Objašnjavajući nisku cenu Reddcoin i poziv za transparentnost | Bosnian.Lamareschale.org

Objašnjavajući nisku cenu Reddcoin i poziv za transparentnost

Objašnjavajući nisku cenu Reddcoin i poziv za transparentnost

Ovaj članak je svoju analizu, a JUDG ment, onoga što sam primetio događa sa Reddcoinin nedavne prošlosti, i ne može biti potpuno precizan. Međutim, ja sam proveo dosta vremena trgovanja ove valute, i gledam kako knjige svaki dan.

Ako ovo čitate, vi ste vjerojatno zanimaju Reddcoin. Neki od vas su poput mene, i uložila mali iznos u IPO, i polako od kupila RDD. Ostali su možda kupili kasnije, ili možda nisu odlučili da li treba kupiti RDD ili ne. Ja neću pokušati bilo koga da uvjeriti da kupi ili proda RDD, već da obrati pažnju na ono što se događa.

Reddcoin se temelji na odličnu ideju, i ima tim od velikog programera iza njega. Redd API, Reddcoin Broadcast, raskošnih nova web stranica, ažuriranja i ispravke do srži, vrh robota, u prevrtanja kampanjama, Reddcoin nagrađuje program, kao i sve ostale karakteristike, sisteme i alate koji se razvio jezgra razvojni tim, a članovi zajednice koji rade sa njima, su brzo i efikasno implementirati. Reddcoin još uvijek ima dug put ka postizanju da je potencijal, i postaje "The Social valuta", ali je na pravom putu.

Dakle, u čemu je problem sa Reddcoin?

Međutim, mnogi ljudi su bili zabrinuti zbog činjenice da Reddcoin pricehas je grli oznaka 2-4 satoshi već neko vrijeme sada. Primijetio sam mnogo zabrinut postova na subreddit i strepnja preko zajednice. Nedostatak rasta tržišna kapitalizacija sljedeće povećanu popularnost je zbunjujuće na većinu, i teško je vezati sve faktore zajedno. Srećom, kada je razdvojio, a na listi, to postaje malo lakše vidjeti.

 1. U Reddcoin IPO investitora

  Veliki dio IPO investitori trenutno prodaju dijela, ili sve, od novca svaki dan. To je vjerojatno iz više razloga. Od IPO, cijena Bitcoinhas značajno opao, a neki investitori mogu biti očajni za sredstva. Drugi možda uložili u IPO iz hira, a kasnije izgubili interes. Drugi još možda koristi niske cijene prikupiti sve RDD im je stalo da zadrži, radije ih imati pri ruci, a ne čeka, a sada omogućava IPO sredstva da se razišli.

 2. Bitcoin je cijena

  Svi altcoins su pod uticajem Bitcoin u ovom trenutku. To je tužno, ali istinito, činjenica da je Bitcoin je vratar. Kada izgubi vrijednost, s druge kovanice obično ne dobiju vs Bitcoin, nego izgubiti kao panika postavlja u, a mnogi investitori razmijeniti altcoins za Bitcoin, a zatim Bitcoin za fiat.

 3. U Reddcoin ili Bitcoin, Whale (e)

  Nekoliko dana trgovci, ili polu-dan trgovaca, uključujući i mene, su uočili "kit" (trgovac sa vrlo velikom količinom sredstava) na Cryptsy da manipuliše cijenu Reddcoin. Gledao sam nekoga, ili grupa ljudi, otkazati 10+ bitkoine iz buy zid skoro 20 Bitcoin zid, a zatim prodati dovoljno Reddcoin da otkaže preostalih kovanice u njemu, a zatim stavljanjem novog prodaju zid 10+ bitkoine vrijedan od Reddcoin u svom mjestu, i krenuti u novom, kupi zid na 1 Satoshi niže.

  Razlog zbog kojeg ovo je zbog toga što je niža cijena od Reddcoin, što je veći% dobit između kupovne i prodajne zidova. Koristeći pažljivo planirane strategije, pametan trgovac može steći kontrolu nad veliki dio tržišta. Dokle god IPO investitori prodaju na dovoljno visokoj stopi, ova strategija je vrlo lako postići s dovoljno sredstava. Očekujem da nakon IPO distribucije su gotovi, ovaj kit (ili grupe kitova) omogućit će cijena za početak slobodno rastu, ili čak ga napumpa sebe.

