Bratislava podzemna stanica koja prihvata Worldcoin Dok WDC savez pokreće revolucionarnu izdanju novčanica Drunk Turtle | Bosnian.Lamareschale.org

Bratislava podzemna stanica koja prihvata Worldcoin Dok WDC savez pokreće revolucionarnu izdanju novčanica Drunk Turtle

Bratislava podzemna stanica koja prihvata Worldcoin Dok WDC savez pokreće revolucionarnu izdanju novčanica Drunk Turtle

U Worldcoin Allianceis ponosom najavljuje sljedeći veliki korak u istoriji Worldcoin. Nakon popravljanja neke specifičnosti u proteklih 14 dana, potpuno novi i na kraju stabilna Worldcoin novčanik verzija 1.0.1 - kodnog imena "Pijani Turtle" - je pušten u javnost prije samo nekoliko trenutaka. Ovaj revolucionarni novčanik je opremljen sa funkcije koje su sve o naprednim fleksibilnosti na oba korisnika i programera strane. Prije toga, Bratislava zasnovan Subway franšizu koriste Cryptodiggers 'Android terminal za plaćanje prihvatiti Worldcoin plaćanja.

Novi novčanik Features utirući put prosperitetne Worldcoin budućnost

Pijan kornjača je prvi kripto-walletever da sadrži user friendly konfiguraciju i ažuriranje čarobnjaka. "Osnovni Dostupnost Nadogradnja sustava Service" (Gauss) omogućava kripto početnike lako inicijalizirati svojih ličnih novčanik. Korisnici više neće morati da ažurirate softver ručno: Gauss redovito provjerava za promjene i upozorava korisnika čim su dostupne nadogradnje. U okviru korisnika Gauss imaju slobodu izbora što ažuriranja za instaliranje (izuzetak: nadogradnju kritičnih sistemskih) i može se pretplatite na kanale, kako bi se filtriraju vrstu ažuriranja on ili ona želi da primi. Ova opcija ima prednost, da korisnici Worldcoin može odlučiti da li će isprobati beta paketa ili čekati konačnu izdanja.

Kevin Quasarano, jedan od vodećih programera, ponosno dodaje: "Tako sam uzbuđen zbog nove novčanik 1.0.1! Worldcoin je prvi kripto valutu primjenom QT 5.3 i automatski sistem za ažuriranje. Sistem ažuriranje je jednostavno zapanjujuće. To daje korisnicima mogućnost da se lako ažurirati novčanik kada se dodaju nove funkcije. Veoma sam zadovoljan posvećenost tima i zajednice dok je ovaj u razvoju. Ja jedva čekam da vidim šta će nove stvari biti zajednicu učiniti sljedeći! "

Gauss je prvi igrani pruža potpuno novu aplikaciju server "Pulzar", koji je u potpunosti kodiran od nule. To omogućava programerima Worldcoin Alijanse za pružanje novčanik plugin bez dodirivanja bilo kojeg od jezgro sistema.

Bratislava: Subway sendviča kupovnih sa Worldcoin

Nedavno je Cryptodiggers tim Slovačka zasnovan otkrio svoje nove Android Plaćanje Terminal aplikaciju. To omogućava kompanijama da lakše prihvate Worldcoin plaćanja (BTC i LTC također podržani) sa bilo kojim pametnim telefonom ili tablet uređaja - no posebnu opremu potrebna osim API računa koji treba postaviti na CryptoDiggers.eu.Store službenika samo ukucajte u cijenu u američkih dolara ili eura, a aplikacija automatski izračunava njegov ekvivalent Worldcoin vrijednosti. To onda stvara QR-kod koji mora biti skeniran kupac za aktiviranje plaćanje. Jednostavan postupak bio dovoljno uvjerljiv za ogranak Subway u Bratislavi za implementaciju aplikacije na njihovo poslovanje.

Iako Peter Besina i njegov motivisan tim registrovan companynot davno su mogli već postigli značajne ciljeve. CryptoDiggers ubrzo počeo njihov online shop listing tek nešto više od 5000 artikala (uglavnom elektronike, kao i uređaji) i razvio kripto-valute plugin za velike online shop sistema što je ikad lakše prihvatiti Worldcoin, Bitcoinand Litecoin. Ogranak Subway usvajanje CryptoDiggers rješenje naglašava važnost ovakvih jednostavan za korištenje sistema i povećati motivaciju timova i dalje, kao što je Peter Besina opisuje:

"Konačno mogu koristiti Worldcoin Android novčanik da kupi nešto što je opipljiv, fizički objekt. Glad je došao sa instinktom pa sam mislio naš POS sistem mogao okončati dana furiozno u potrazi za sitniš. Utvrđeno je u Subway (Parickova Street, Bratislava) gdje idem da jedem često. Ne mogu opisati sreću koja je prošla kroz moj mozak nakon što sam ušao i platio za prvi put! Kupio sam od tune i italijanskog BMT pod sa čokoladom kolačić i moje omiljeno piće Pepsi, uz - naravno - Worldcoin "

O Worldcoin

Worldcoin (WDC) je trenutno najbrži kriptovaluta, koristeći protokole slično Bitcoin, u naprednom digitalnom svijetu valute. Dok će Bitcoin zahtijevati do 20 minuta da biste potvrdili plaćanje, Worldcoin transakcije imaju završetak je planiran u samo 30 sekundi, rival brzina transakcija kreditnim karticama. To čini Worldcoin jedinstven, s neograničenim potencijalom u dnevnom malo upotrebe. Ovo je jedna od mnogih prednosti Worldcoin ima više od većine digitalnih valutama.

O Worldcoin Alliance

U Worldcoin Savez predstavlja grupu motivisanih Worldcoin korisnika koji volontiraju svoje vrijeme i stručnost da se razvije Worldcoin u legitimne alternativne valute. Naši članovi dolaze iz svih krajeva svijeta, uključujući Veliku Britaniju, SAD, Kanada, Nizozemska, Hong Kong, Finska i Austrija.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prvo izdanje

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard utorak - Put od slanja za prijem

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) u 3 jednostavna koraka - početni vodič

Post Altcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: BitFury Capital Invests u BitGo, KnCMiner zatvara seriju investicionih serija od $ 14M i još mnogo toga

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

Reddcoinova revolucionarna promena: Dokaz brzine udjela (PoSV)

Post Altcoin

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - početni vodič

Post Altcoin

Šest ideja Bitcoin i Altcoins trebaju obuzimati dio I

Post Altcoin

Kladite se na Svetskom prvenstvu uz BlackCoin Betting

Post Altcoin

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - početni vodič

Post Altcoin

Reddcoin-ov rast u godini bitkoinskog tržišta meda