Beta pregled - Reddcoin Social Wallet sa integracijom društvenih mreža | Bosnian.Lamareschale.org

Beta pregled - Reddcoin Social Wallet sa integracijom društvenih mreža

Beta pregled - Reddcoin Social Wallet sa integracijom društvenih mreža

Kao aktivni član Reddcoin zajednice, kao i neko ko je često pisane članke o Reddcoin i to je razvojni, dobio sam pristup beta verziju ovog novog novčanika. Sada sam imao priliku da ga koristim već duže vremena, a željeli podijeliti svoje mišljenje o tome šta to čini u redu, a ono što nedostaje.

Pregled Reddcoin Social Wallet Features

Twitter u Reddcoin Social Wallet

Kao Reddcoin je prilično aktivan na Twitteru, ovo je odličan potez. Trenutno postoje dva jezička koji se odnose na Twitteru, a svaki od njih ima jedinstvenu svrhu:

1. "Obavijest" tab, za službene Reddcoin najava

Ova kartica pokazuje najnovije tweetove iz @Reddcoin, i na taj način pruža korisnicima jednostavan način da vidi šta je rečeno od strane zvaničnih Reddcoin tim. Klikom na tweet će otvoriti korisnika web preglednik izravno na tu tweet, dajući mogućnost čitanja odgovora, retweet, ili odgovoriti sami. Uhvatio sam se klikom na ovaj prilično često, i to je sigurno povećala iznos @ Reddcoin je tweetove koji sam pročitao.

2. "Vijesti" tab, za opću #Reddcoin tweetove

Kartica News ima dvije opcije, jedna za Reddit, i jedan za Twitter. Kada je izabran Twitter, najnoviji Tweets koje uključuju #Reddcoin su prikazani. Za socijalne valutu, to pomaže da pruži uvid u ono što zajednica govori, i još jednom pozdravljam to.

Sve u svemu, Twitter integracije je prilično jednostavan, a ostvaruje upravo ono što se čini kao da bi. Proizvod je u beta fazi, tako da sam siguran ove funkcije će biti više fleshed se kako vrijeme prolazi, ali ja sam impresioniran razvojem do sada.

Reddit u Reddcoin Social Wallet

Slično kao i sa Twitter, Reddit integracija daje korisniku direktan pristup Reddcoin subreddit. Ovaj pristup se nalazi na kartici "Vijesti", uz Twitter #Reddcoin vijesti. Ovo omogućava pristup najnovijim poruke u subreddit, i prati uz temu "Vijesti" tab Twitter, kao Reddcoin zajednici je uglavnom koncentriran na Reddit i Twitter. Nema mnogo više reći o ovoj temi, jer mislim da je screenshot ispod govori sama za sebe.

IRC Chat u Reddcoin Social Wallet

Do sada, najveći remi, a najimpresivnija karakteristika u ovom novčanik je da je integracija sa Freenode #Reddcoin IRC Chat kanal. Kada se klikne na kartici Chat, pojavljuje se ekran traži od korisnika da ulazni razgovor nadimak. Međutim, ako korisnik odluči da preskoči to, uobičajena je slučajno brojevima imenom "Reddlet".

Jednom Connect je klikne, korisnik je pala u Reddcoin IRC kanal, i slobodno mogu razgovarati. Je Reddcoin kanal je uvijek puna ljudi, ali ponekad može biti malo spor. Ipak, očekujem da će se promijeniti dosta kada se ovaj novčanik ostavlja beta i postaje standard novčanik za Reddcoin. Sa toliko korisnika koji se predstavio sa IRC, bez potrebe da se ništa izvan klikom dvije tipke unutar svojih novčanika, IRC za Reddcoin će vjerovatno biti vrlo živo.

Od različitih funkcija koje ovaj novčanik nosi, ovaj oseća najkompletnijih. To je stvarno daje Reddcoin osjećaj da je "Socijalnog valuta".

Ažurirano sučelje u Reddcoin Social Wallet

Stara Reddcoin novčanik funkcije savršeno u redu, ali izgleda gotovo isto kao generički novčanik za stotine drugih kovanica. Novi dizajn u Reddcoin društveno Novčanik je elegantan, a donosi neke ličnosti na Reddcoin Brand. Da služe za primjer ovaj, evo nekih ažurirane ekrana u odnosu na klasične novčanik ekranima.

Reddcoin Dashboard

 

Reddcoin "Pošalji" Screen

Reddcoin "Primi" Screen

Funkcionalno, te ispravke učiniti vrlo malo. Međutim, oni su vrlo estetski ugodan, a mogu se razviti da daju dodatnu funkcionalnost koja nije prisutna u standardnom modelu novčanicima.

Moja potražnja za Reddcoin Social Novčanik Značajke

Sve dopune Reddcoin društveno Novčanik su veliki po mom mišljenju, ali neki bi se mogla poboljšati na dosta. Naravno, ovo novčanik je u beta fazi, i znam da dosta karakteristika se dodaju u budućnosti, ali evo ispravke koje bih voleo da vidim:

  • Radije nego zahtijeva preglednika za otvaranje Twitter ili Reddit poruke, treba imati mogućnost za otvaranje stranice unutar novčanika.
  • Korisnici bi trebali biti u mogućnosti da se prijavite sa svojim Twitter-u ili Reddit računa kroz novčanik.
  • Facebook je potrebno da se integrišu.
  • Umesto da bude ograničena na Reddcoin stranica, dati korisnicima mogućnost da gledaju druge profile, hashtag, subreddits, itd Znam da to zvuči kontra intuitivan za tim koji se pokušava napraviti brend, ali kada korisnik koristi novčanik, oni su već zainteresirani za Reddcoin. Više slobode na ovaj način dati korisnicima razlog za to koriste kao čvorište društvene mreže, a ne samo za Reddcoin.
  • Tipping treba sprovesti za sve ove društvene mreže, kao i na IRC kanalu. Na IRC kanal, bilo bi razumljivo ako prevrtanja bila je ograničena na korisnike koristeći društvene novčanik, kao da će dati način da veže korisnika na novčanik, bez potrebe za posrednika tipbot.

Naravno, čak i bez tih dodataka, novi Reddcoin društveno Novčanik je liga ispred konkurencije. Ja sam vrlo impresioniran s njom, i da će raditi briljantno pomoću prekidača na POSV. Dok sam može imati značajke koje bi željeli da vide je dodao, da će biti samo šlag na torti.

Još jednom, u Laudney, Hoppipoppipolla (tvorac novčanik), a ostatak Reddcoin tim, pozdravljam vas. Veliki posao. Nastaviti dalje, i ostati nekoliko koraka ispred konkurencije. Ako možete upravljati, onda očekujem da vidim Redd oko za neko vrijeme.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Dogecon SF: Party koja je bila iznenađujuće ozbiljna

Post Altcoin

13 Mjesta za provjeru Litecoin tržišnih podataka

Post Altcoin

Kako kupiti NEM (XEM) - početni vodič

Post Altcoin

Potcoin je tamo gde je! Uvod u Potcoin

Post Altcoin

Uputstvo: kako koristiti Darkcoin novčanik i Darksend

Post Altcoin

Naučnici pitaju za Bitcoin & Dogecoin Donacije

Post Altcoin

Kako se menjaju Bitkomini: jednostavan vodič za početnike

Post Altcoin

GAW Rudarska šema je konačno otkrivena

Post Altcoin

State of Dogecoin

Post Altcoin

6 najboljih Bitcoin mining softvera

Post Altcoin

Uputstvo: Reddcoin POSV Upgrade na Mac računaru

Post Altcoin

Porast Potkovina