Reddcoin otkriva Social Wallet, POSV update i Social Platform | Bosnian.Lamareschale.org

Reddcoin otkriva Social Wallet, POSV update i Social Platform

Reddcoin otkriva Social Wallet, POSV update i Social Platform

Reddcoinis valuta koja pratim već neko vrijeme, a većina zajednica je strpljivo čekao za valutu da oslobodi, i prebaciti na, Puf udjela Velocity

POSV).

Jučer, Laudney, glavni kreator Reddcoin, najavio je da će, "će Najava sutra biti ubrzo nakon blokirati 190.000." Dok većina očekuje se da je to bio najavljuje skori oslobađanje POSV, nešto stvarni announcementwas mnogo veći.

Reddcoin Socijaldemokratska Wallet

Ne samo da je POSV bliži beta, ali i potpuno novi tip novčanik, poznat kao "društveni novčanik", je razvijen. Ovo novčanik je:

Prvi ikada potpuno funkcionalna kriptovaluta novčanik koji objedinjuje razne društvene funkcije kao što su IRC, News Feed, i službena objava

To je osmišljen kako bi se lako proširiv i još mnogo društvenih funkcija, kao što su glazba, video, igre, će biti uveden jedan po jedan u narednim mjesecima. Socijalne novčanik poboljšava korisnik angažman, a uz PoSV, povećava sigurnost mreže, i uklapa u s ciljem Reddcoin da postane društveni valuta digitalnom dobu.

Socijalne novčanik uživa potpuno novi UI dizajn koji čini tradicionalni QT UI izgledati zastarjele. To može djelovati kao lokalni desktop aplikacija ili raditi s demona koji rade na udaljenim poslužiteljima putem enkriptovanih RPC poziva. To je potpuno funkcionalan na Windows, Linux i Mac OS X.

Socijalne novčanik se već koriste Reddcoin programera na dnevnoj bazi. Počevši od danas, svakodnevne ćemo poslati pozivnice u Top 10 učesnika u dan da nam se pridruže u fazi beta testiranja. U narednim sedmicama, socijalni novčanik će biti dostupan svima.

 Socijalna platforma

Programer je na neodređeno spomenuti "nove generacije socijalne platforme", koji je vrlo ograničen u to je opis:

Cilj Reddcoin je obogatiti i olakšati ljudske socijalne interactions.Our naredne generacije socijalne platforma je također pod aktivan razvoj. Tipping na svim društvenim mrežama će biti važna komponenta platforme, ali to nije sve. U ovoj fazi, mi smo namjerno vrlo tajanstveni o detaljima platforme zbog konkurentne razloga. Ljeti ćete saznati više o veliku sliku i detalje.

Lično sam pristalica Reddcoin od prije svog prvog pojavljivanja, pa čak i uložili malu količinu u originalnom IPOC. To može da mi malo pristran, ali mislim da ova dešavanja i slike govore same za sebe. Ako se Reddcoin tim mogu to, to će biti veliki korak naprijed, i pokazati inovacije koje je moguće u digitalnom svijetu valute. Ja očekujem da će mnogi drugi dev timovi pokušavaju oponašati ovih programa i sistema, ali po stopi stvari trenutno idu, u Reddcoin tim će uvijek ostati jedan (ili tri) koraka ispred.

Ovo će biti zanimljivo gledati, i možete očekivati ​​da će Coin Kratak držati ažurirana na najnovijim dostignućima.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Myriads EasyMiner donosi Myriadcoin na nova tržišta

Post Altcoin

Anonimnost kriptokutencija II deo - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Anonimne kriptokutencije: njihova istorija je kratka

Post Altcoin

6 najboljih Bitcoin mining softvera

Post Altcoin

Objašnjavajući nisku cenu Reddcoin i poziv za transparentnost

Post Altcoin

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - početni vodič

Post Altcoin

Kako kupiti Ripple (XRP) u 3 jednostavna koraka - početni vodič

Post Altcoin

Početni vodič za upravljanje vlastitim bitkom bankomata

Post Altcoin

Brock Pierces Realcoin je loša ideja, i ovo je razlog

Post Altcoin

6 Koraci za procenu da li je alternativna kriptocurrency vredna investicije

Post Altcoin

Gavin Andresen vam pokazuje kako da implementirate dvostruku zaštitu fajlova novčanika