Potcoin je tamo gde je! Uvod u Potcoin | Bosnian.Lamareschale.org

Potcoin je tamo gde je! Uvod u Potcoin

Potcoin je tamo gde je! Uvod u Potcoin

Pokušavao sam da misli na nešto duhovit i pronicljiv za moj prvi post kao Coin Representativefor Potcoin, ali nedavni događaji i razvoj je značilo da sam ostavio bez izbora nego da pokuša i oko njih sve se u uvodnom članku. Činjenica da su neke od ovih zbivanja letio ispod mog radara do nedavno da ti kažem nešto. Dakle, bez daljnjeg odlaganja, ovdje je sažetak svega Potcoin - spojeno s malo ličnih analiza - za ilustraciju razloga zašto sam mislio, a sada znamo, Potcoin je gde je to (Daddio)!

Potcoin ima veliki, i raste, razvojni tim

Iako je cijeli kripto je tek nedavno postala opsjednuta proof-of-Developer, Potcoin je bio ispred krivulje i samo je nastavio da nadmaši konkurenciju. Na zvaničnom sajtu, Potcoin.com, mora biti jedan od najsveobuhvatnijih, slick, user-friendly, i višestrana sajtu kriptovaluta-based tamo, sa posebnim medijima, trgovac, ulaganje, zajednice i robe portala (uključujući T -Shirts i predinstaliran PotCards biti otkupljeni online). Svi programeri i upravljanje su dugo ime, sa profilesfeaturing detaljima svojim ogromnim, kolektivno iskustvo u različitim kapacitetima. Nedavne editionsto tim vidio imenovanja u prodaji, marketingu i koordinacija društvenih medija, a ja sam posebno oduševljen o dodatak web razvoja Matt Bernierfor dao značajan vještine, iskustvo, i opće kripto-nerdiness. Povrh toga, Program Potcoin je, u stvari, okuplja i podrška sposobnosti zajednice. Osim toga, ne samo da imaju Potcoin naselili u svoje nove urede u Montrealu, imaju besplatan numberemblazoned na top-lijevo od web stranica. Koji drugi novčić ima tu?

Ljeto Potcoin i Programa Potcoin ambasadora

Koliko god se ispostavilo neke ljude (RIP Bill Hicks), marketing je ključni aspekt bilo poduhvat i ne moraju biti inherentnu zlo. Ljeto Potcoin promotivne turneje je vrlo dobro, sa posadom naporno radi na promociji Potcoin sa tribinama na nedavnom Cannabis Cup u San Franciscu, a American Glass Expo u Las Vegasu. Ipak, to nije samo programera koji rade na promociji Potcoin; u Potcoin ambasador komisija-based programmeis također u toku, sa članovima zajednice potpisivanja oko svijeta i dobili sa promotivnim paketima za promociju Potcoin dobavljačima na njihovom području. Licem u lice komunikacija je očigledno glavni fokus cijelog tima, a žudnja za koju su mnogi spremni staviti svoje lice iza uzrok dobar znak za budućnost.

Potcoin je PotLabs

Nedavno osnovanog PotLabs (nove web stranice u radovima) je bilo teško na poslu nakon stvaranja Potcoinjoint, popularni zajednica forumu sa svježe integrisane IM i funkcije chat-sobi. Njihov trenutni projekt je PotWallet, online novčanik sa SMS-om (North America samo u ovom trenutku) i E-mail transfer Potcoin objekata. Sada možete e-mail anyonesome POT, a proces rezultat će voditi korisnika bez problema kroz stvaranje PotWallet da primaju kovanice (koji se može otkazati do otkupa). Nakon ovog podvig, njihov sljedeći cilj je stvaranje lokalnih Potcoins stranice zajedno sa escrow za kupoprodaju Potcoins off-tržištu. Očekujte mnogo više od sinergija razvija između ove momke, je razvojni tim i zajednice... Samo ih ne očekujem da će biti viče o tome. Pogledajte ovaj prostor pažljivo!

Potfunder za Potcoin Podržani dobrotvorne organizacije

Dok Dogecoinand Bitcoin, između ostalog, imali su udio od dobrotvornih diskova, Potfunder fokusira Potcoin zajednice na konkretne ciljeve. Osnovana teškaša zajednice @deemington i @ Ironhammer5 - ovo drugo što je nedavno promoviran u službeni položaj Potcoin društvenih medija koordinator - Potfunderis gladak i već toliko volio Potcoin institucija u toku podizanju velike sume za dobrotvorne svrhe i razvoj blagodati. Ciljnu prvi dobrotvorni pogon razbijen je iz parka, sa 2000 $ (200k POT) podigla za FRAXA, a dobrotvorna organizacija u razvoju tretmana kanabisa u vezi za Fragile X sindrom. Uz toliko zdravstvene prednosti kanabisa samo čeka da bude prihvaćen od strane medicinske zajednice, ili još važnije, vlada, Očekujem da će ovo postati vrlo korisno tema koja se nadamo prikupiti mainstream pažnju tako temeljito zaslužuje.

