Saveti za investiranje novinara | Bosnian.Lamareschale.org

Saveti za investiranje novinara

Saveti za investiranje novinara

Prvo, pobrinite se da uvijek držati svoje emocije pod kontrolom. Ne ponašaju na impuls. Ako cijene počinju vrtoglavo da raste, ne pretpostaviti da će se rast nastaviti nesmanjenom žestinom. Većinu vremena, cijene će skočiti i onda pop. Isto važi i za cijenu kapi. Umjesto toga, korak natrag, duboko udahnite i pokušajte shvatiti što se događa. Analizirati stanje i pokušajte da kopaju duboko shvatiti zašto tržišta se ponašaju na ovaj način. Da li je to samo privremeni bljesak na tržištu, ili dio većeg trenda?

Drugo, trebate provesti mnogo istraživanja, ako želite da bude uspješan Bitcoin trgovac. Nema Wall Street Journal ili Financial Times za Bitcoin. Postoji mnogo odličnih manjih web stranica, međutim, kako bi bili sigurni da izgradite stabilan između 5 do 10 web stranica koje ste provjeriti na redovnoj osnovi. Monitor za kretanja i reagirati u skladu s tim, držeći glavu nivo naravno. Nikad ne treba da verujem nikome jednog izvora, bez obzira koliko velika može izgledati, za sve vaše vijesti i informacija.

Treće, pobrinite se da su oprezni kada transfera novca. Internet je ispunjen scamsand Bitcoin se ne razlikuje. Preporučujemo da koristite renomirani razmjene, kao što su Mt. Gox, za sve vaše trgovine. Da, vi ćete morati platiti naknade, ali dodatnu sigurnost pruža vredi troškove. To se posebno odnosi s obzirom koliko je teško pratiti ljude kroz Bitcoin sistema (to je gotovo nemoguće). Reddcoin zvanično oslobađa POSV - počinje 2. Avgusta (sada uživo)Danas, glavni kreator Reddcoin, Laudney, announcedthe službene oslobađanje POSV novčanik 1.3.0.0. Reddcoin je POSVis temu smo obradili ranije, i to je potpuno novi dokaz sistem koji treba iskoristiti sigurnost POS, a obeshrabruje gomilanja. Ova najava dolazi ubrzo nakon ogroman porast vrijednosti Reddcoin, koji je lebdi u Satoshi rasponu 3-6 mjesecima, prije nego što eksplodiraju do visine od 29 Satoshi, a sada je stabilan na oko 20.

Očekujem da će ova najava biti početak drugog push naviše, osim svaki pokušaj da zadrži cijenu dolje, kao potvrdu da POSV je funkcionirao dovoljno dobro da se uzeti za live mreže zadržao dosta investitora na ogradi. U saopštenju se takođe otkrila da je ukupan broj RDD koji će postojati u trenutku prekidač će biti nešto manje od 27 milijardi, što je gotovo pola milijarde manje nego što je prvobitno očekivalo.

Rudarstva bazena i razmjena će morati otimati za postavljanje svoje nove novčanike, jer ova promjena je toliko velika da bi mogla dovesti do transakcije treba ignorisati jednom prekidač na POSV je završena. Međutim, kako je Reddcoin tim je ostao u bliskom kontaktu s vlasnicima velikih razmjena, kao i veliki rudarski bazeni, ovo bi trebao biti ne predstavlja problem.

Radije nego da se na ovaj sebi, čini se efikasnije direktno pružiti Laudney poruku.

Dragi prijatelju Reddheads:

Konačno, veliki hvala svima koji su nam pomogli testirati PoSV. To je vaš trud i doprinos koji omogućavaju ovom izdanju.

Pozdravi

Laudney

Ja ću biti ažuriranju svoj novčanik na trenutak, i da će pripremiti vodič korak-po-korak za korisnike koji su neodlučni da uskoči u ovaj odmah. To bi trebao biti dostupan kasnije danas.

Update: prelazak na POSV Went veoma glatko, a Coin Kratak je objavio Priručnik za izradu Switch. Opise su dostupni ovdje: Windows Reddcoin POSV Novčanik Poboljšajte Vodič andMAC Reddcoin POSV Novčanik Upgrade Vodič. Također, Reddcoin socijalne walletthat smo već napisali komentar je sada dostupna javnosti.


Država Dogcoin Pt. IIOvaj član je nastavak "Stanje Dogecoin Pt. 1"

23. Avgust 2014

Atlanta, Georgia, Sjedinjene Američke Države

Omogućava pokupiti iz decembra 2013. Zbog ovog meseca je vruće, figurativno govoreći naravno. Ali ono što sam mislio je da je to označio 2 godine tačka u kojoj cryptos u cjelini je počeo da cveta. Ako je 'All Things Digital "postao pokretanje tog mjeseca, sada bi bio pretplaćen na dnevnom izdanju" All Things Alt.'. U to vrijeme, ja sam ulazi u fazu realizacije razmjene 1,5 godina u radovima, ali nekako sam se našao na 'Hangouts On Air' sesija sa grupom kripto entuzijaste o razvoju novog novčić i uspostavljanju globalne konferencije sličan WWDC i Google i / o - ovo drugo je još uvijek u radovima btw.

To decembra i 11 meseci pre nego što je vidio oličenje usvajanje; priliv svake Keiser Report Viewer; trgovac koji je mogao shvatiti indeksa; mama i pop koji je čuo nečije bogatstvo raste preko noći; svaki prevarant koji je vidio priliku; i svaki Dev koji, kao i svaki tinejdžer koji je vidio 'Društvena mreža' smatra da bi mogao biti sljedeći Zuckerburg, smatra da bi mogao biti sljedeći Satoshi.

... Decembru je vruće. I hodao Dogecoin. Tako cool.

Ovo je bilo za vrijeme mog Twitter dana gdje, kao sada, cryptocurrencies je bilo više aktivista pokreta od svega. Ako biste mogli zamisliti krv koja odvodi od moje lice kada sam vidio Dogecoin klizi niz moje roku........I Izazivamo vas jer nisam bijelo. Lulz.

Ne, ali ozbiljno: Anoncoin, Megacoin, Digibyte, nisam mogao baviti. Hobonickels, Goldcoin, Infinitecoin, morao si da se šališ. Kada sam vidio Dogecoin... Bijesan to nije dovoljno. Vidio sam ga prijetnju aktivista pokreta. Bio sam u pravu, ali nije u redu u isto vrijeme. I to je bilo zbog zajednice.

- Kraj Deo II -

Povezane vijesti


Post Altcoin

BTC.com prodao Joshu Garzi iz GAW Minera

Post Altcoin

Bitcoin novčanici: da li više volite web-based softver ili biste radije išli mobilnim?

Post Altcoin

Ethereum porastao za 6,4 miliona dolara u prvoj četvrtini prodaje Genesis

Post Altcoin

Multi-vPoW: Myriadcoinovo rešenje za merenje rudarenja

Post Altcoin

Kako dobiti Bitcoins - Vodič za zaradu bitkoina brzo i besplatno 2018

Post Altcoin

6 najboljih Bitcoin mining softvera

Post Altcoin

99Bitcoins želi da izaberete pobednika našeg takmičenja!

Post Altcoin

Intervju: Brandon Kurtz iz Vertcoin sportiste

Post Altcoin

Kako kupiti Litecoin sa Paypal-om, kreditnom karticom ili bankovnim transferom

Post Altcoin

Dogecins Dogecar na Talladega Superspeedway

Post Altcoin

Dogcoin accepted by Twitch.tv!

Post Altcoin

Bitcoin osnove