Želite raditi i platiti se u Bitcoinu? Evo šest web stranica koje vam mogu pomoći | Bosnian.Lamareschale.org

Želite raditi i platiti se u Bitcoinu? Evo šest web stranica koje vam mogu pomoći

Želite raditi i platiti se u Bitcoinu? Evo šest web stranica koje vam mogu pomoći

Uz ludilo Bitcoin raste svaki dan, zašto ne početi raditi u razmjeni kriptovaluta? Čini kao odlična ideja, pogotovo ako ste slobodni radnik.

To je zašto Bitcoin Examiner želi da ti pokažem šest nevjerovatan platforme koje vam mogu pomoći da otkrijete posao opportunitiesand plaćeni sa najpoznatijim virtualne medalje u svijetu. Prema CottonTailMarketing.com, ovo su neke od najboljih online mjesta za tražiti posao i dobiti posebne nagrade.

1. Bittask.com

 

To je vjerojatno najpoznatiji platforma te vrste. Bittask.com, popularno poznat kao posao za Bitcoin, dostigao 10.000 registriranih korisnika u julu i super jednostavan za korištenje, bez obzira da li vam je potreban posao plaća u Bitcoin ili vam je potreban profesionalni koji mogu raditi za vas.

2. Coinality.com

Platforma vrlo sličan prethodnom opciju. U ovom slučaju, Coinality sada nudi nagradu od 0.005 BTC na bilo koji poslodavac koji ostaviti ponudu za posao. Nagrada je privremeno i namjerava promovirati web stranicu, tako da ako imate posao i treba profesionalac, zašto ne uzeti priliku?

3. BitGigs.com

BitGigs.com je jedan od omiljenih platformi za profesionalce koji žele ponuditi svoje usluge u zamjenu za Bitcoin. Raznolikost poslova je veći ovdje, ne toliko fokusiran na kriptovaluta i tehnologije polja.

4. Bitcoinjobs.com

Ova platforma je malo drugačija u odnosu na prethodnu web stranica, radi kao slobodan i zajednički posao odbora. Međutim, to je uvijek dobro znati svaki alternativu.

5. Bitcointalk.org

Forum BitcoinTalk.org ima korisnih usluga odbora, gdje možete tražiti posao širom svijeta koje se plaćaju u Bitcoine.

6. Reddit - Jobs4Bitcoins.com

Platforma Reddit ima i pansionske usluge pod nazivom Jobs4Bitcoins, gdje korisnici mogu postavljati svoje ponude za posao ili najavljuju da traže posao u svojoj struci.Zlatna pravila: osnovni vodič za kupovinu i upotrebu BitkoinaEvo obavezno članak za bilo koje web stranice o Bitcoin, kao što su naše 99Bitcoins. Ako ste jedan od novih ljubitelja digitalnu valutu, morate naučiti kako pravilno kupovati, prenositi i koristiti Bitcoine.

Prije svega, zaboraviti o procesu rudarstva. Stvaranje Bitcoin više nije važeći opcija, budući da zahtijeva posebnu rudarstvu hardwareand veliku operaciju. U najmanju ruku, to su pravila, ako želite imati neku zaradu.

Narednih izbor je kupiti Bitcoin, šaljući neki pravi novac u Bitcoin razmjene. Najpoznatiji su Kraken ili Bitstamp. Ali, ako želite da pogledate na sve opcije, idite na Bitcoin Charts.

Zatim počnete da koristite pravi novac i zaboraviti na kreditnu cards.Wire transferi su najbolji izbor, zbog opasnosti kreditne kartice i srodnih prevara. Dakle, prenijeti taj novac i dobiti neke američkih dolara u svoj online račun u jednoj od web stranica gore navedenih, što će (očito) zaraditi malu proviziju.