Kulturne niša Potcoin

Hiljade godina nezavisnih i povezanih kulturne evolucije je otišao u pušenje marihuane, iz Hindu-a, na hipici, i šire. Već postoji univerzalni kulture da bi privukli na; čine OK znak prstima, a sada stavi pridruživanja prstiju na usta - to je gotovo kao univerzalni znak jeziku dodirom zglob da pitam nekog vremena. Povijest je pokazala da izmenjenih stanja svesti, u kombinaciji sa zajedničke istorije ugnjetavanja, je prilično prokleto uske osnove za zajednicu, a to se posebno odnosi na novo povezan doba u kojem se kolektivno i brzo delegitimising rekao ugnjetavanja. To je jak razlog za novčić zajednice, uključujući programeri, da vjeruju u.

Ono što je najvažnije, da je zajednica također implicitno uključuje većinu potencijalnih proizvođača koji su, više-češće nego ne, su Stoners sebe, a imaju više od običnog monetarne pogon pomoći podržati Potcoin. Dobavljači potpisuju se cijelo vrijeme, uključujući i najveći europski online glava shop Azarius.com, dajući Potcoin realnim korištenje da zajednica aktivno želi. Možete čak i kupiti sjeme sa Potcoin, i dok ćete morati provjeriti zakone u vašem području, to je Helluva garantuje povrat na ulaganja u srednjem roku!

The Potcoin Zajednica

Lonac pušenje zajednica, kao i da je globalna i raznolik, imaju neproporcionalno više vremena na svojim rukama da doprinesu rastuće zajednice, trgovinu, i koristeći Potcoin s dobavljačima. Pot pušači su, pretpostavljam, i neproporcionalno više aktivnih korisnika interneta, a svakako su neproporcionalno kreativna gomila. Već, zajednica su izvor mnogih dostignuća Potcoin; Potfunder i PotcoinJoint već spomenuto, ali dodatno tu je vijest stranice Potcoin HighonPotcoin (opet, zahvaljujući @ ironhammer5) featuring redovne podcaste - uključujući i developer Hangouts - broadcast i snimljen uživo; razvoj i oslobađanje beta fazi Electrum novčanik; Reddit tip-bot da dopuni aktivni sub-Reddit, i opće vibracije to je upravo ono što očekujete od gomile pionirski potheads. To je lijepo mjesto za posjetiti, ali to je još lepše mesto za boravak, i jedan koji vam omogućuje da sretno torbu-držati, bez obzira na trenutnu cijenu, sve dok se drži vas vezan zajedno kao grupa.

U zaključku, Moje misli o Potcoin u Long-Term

Potcoin ima sve atribute potrebne za dugoročni uspjeh. Kompetentni i strastveni programera koji su u interakciji i povratne informacije van posvećeni i rastuće zajednice, meta niša tržišta koje je toliko široka i globalna da oseća čudno da ga čak nazvati niša, ozbiljnu količinu vremena i kapaciteta kreativnost na kojima će se oslanjati na i divan mješavina profesionalizma i lulz, sa čak Chevy Chasegetting u na akt u Montrealu "Just For Laughs" festivalu. Šta više, Potcoin se pojavio na velikoj roku u širem kontekstu otvorenim dekriminalizacija napore ne samo u Americi, ali samim tim i širom svijeta. Svaki lobiranje pokušaj, svaki bit press interesa predstavlja priliku za Potcoin ne samo gurati to je vlastite interese, ali i visoke ciljeve u oblasti zdravstva i pravosuđa. Za one interesi su jedno, a to je iz tog razloga prije svega onih sam naglasio da me je dovelo da se posvete ovom novčić.

Da li vaše istraživanje, i radujem se pridružiti svima u vama dobrodošlicu u puta.

Povezane vijesti


Post Altcoin

PGP šifrovanje - početni vodič

Post Altcoin

Potcoin Way

Post Altcoin

Kladite se na Svetskom prvenstvu uz BlackCoin Betting

Post Altcoin

Kako potražiti svoj Bitcoin Cash i prodati je za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Kako ostvariti do 20% dobiti od vaših bitkoina kroz investiranje

Post Altcoin

Upoznavanje sa zvaničnom, Vladinom sankcionisanom kriptocurrencijom

Post Altcoin

6 Koraci za procenu da li je alternativna kriptocurrency vredna investicije

Post Altcoin

Dogcoin accepted by Twitch.tv!

Post Altcoin

Jesse Powell Ripple podneo ostavku

Post Altcoin

6 Bitcoin tutorijala vrednih čitanja

Post Altcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: CheapAir prihvata Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Post Altcoin

Kako kupiti Dash u 3 jednostavna koraka - početni vodič