Bitcoin & kratkoročni povratak | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin & kratkoročni povratak

Bitcoin & kratkoročni povratak

Bitcoin tržišta su vrlo nestabilna, što znači da su cijene može dovesti i pad od velike količine u jednom danu. Ako kupovati i prodavati u pravo vrijeme, možete napraviti mnogo novca. Kupovati ili prodavati u pogrešno vrijeme, a možete izgubiti. Pomoću dugoročni investingyou neće morati brinuti o gubicima koje proizlaze iz kratkoročnih fluktuacija. U isto vrijeme, međutim, da ćete propustiti potencijalne koristi. Kratkoročnih investitora da im novac klađenje ispravljanje na dan-to-dan fluktuacija (ili čak iz sata u sat) cijeni.

Ranije u ovom vodiču već smo ukazali na koncept kupovine u i podigneš odmah. Dok su ovi termini su važni za dugoročno ulaganje, oni su apsolutno neophodni za kratkoročno ulaganje. Ako ste zainteresovani za kratkoročno ulaganje, pobrinite se da shvate ovih koncepata. A dugoročni investitor ima korist ne morate da pažljivo prate tržišta. Kratkoročni investitor, međutim, mora stalno gledati na promjene u cijenama. Kratkoročnih investitora da svoj novac off kratkoročnih fluktuacija u cijenama, tako očito oni moraju biti dobro svjesni tih promjena.

Kao kratkoročni investitor, vaš cilj je da shvate kretanja Bitcoin tržišta. Morat ćete stalno pratiti tržište vijesti i bazirati vaše trgovine na javila je novinska. Ako američka vlada najavljuje akcije protiv Bitcoin, cijene će vjerojatno pasti. Vaš posao bi bio da shvatim da li akciju A) Vlada će uništiti Bitcoin (kao što su e-zlato) i B), ako ne, kada su cijene dno. Na primjer, ako vlada najavljuje potez za regulisanje Bitcoin da se osigura protiv terorističkih aktivnosti, cijene će vjerojatno pasti, ali sama valute neće biti uništena.

Jednom cijene dno, ti bi trebao povući okidač i napraviti kupovinu. Tada ćete morati čekati do cijene rastu. Nastavlja sa scenarijem gore, vlada može navesti svoj stav i Bitcoin zajednica dođe da shvate da će propisi biti minimalan. Cijene tada bi se moglo značajno skočiti. Jednom cijene vrhunac, to je najbolje vrijeme za prodaju. Jednom kada ste prodali svoj Bitcoin, želite da sačekaju cijene ponovo pasti. Kada su dno, ti će kupovinu i cijeli proces će ponovo početi ispočetka.

Je Bitcoin dobar Short-Term Investment vozila?

Da. Nije dugo odgovor ste tražili? Pa, da nam objasni. Dobar kratkoročne investicije vozilo je nestabilna jedan. To znači da će cijene dramatično promijeniti u kratkom vremenskom periodu. Što više cijene promijeniti, veće su šanse da se oni profit. Naravno, više cijene promijeniti, veće su šanse da će izgubiti novac.

Kratkoročni mogućnosti ulaganja su uglavnom mogućnosti visokog rizika. Short-prodaje dionica, peni dionice, volatile roba (tj ulje u vodstvu do rata ili recesije), kao i brojne druge investicije može računati kao visoko-volatile investicija, a Bitcoin uklapa u ovom publike.

Povezane vijesti


Post Altcoin

Nepotvrđena transakcija Bitcoin-a? Evo kako da skratimo Bitcoin-ovo transakcijsko vreme

Post Altcoin

Jesse Powell Ripple podneo ostavku

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Radi se o Blockchain, ne Bitcoin-u

Post Altcoin

Uvod u Bitcoin trgovinu

Post Altcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: CheapAir prihvata Dogecoin i Litecoin, DigitalTangible Gold za Bitcoin Exchange i još mnogo toga

Post Altcoin

8 načina da nikada ne propustite ključnu bitkuinsku verziju

Post Altcoin

Myriads EasyMiner donosi Myriadcoin na nova tržišta

Post Altcoin

Fluttercoin: nova ideja u alternativama Bitcoin-u

Post Altcoin

6 Koraci za procenu da li je alternativna kriptocurrency vredna investicije

Post Altcoin

Kako dobiti svoje Bitcoins online besplatno: 18 sajtova koji vam mogu pomoći

Post Altcoin

Cryptocurrency Battle of the Greens