Reddcoin Social Broadcast | Bosnian.Lamareschale.org

Reddcoin Social Broadcast

Reddcoin Social Broadcast

Ovaj tjedan vidio najavu ReddcoinBroadcast, socijalni glas okupljanje platforma posebno za Reddcoin. Iako je inspiriran popularnom Thunderclap platforma, ovo je potpuno Reddcoin fokusiran i razvijena verzija. Najveća razlika je cijena - dok Thunderclap naplaćuje između $ 100 do 500 $ za kampanju, Broadcast je potpuno besplatan. Sve što je tražio za uzvrat je da ono što se emituju je na neki način u vezi sa Reddcoin.

Dakle, kako Reddcoin Socijaldemokratska Broadcast posao?

U početku je korisnik će se prijaviti na web stranici Broadcast koristeći društvene računa, kao što su Twitter, Facebook ili Tumblr. Ovo omogućava emitiranje dozvolu na toj platformi, tako da se kampanja može automatski postaviti u vaše ime. Nakon što ste dobili dozvolu možete pogledati kampanja.

Oni prikazuju kao i svaki drugi publici-source projekt, osim da je podrška se mjeri u socijalnim domašaja umjesto dolara. Svaka kampanja ima određeni broj navijača do sa određenu količinu vremena. Kada se postigne taj broj, Broadcast će ići naprijed sa slanjem poruke kampanje u roku navedenom u popis.

Važno je napomenuti da je pronađen samo na svoj feed, Broadcast nije neki novi način za nanošenje spam na sve svoje prijatelje. To je jednu poruku poslao u jednom određenom trenutku. Snaga Broadcast ne dolazi od slanja hrpe poruka na svoj račun, već u koordinaciji i ujedinjujući, mnogo glasova. Hashtags se koriste za bazen zajedno svi navijači, gurajući poruku u trend više nego solo, ili nekoordinirano, napori mogli postići.

Kako mogu pokrenuti kampanju? Da li to ima da se Reddcoin u vezi?

To je jednostavno i intuitivno slučaju "klik raketa za lansiranje". Postoji doslovno slatka mala raketa, pozivajući vas na veće stvari.

Početak procesa je poruku. Potrebno je da dostavi 115 znakova koji sažima svoju ideju, proizvod ili uslugu. Možda će vam koristiti prevrtanja platformu uključiti microtip, kao što je usvojen je u kampanjama ovom prvom tjednu da se zahvalim @bitcoinbarbie i @juergenhoebarth za članke koje bih objavljeni u podršci Bitcoin. Uključujući i tip je isti kao i na Twitteru normalno: koriste standardni jezik @tipreddcoin + vrh @YOURTARGET, a zatim iznos (100 rdd, na primjer). Ne morate imati novca sa tipbot da dobije poruku od ipak. Vaša poruka može biti bilo šta vezano za reddcoin. Pozdravim kolegu bloger, reklama da ste sada prihvata reddcoin u svoj dućan, ili da upravlja promet prema svoj članak, uzrok ili projekta.

Zatim možete poslati sliku, odaberite kategoriju, i napišite kratki stav davati ljudima ideju o tome zašto bi trebalo da podrže kampanju. Podesite vreme želite Broadcast, a broj navijača želite postići, i to je to. Generalno treba kampanju da se odnosi na Reddcoin, ali izuzeci su napravljeni ako podnesaka je od koristi za Reddcoin zajednici, ili je nastala aktivan član zajednice.

Da li Reddcoin društveno Broadcast System Zapravo radi?

Pa, to je samo prvih dana, ali sudeći po stranici kampanje: Da. Postoji toliko daleko da nije ispunila svoju kvotu pristalica samo jednu kampanju, ali čak i ova kampanja uspjela da okupi doseg od preko 75.000 prije sat nestalo. Uspješne kampanje, najviše podržali do danas je jedan jednostavno da se podigne svijest o prevrtanja računa Reddcoin. Pristalice potpisala da širi glas da možete napojnicu u Reddcoin na Twitteru, zaključno sa ukupno doseg od preko 150.000, a jaka Trending sa #socialcurrency hashtag.

Bilo je četiri uspješne kampanje do sada, angažovanje osoba sa tekstovima o Reddcoin, i jačanje profil r / reddcoin na Reddit. Kampanje trenutno traži podršku najavljuju takmičenja Redd API, uvodeći novosti sajt, i tražeći podršku za donaciju oslanja freereddcoin.com slavina.

Šta god će Reddcoin tim da iduće?

Dok Broadcast je samo vrlo mlad, već je privukao veliku podršku tih uzroka je iznijela. Buduće kampanje mogu uključivati ​​tehnoloških projekata, novosti najavama, oglašavanje poslova za Reddcoin, ili masovnih prevrtanja za dobrotvorne svrhe. R / reddcoin ciljane Twitter prevrtanja staze koji je ranije organizovana u subreddit će se okupio brže i lakše nego ranije, i uz veći osjećaj fokusa.

Budućnost emitovanja izgleda da su, kako kažu, samo ograničen na vaše mašte. Dokle god da je mašta uključuje Reddcoin, Broadcast bih da vam pomoći da do više ljudi. Uostalom, upravo pomoću ovog Reddcoin ekskluzivna platforma je širi dogovor o nastajanju novčić.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Rebranding, Intervjui, i punoj listi novčića

Post Altcoin

BTC.com prodao Joshu Garzi iz GAW Minera

Post Altcoin

Kako analizirati cijenu Bitcoin-a kao pro

Post Altcoin

Upoznavanje sa zvaničnom, Vladinom sankcionisanom kriptocurrencijom

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin sa Paypal-om, kreditnom karticom ili bankovnim transferom

Post Altcoin

4 jednostavna koraka za prihvatanje bitkoina u vašem poslu

Post Altcoin

Pristup Darknetu za manje od 2 minuta - početni vodič

Post Altcoin

Kako ostvariti do 20% dobiti od vaših bitkoina kroz investiranje

Post Altcoin

Bitcoin i Budućnost Novca

Post Altcoin

Radi se o Blockchain, ne Bitcoin-u

Post Altcoin

SpaceBIT će obezbediti novi način istraživanja prostora

Post Altcoin

Kako se menjaju Bitkomini: jednostavan vodič za početnike