti u mogućnosti da se kladim prije nego tajmer pokrene ili nakon nule.

UPOZORENJE !! Ako će se kladite koristeći BlackCoin kladionice, pobrinite se da koristite desktop novčanik za slanje svoj novac na klađenje adresu. Nemojte koristiti online novčanik ili Exchange. Kao BlackCoin kladionice ne podržava račune, jedina stvar koja vas povezuje vaš novac je tvoj BlackCoin adresu. BlackCoin Klađenje vas upozorava na njihovu FAQpage da ako vam poslati novac s web novčanika ili direktno iz razmjene, vaš dobitak će se šalju provajdera novčanik ili na razmjenu, ali će vjerojatno ne čine ga na svoj račun. Zbog toga je vrlo važno da koristite desktop novčanik kako bi se osiguralo da vaš novac neće se izgubiti.

Korak 2:

Uživajte u igri! Nakon što ste stavili svoj ulog, sve što morate učiniti je gledati utakmicu i nadam se da vaš tim osvoji. Gledati sa svojim prijateljima, obitelji, ili pazi na miru. Međutim, to radite, ne zaboravite da se zabavite! Ako je vaš tim gubi, onda više sreće drugi put. Postoji mnogo igara postrojeni, i dosta prilika da se gleda i "play". Međutim, ako vaš tim pobijedi, pređite na korak 3.

Korak 3: Što se događa ako sam dobio?

Kada se oklade su postavljeni, sve BlackCoins se staviti u jednu nagradu pot. BlackCoin Klađenje uzima 5% od ukupne pot pomoć fonda za razvoj i podršku web stranice u cjelini. Međutim, BlackCoin garantuje da će dobiti pobjednici, u najmanju ruku, svoj novac nazad plus postotak od ukupnog lonac, koji je određen iznos od boljih u loncu. Isplate će biti poslan na pobjednike čim igra završava. Možda nećete dobiti svoj dobitak odmah, to je zato što BlackCoin ručno provjerava isplate kako bi bili sigurni ni u kvaru plaćanja su poslani na pobjednike. I to je to! Čestitamo, osvojili ste svoj ulog! Sada, možete pokrenuti proces klađenje preko tako što ulog na sljedećoj utakmici, ili možete samo zadržati novac.

Novčić Kratak ni na koji način podstiče ili podržava kockanje. Samo smo željeli da te informacije na raspolaganju svakome ko je već u potrazi za Svjetsko prvenstvo klađenje usluga. Vi ste pojedinac, vi ste odgovorni za svoje odluke. Dobiti ili izgubiti, bet na vlastitu odgovornost.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: početni vodič

Post Altcoin

Kako dobiti Bitcoins - Vodič za zaradu bitkoina brzo i besplatno 2018

Post Altcoin

Šta je Dogecoin

Post Altcoin

Radi se o Blockchain, ne Bitcoin-u

Post Altcoin

Kako kupiti IOTA: Osnovni vodič za početnike

Post Altcoin

Korak po korak vodiča za paljenje sopstvenog Bitcoin čvora

Post Altcoin

Najnovije nadogradnje novčića i najslabije implementirane funkcije

Post Altcoin

16 odličnih i korisnih Bitcoin kalkulatora

Post Altcoin

Anonimne kriptokutencije: njihova istorija je kratka

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin sa Paypal-om ili kreditnom karticom odmah

Post Altcoin

Bitcoin Scam Test - 10 alata za utvrđivanje da li je bitcoin biznis legit

Post Altcoin

10 Korisni alati za ostanak povezani na tržište Bitcoin