Porast Potkovina | Bosnian.Lamareschale.org

Porast Potkovina

Porast Potkovina

To nije ni bio mjesec dana od kada sam trajati reportedon rat za srce i dušu kanabisa kriptovaluta, ali mislim da je sigurno reći da je okončan rat. Jeftina copy-paste ripoff pojavio na sceni i široko ignorisati, dok Dopecoin dalje tiho postoji, vrebaju u senci kripto pokret dok zapravo ne radi ništa osim zauzimaju prostor, ali stvarno je bilo samo dva kandidata: Potcoin i Cannacoin.

Za trenutak se činilo kao da Cannacoin može zapravo napraviti vlast potez kao razvojni tim proizvela gladak novu web stranicu, i proširio prisustvo novčić na drugu razmjene kripto, Bittrex, dajući potencijalni usvojitelji dva mjesta gdje su mogli kupiti cannacoins. Čak su najavili svoj prvi tržištu, dodajući prijeko potreban alat za svoje medalje. Međutim, izbor robe je ozbiljno ograničena, unatoč stalnim uvjeravanjima da su programeri bili u pregovorima sa najvećim imenima na tržištu Washington State MMJ.

Do sada je ove pokušaje da dobiju kredibilitet, a udio na tržištu, nisu uspjeli imati željeni efekt. Cena Cannacoin je nastavila padati, sve do $.00927755 od trenutka pisanja ovog teksta (2014/06/21 08:31) bez razloga očekivati ​​taj trend će se završiti. Kao što se vidi na grafikonu, Cannacoin je neznatno šiljasta u cijenu, od kojih svaki poklapa sa promjenama gore navedenih, ali sve u svemu je trend pada.

Potcoin, s druge strane, bila je odluka ozbiljno, odlučni potezi u pokušaju da postane dominantna sila na kanabis sceni, što gotovo svakodnevno najavama o pravim, stvarnim kretanjima. Kao Cannacoin, oni su također redizajnirani njihove web stranice (čak snaggingthe.com sufiks) zadržavaju svoje klasične srebro-bijelo-zeleni motiv još ide za gladak, 21. Dizajn stoljeća koji je neosporno seksi.

Je razvojni tim je preselio svoje sjedište u Old Montreal, i utrostručio broj trgovaca prihvatanja Potcoin do 22, uključujući Amsterdam-based Azarius, narkoman omiljeni od 1999. Godine.

Oni su također udružio snage sa Potcoin saradnik (i kolege novinara kripto) Bobby Gooding, poznatiji kao Ironhammer5, sponzoriše Potfunder, a crowdfunding stranice čiji je prvi kampanja je za finansiranje istraživanja u liječenju rođenja defekt Fragile X sindrom. U 3 dana da Potfunder je online je dodao još jedan dobrotvorni, Cannabis zdravstvene službe, neprofitna sa sjedištem u Velikoj Britaniji, i bounty za open-source Potcoin novčanika.

Ova vijest je pozdravio vrlo povoljno na tržištu, kao što se vidi na grafikonu, gdje je cijena Potcoin se može vidjeti na više-ili-manje stabilan trend rasta. Cijena varira kao rani i sebičan rudari su bačeni njihovog udjela u odgovoru na gore krpelja, ali primijetiti kako je pad su rijetko strmoglav.

Past učinak nikada nije garancija budućih trendova, međutim, ali imam razloga za sumnju u Potcoin je na pomolu u velikom način. I iz tog razloga je predstavljen juče kada Potcoin debitirao theirpre plaćene Potcoin kartice, unaprijed igra mijenja u distribuciji kriptovaluta. Najveći kamen spoticanja u donošenju potrošač kriptovaluta je pristup, i učitanih kartice će razbiti tu barijeru, a istovremeno je izazvalo usvajanje trgovac, stvaranje pozitivne-povratne informacije ciklus koji će voziti cijene Potcoin veća.

To je teorija, u svakom slučaju. Samo će vrijeme pokazati da li će ova strategija biti uspješna, ali ja za jedan će biti pažljivo prate ovo. Potcoin će biti predstavljeni na San Francisco Cannabis Cup na 28-29 Juni gdje planiraju distribuirati Potcards kao dio njihovog ljeto Potcoin promocije.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Kako kupiti cardano (ADA) u 3 jednostavna koraka: početni vodič

Post Altcoin

Rebranding, Intervjui, i punoj listi novčića

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard utorak - Put od slanja za prijem

Post Altcoin

SpaceBIT će obezbediti novi način istraživanja prostora

Post Altcoin

Radi se o Blockchain, ne Bitcoin-u

Post Altcoin

Uputstvo: Reddcoin POSV Upgrade na Mac računaru

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) State of the Art, Anonymous Cryptocurrency

Post Altcoin

Kako kupiti Zcash u 3 jednostavna koraka - početni vodič

Post Altcoin

Saveti za investiranje novinara

Post Altcoin

Da li je Dogecoin mrtav? Ili će Doge ponovo da ustaje?

Post Altcoin

10 Korisni alati za ostanak povezani na tržište Bitcoin

Post Altcoin

Kako kupiti Dogecoin sa Paypal-om ili kreditnom karticom odmah