Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs | Bosnian.Lamareschale.org

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Kickstarter za Sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Update: Kickstarter propao, ali kreatori ove bušenje su ponudili da rade pojedinačne, prilagođene naredbe. Oni mogu biti kontaktirani putem Kickstarter stranici, koji je povezan sa u članku.

Digital zlatna groznica... U slučaju da niste umorni od poređenja između California Gold Rush 1849., kao i uključivanje Bitcoinand drugih cryptocurrencies u 2014. Godini, dozvolite mi da baci još jedan na tebe. To je odavno rekao da to nije bilo rudara koji su se obogatili tada, to je bio momci prodaje bere i lopate. Imajući to u vidu, donosim vam Sluice Box, a slaganje kući scrypt miningrig.

Ono što je "Sluice Box Scrypt rudarstva Rig"?

Na prvi pogled liči ambiciozan Erector set sa nekim kompjuterskim navijača u prilogu, i to je u suštini ono što je, iako jedan je sa zrakoplova aluminija.

Sada dostupan na Kickstarteru možete dobiti jedan od ovih američkih-made kompleti za samo 99 $ za model starter, koji se zove Mini, koja može nositi 3 GPU. Dodatnih $ 50 na obećanje (ono što zovemo "Wind Tunnel Edition") će dodati četiri 140mm fanove na svoj mini. Narednih nivo je ono što oni nazivaju svojim "Original Miner Edition" koji može nositi šest grafičkih kartica odjednom i će vas koštati $ 169. Ako želite navijača, međutim, tack na dodatnih $ 50 za još četiri 140mm ventilatora. Ili za 500 $ možete dobiti dva SLUICE_PRO okvira s 8 fanova. Bilo koju opciju odaberete dolazi sa garancijom od 1 godine, brošure o tome kako početi rudarstvu kriptovaluta, i pun pristup njihovim web forumima za podršku.

Je Sluice_Box je dizajnirao Robert Murray Jr, IT radnik koji nije bio zadovoljan sa bilo kojim od postojećih aluminija miningrigscurrently na prodaju. Mogao je otišao sa standardnim mlijeko sanduk, ali on je htio nešto s malo više klase od toga, pa je odlučio da gradi svoje. Nakon što je vidio koliko dobro je ispalo, on udružio sa svojim ocem, Robert Sr., još jedan inženjer koji je imao više iskustva sa mašinu, i prijatelj Robert Aguilar u masovnu proizvodnju i tržište za bušenje.

Mini mjeri 16 "x14" x12 "i teži solidnu 8 funti. Na drugom kraju spektra, nalazimo Pro na 25 "x16" x12 "i savjete da vage na nevjerovatnih 14 kilograma. Ako ste u potrazi za izgradnju ozbiljne rudarstvo na budžet, ovo zvuči kao dobar put da se.

Šta Perks li Kickstarter za ovu Scrypt rudarstva Rig ponuda?

Još jedna napomena o tim brojevima, usput: dolar cijenu za mini $ 99 je dostupan samo kao ptica privilegija ranije. Isto važi i za $ 169 cijena sledeći model veličine, redovna cijena na tome će biti $ 189. Oba $ 438 i $ 498 Perks uključuju 8 fanova, iako je to moglo ispasti greška.

Sa 27 dana ostavljena na svoju kampanju do sada su podigli $ 338 svojih $ 5,000 cilj zbog velikodušnosti dva pristalica. Dakle, još ima vremena da se vaše rudar, ako djelovati sada.

Povezane vijesti


Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finske ekonomije sa kriptocurrency

Post Altcoin

Šta su Altcoins?

Post Altcoin

Kako kupiti Ethereum Classic (ETC) je 3 jednostavna koraka - početni vodič

Post Altcoin

Dogecoin # 98 NASCAR Dogecar je spremna za odlazak

Post Altcoin

Najnovije nadogradnje novčića i najslabije implementirane funkcije

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Uputstvo: kako koristiti Darkcoin novčanik i Darksend

Post Altcoin

Kako Darkcoin Anonymous DarkSend pomaže Bitcoinu

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) State of the Art, Anonymous Cryptocurrency

Post Altcoin

GAW Miners CEO na KNC-ovom Titanu: Scrypt Mining je moja kuća

Post Altcoin

Dnevni izveštaj o Coin Brief-u: Twitch.tv i Dogecoin, Apple Pay, Gavins AMA, Bitcoin Ransomware i Tecnisa

Post Altcoin

Dogecins Dogecar na Talladega Superspeedway