Samo slijedite upute na sajtu i dobićete Bitcoine gotovo odmah. Zatim ćete želite da ih koriste, tako da ćete morati dobiti Bitcoin novčanik. Dobiti jedan poput Coinbase ili Blockchain.info. Ovo novčanik će biti samo tvoja i da imaju reference na digitalne valute. Ali ako izgubiš, gubite sav novac. Baš kao u stvarnom svijetu.

Sada, naučiti kako poslati novac. Svaki novčanik ima address kako, gdje možete poslati Bitcoine. Ako proces sinhronizacije treba vremena, ne brini. To je obično nešto što može trajati satima.

Naredni koraci su jednostavni. Na primjer, ako želite da prenesete novac na račun drugog, potreban vam je adresa i to je u osnovi to. Samo budite svjesni da transakcije potrajati.

Kupiti nešto sa digitalnu valutu, samo trebate pogledati za "store" koja prihvata Bitcoine. Morat ćete slijediti upute i, u ovom slučaju, koristite BitPay, alat koji upravlja svim plaćanja Bitcoin. Zatim ćete dobiti adresu na kojoj morate poslati novac, kako bi dobili svoj proizvod. Samo idite na vaš novčanik i kupiti sve što vam je potrebno. Lako kao da je!

Preko zdnet.com


Novo u Bitcoin? 5 grešaka koje morate izbjeći2. Imajući sve vaše Bitcoin na jednom mestu bez odgovarajuće sigurnosti

Jednom kada imate Bitcoin iz razmjene sigurni da ne stavi sve svoje jaja u jednoj korpi. Ako imate samo nekoliko onda to nije loše, ali ako ste uložili znatan iznos u Bitcoin da bi bilo mudro da ih širi između različitih novčanike. Također, pobrinite se da pravilno osigurali walletsso da su teže hack. Jedna dobra ideja može biti da se stvori papira walletand držati negdje na sigurnom.

3. Panici Više od promjene cijena

Bitcoin je valuta, ali još uvijek vrlo stabilan. To je vrlo uobičajeno vidjeti promjene cijena do $ 100 po danu, tako da nema potrebe za panikom svaki put kada vidite $ 30 kapi. U perspektivi, a 2 godine, Bitcoin je postupno i dosljedno nastavlja da raste, iako ne može biti neke uspone i padove u sredini. Nakon prve 2 radikalne promjene ćete se naviknete na fluktuacije u toj valuti.

4. Preskakanje iz jedne Crypto valute na drugi

Svaki dan drugi Altcoincomes van i ljudi su sve hvaljenom o tome. Problem je što je većina ovih Altcoins nisu kao i uspostavljena kao Bitcoin i to može dovesti do prevare ili samo loše investicije. Za mnoge Altcoin pumpe i Dumpscams se dešavaju, a ako ste upravo tada čuli Bitcoin imate više od nekoliko da se bave. Ja vam tvrdim da je pokupi novčić li veruješ u (ne mogu biti čak i Bitcoin) i držati.

5. Yourself Nije Edukacija Dovoljno / Slušanje Media

Povezane vijesti


Post Altcoin

4 razloga zbog kojih je koša revolucionarni Bitcoin novčanik

Post Altcoin

FIMK - revolucioniranje finske ekonomije sa kriptocurrency

Post Altcoin

Dark Wallet Alpha 7 izdanje

Post Altcoin

Da li je Dogecoin mrtav? Ili će Doge ponovo da ustaje?

Post Altcoin

Bratislava podzemna stanica koja prihvata Worldcoin Dok WDC savez pokreće revolucionarnu izdanju novčanica Drunk Turtle

Post Altcoin

10 Korisni alati za ostanak povezani na tržište Bitcoin

Post Altcoin

Kako kupiti NEO u 3 jednostavna koraka: početni vodič

Post Altcoin

4 jednostavna koraka za prihvatanje bitkoina u vašem poslu

Post Altcoin

Potvrđena preliminarna istraga SEC-a za GAW rudara i propušta informacije

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) State of the Art, Anonymous Cryptocurrency

Post Altcoin

Cryptocurrency Battle of the Greens

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) je sada naoružan sa višeznačnim