Zašto je Reddcoin socijalna valuta | Bosnian.Lamareschale.org

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Zašto je Reddcoin socijalna valuta

Reddcoin

Socijalnog Valuta, je relativno nova kriptovaluta, ali je brzo stekao vuče. Ona ima najbrže rastućih subreddit, u odnosu na sve druge digitalne valute, a ovim tempom će proći Litecoin u narednih mjesec dana. Uz veliki blok nagradu od 100.000, u odnosu na Bitcoin's25, novčić je dovoljno likvidna da omogući savete kako da se slobodno, a koji je bio prvi cilj postavljen programeri.

Reddcoin ima aktivne Developers

Programeri Reddcoin su vrlo naporno rade na poboljšanju novčić, od lansiranja do danas, te su redovno ažurirane web stranice, novčanike, i stranice društvenih medija, kao što su Reddit i Twitter, da gura ideja da Reddcoin je društveni valuta. Povrh toga, im je stalo, a bave, zajednica, to je ono što daje novčić je snagu.

Reddcoin ima ogromnu Zajednice

Ono što čini Reddcoin tako posebnim je društveni aspekt iza njega, sa sve većim zajednica podržava ciljeve utvrđene to je programera. Izgrađena je da se slobodno dijele, međutim, korisnik bih, kroz sve društvene mreže.

Reddcoin daje zajednici na način da budu nagrađeni za efikasnu komunikaciju ideje, ili podrške projektima, a povećava vrijednost samog Reddcoin u isto vrijeme. Programeri pitati za povratne informacije o projektima redovito, a korisnici svojevoljno stvaraju svoje projekte za pružanje podrške, ili poboljšati upotrebljivost, na svoj način. Sada, sa novim radio-difuznog sistema, članovi zajednice mogu da kombinuju njihove glasove na način da se pušta na društvenim mrežama sa idejama i ciljevima projekta, ali bez potrebe da stalno spam.

U Reddcoin "Redd API" Makes integracije Easy

Sada sa nedavnog objavljivanja API, više se lako može uraditi sa Reddcoin nego bilo koji drugi novčić. API Reddcoin čini jednostavno, i sigurno, za bilo koji programer za integraciju sistema plaćanja, prevrtanja sistema, ili drugog sistema prenosa, direktno u njihov projekt. To mu daje veliku prednost, i to je ključ za budući uspjeh valute.

Uz nedavno izdao Android novčanik, to je lako čuvati RDD na mobilne platforme. To omogućava korisnicima da uvede prijateljima i obitelji na digitalnu valutu, i daje korisnicima pristup njihovim novčiće bez obzira gdje se nalaze. Sve glavne digitalne razmjene valuta, uključujući Cryptsy, Coinedup i Bittrex, su dobili na brodu sa Reddcoin, a valuta je sada trguje vs Bitcoin na relativno visoku stopu.

Reddcoin je jednostavan za upotrebu, slati i primanje

Reddcoin je odličan izbor za korisnika koji je nov na digitalnu valutu, ili čak član općoj populaciji bez interesa u digitalnom valuti na sve. Zajednica je veliku podršku, i slanje i primanje RDD je olakšano dovoljno da se oni mogu dati drugima na društvenim mrežama, čak i ako je strana koja prima nema novčanik, niti interes u tome ništa više nego što omogućava transfer.
Pa, šta čekaš? Prvi koraci sa Reddcoin danas, a svjedoci ovaj revolucionarni valute za sebe.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: početni vodič

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rešenje za merenje rudarenja

Post Altcoin

State of Dogecoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard utorak - postanite stručnjak za sigurnost za Bitcoin

Post Altcoin

Upoznavanje sa zvaničnom, Vladinom sankcionisanom kriptocurrencijom

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća

Post Altcoin

Kako trgovati Bitkoine i NE Uhapsite

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

99Bitcoins želi da izaberete pobednika našeg takmičenja!

Post Altcoin

7 Bitcoin pesama koje će slušati pre 2013. godine je gotovo

Post Altcoin

Kako analizirati cijenu Bitcoin-a kao pro

Post Altcoin

Šta je Ripple? Pogled iznutra Crypto 2.0