 4. The New Reddcoin Korisnici dovode u zabludu

  To je pitanje dva dijela.

  Prva - Mnogi od novih članova Reddcoin zajednice zapravo ne ulaže nikakva sredstva u Reddcoin. Oni se upoznaju sa Reddcoin jer su bili manje uspješan, a samo su zainteresovani za napojnice, ili se vrhom. Ovi korisnici dodaju vrijednost, ali ne odmah. Oni će donijeti u vrijednosti iz drugih izvora, kao zajednica raste, čineći tržište atraktivna za one koji su stvarno spremni da investiraju u Reddcoin. Međutim, oni neće imati efekta na Reddcoin vredi danas, ili možda čak i smanjiti cijenu od prodaje kovanice su vrhom.

  Drugi - Broj pretplatnika na subreddit, sljedbenika na Twitteru, itd može biti neprecizan. Iako ne mislim da su programeri sami kupuju robota, ili kupovinu pretplatnika, netko može biti. To bi moglo biti kita je ranije spomenuto, ili neki slučajni korisnik koji želi da vidi Reddcoin raste. Međutim, to se događa, čini se kao da su brojevi nisu tačne. The% pretplatnika koji su na subreddit u datom trenutku je značajno niža u odnosu na druge valute, a stopa po kojoj novi korisnici pretplatite izgleda generalno poveća na vrlo linearnu brzinu. To je čudno, kao i obično zajednica će obično raste u više mahova, a tokom perioda koji raste po konstantnoj stopi, ima i veći od prosječne stope uključenosti od strane novih korisnika.

Dakle, nakon prolaska kroz potencijalne uzroke niske cijene Reddcoin, barem koliko ja vidim, ja sam optimista za budućnost. Iskreno, cijena Reddcoin danas je direktno u skladu sa cijenom da je IPO investitori plaćeni za svoj novac. Sa 168.8 Bitcoin uloženo, a 5,2 milijarde novčiće za distribuciju, prosječna cijena svakog Reddcoin u IPO je 3.24 satoshis. To znači da svako kupuje Reddcoin danas 3 ili 4 satoshis postaje u otprilike u istoj cijeni kao i originalni IPO investitora, što može biti jedan od razloga za to viri u ovom trenutku.

Ono što će se desiti sa Reddcoin je cijena sada?

Nisam siguran o tome što će se dogoditi u sljedećih nekoliko tjedana, ali ja očekujem da će cijena početi raste na kraju distribucije IPO. Kao mala IPO investitor sebe (manje od BTC uloženo), znam da su distribucije idu naprijed na ispravnu brzinu, i treba završiti na vrijeme. U tom trenutku, kada je inflacija od 60 miliona kovanica dnevno završi, trebalo bi da bude lakše dobiti solidnu uhvatite o tome kako će se te valute raditi u bliskoj budućnosti.

Međutim, imam jedan zahtjev za razvojni tim Reddcoin. Tačnije, imam jednu molbu za koga je zadužen za subreddit. Molim vas, iskoristite statistike za Reddcoin subreddit javno vidljive. S druge velike digitalne valute imaju svoje statistike dostupan javnosti, a Reddcoin treba da učine isto. Bilo je post na subreddit spomena je nedavno, i ja sam čuo drugi žale ranije. Bez ove vrste transparentnosti, budući investitori oklijevaju da usvoje Reddcoin.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 jednostavna koraka - početni vodič

Post Altcoin

Draguljima donosi Crypto za sve

Post Altcoin

Šta su Altcoins?

Post Altcoin

Jednostavan metod za pojačavanje vaše Bitcoinove sigurnosti

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) u 3 jednostavna koraka - početni vodič

Post Altcoin

Reddcoinova revolucionarna promena: Dokaz brzine udjela (PoSV)

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) Prava anonimna kriptocurrency

Post Altcoin

Kako potražiti svoj Bitcoin Cash i prodati je za Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Kako se menjaju Bitkomini: jednostavan vodič za početnike

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finske ekonomije sa kriptocurrency

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

GAW Rudarska šema je konačno otkrivena