Reddcoinova revolucionarna promena: Dokaz brzine udjela (PoSV) | Bosnian.Lamareschale.org

Reddcoinova revolucionarna promena: Dokaz brzine udjela (PoSV)

Reddcoinova revolucionarna promena: Dokaz brzine udjela (PoSV)

Jučer smo spomenuli mogući razlozi za Reddcoin je priceremaining tako nisko, kao što je zaglavljen u 2 do 4 satoshi kolotečinu već neko vrijeme. Međutim, zbog obnovljenog interesa zbog novih razvoja Dokaz o Ulog Velocity (PoSV) algoritam, razlozi prethodno navedene više nisu dovoljni da suzbiju je cijena. - Dustin O'Bryant, osnivač i urednik Coin Kratak

Ranije danas, Reddcoinannounced svoje planove za implementaciju PoSV algoritam (update: Macand Windows Reddcoin novčanik nadogradnju tutorijali na POSV) zamijeniti sadašnjeg PoW jedan. Ova najava je dovela do ogromnih povećanje od 300% u Reddcoin cijeni od samo 3 satoshis do 12. Revolucionarni potez Reddcoin nije nikakvo iznenađenje za svakoga ko je pratio je razvoj od predstavljanja Reddcoin u veljači, ali je uhvatio pažnju drugih članova digitalnom svijetu valute.

Reddcoin PoSV: Šta treba da znate

Obrazloženje i objašnjenje PoSV se temelji na informacijama koje je objavila programeri medalje na njihovoj pod Reddit, i dolazi u dva dijela: akademski address kako potrebu implementacije novih mjera za čuvanje pad prethodno bolesni kovanice od vrijednosti na berzi, kao i kao FAQ bookletoutlining detalje novog sistema, a oba su dostupni u PDF formatu.

PoSV je dizajniran za borbu protiv opasnosti od vrhunskog ASIC miningequipment, koji se trenutno uništava vrijednosti mnogih drugih novčića sa njegova sposobnost da drastično outmine CPU i GPU bunare. Kao ASIC imunološki algoritam, PoSV će zaštititi novčić od toga da bude minirana i bačen na berzama. Osim toga, PoSV daje poticaje za svoje nosioce samo tako što će svoj novčanik otvoren i online, koji dolazi po stopi od 5% kamate annually-, što je više od većine POS novca, ali ne toliko velika da uzrokuje inflacija izmakne kontroli.

Nakon efekt njegove implementacije, rudari koji su trenutno sticanje Reddcoins će i dalje biti u mogućnosti da kopaju Reddcoin za neko vrijeme, ali je blok prepolovljen je povećan na svakih 50.000 blokova, koji bi trebao biti oko 35 dana. Nakon 3 do 6 halvings, bam će biti u penziji, i sistem će biti prenesen na čisto PoSV. Ovo što će ukloniti mogućnost da se direktno kopaju Reddcoin.

Ako ne mogu da Mine Reddcoin, Šta kriptovaluta Trebam li Mine?

Umjesto toga, rudari koji žele da kopaju Reddcoin će morati da se pridruže rudarstva multipools koji će biti postavljen na moje druge digitalne valute. Ove kovanice će zatim biti prodan, koristiti za kupovinu reddcoins, i na kraju, isplaćuju rudarima (slično blackcoin). Dobra strana na to je da se sa PoSV, rudari ne moraju kupiti ASIC rudarstva opremu kako bi zadržao se i rizik prema opremu ističe zbog teških korištenja prije nego što se nadoknade svoje ROI, koji je praćen i BitcoinASICs.

U multipools se može podesiti da moje novčiće koje koriste otporan algoritmi ASIC. Iza toga, to će ukloniti konstantnim pritisak prodaje iz bazena koji je držao vrijednost Reddcoin je dole, i da će ga zamijeniti pritisak kupovine, od multipools kupovine Reddcoin, koji će pomoći da se poveća vrijednost Reddcoin a.

Dakle, kako će novi Reddcoins se proizvoditi?

U PoSV sistemu, kovanje javlja kada Reddcoin novčanik sinhronizuje sa blockchain i provjerava transakcije na način koji je sličan rudarstvo. Kroz stalne provjere, mreža i dalje sigurnije i svoj ulog reddcoins je autentičnost. Thss vam omogućava da primate prosječno 5% godišnje kamate, dok novčanik ostaje na mreži.

Trenutni ukupno kapa kovanica je 109 milijardi, ali PoSV, u teoriji, znači da postoji beskonačno napajanje. Međutim, kao što će biti ukupan broj kovanica oko 30 milijardi kad PoW zaustavlja, i PoSV počinje, to će biti potrebno jako, jako dugo vremena da dostigne čak i ranije očekivalo 109 milijardi.

Ovo prethodno nedokučive poduhvat u PoSV će biti teško pratiti svaki drugi Scryptaltcoin. Scrypt kovanice koje se suočavaju sa dilemom da bude minirana od strane ASIC opreme možda više ne treba da razmotre mogućnost spojenih rudarskih da privuku rudara. Spojio rudarstvo može izgledati kao poticaj za neke, ali to predstavlja opasnost od slabijih novčić se 'preuzela' od strane jednog od veće vrijednosti na dugi rok.

Kako će Reddcoin je POSV Algoritam Pomoć Ostali Cryptocurrencies?

Ako je ovo novi algoritam hvata na bez problema, vladavine ASIC mašinama može vrlo lako biti u blizini svoje isteka. Bez potrebe da kupi ASIC rudarske opreme, kao što često može koštati gore od $ 10,000, rudarstva hobisti mogu nastaviti koristiti svoje sebe okupio mašine za generiranje isplati prihoda.

Reddcoin nije stranac u inovativne ideje. U razmaku od samo nekoliko mjeseci, Reddcoin su valovi s lansiranjem IPO, ubrzo zatim početka postojanja Reddcoin Broadcast platforme, koja u suštini je servis za ljude da šire svoje marke ili poruke na društvenim mrežama sa znatno pojačan dohvata. Sada, kada je ovaj novi razvoj, Reddcoin zajednici na Reddit ima obnovljeni osjećaj povjerenja u novčić, a njegovi kreatori. Mnogo zabrinutost je izrazio i da ako je novčić gubi borbu biti sljedeći najbolji digitalnu valutu na tržištu, zbog izuzetno niske vrijednosti koje donosi lukav investitori manipulacijom Reddcoin na deviznim tržištima, ali to je sada isparilo.

Izvjesno je da je ovo vrlo uzbudljivo vrijeme za digitalne valute u cjelini. Po mom ličnom mišljenju, to bi bilo pametno držati oči na Reddcoin

* Autor nema udjela u Reddcoins, ali bi volio ako bi mogao utopiti u njoj.

Povezane vijesti


Post Altcoin

6 Bitcoin tutorijala vrednih čitanja

Post Altcoin

Šta je Dogecoin, Charity Coin?

Post Altcoin

Dnevni izveštaj o Coin Brief-u: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Weekly Rundown Digital Currency - Prvo izdanje

Post Altcoin

Bitcoin osnove

Post Altcoin

Kako kupiti EOS u 3 jednostavna koraka - početni vodič

Post Altcoin

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaže Bitcoinu

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates kaže Bitcoin je bolji od valute

Post Altcoin

Radi se o Blockchain, ne Bitcoin-u

Post Altcoin

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je spremna za odlazak

Post Altcoin

Kako zaštititi svoj Bitcoin novčanik

Post Altcoin

Šta je Ripple? Pogled iznutra Crypto 2.0