Bitkoin je zabluda koja je mogla osvojiti svet - Atlantik | Bosnian.Lamareschale.org

Bitkoin je zabluda koja je mogla osvojiti svet - Atlantik

Bitkoin je zabluda koja je mogla osvojiti svet - Atlantik

To nije transformisala ekonomiju danas. Dok je broj Bitcoin transakcija svake godine raste, to nije ništa blizu tehnologiji za masovno tržište potrošača, kao što su Google ili Netflix, ili čak i PayPal. Bitcoin ostaje glomazan koristiti (tipične transakcija može potrajati i do 10 minuta), a cijena je vrlo nestabilna. To je, za sada, a iskreno strašan valutu izgrađen na vrhu potencijalnog transformativni tehnologije.

Eulogy napravio Derek ThompsonBitkoin, eter i druge kriptokvučnosti mogu videti početak kraja - MarketWatchIznenadni Kineski obračun na virtuelnoj novčić prikupljanje sredstava Bitcoin i drugih cryptocurrencies koji je izazvao poniranje je ili kraj početka za kripto-party - ili, češće, početak kraja....

To nema ozbiljnih smisla. Drugim riječima, cryptocurrencies nedostaje upravo trebao neograničeno naopako da špekulanti sanjaju. Jedini način na koji smo ikada gledajući takozvane "plavo nebo" valuacije je ako vlade svih svijeta gube kolektivni um...

A oni navijači kriptovaluta i njihove slobodarske fantazije: Ako mislite da bitcoinor Eter ili ono što je na neki način izvan kontrole vlasti, jer je toliko decentralizirana preko toliko različitih računala, razmislite još jednom. Vlada možda neće moći ugasiti sve servere, ali oni ne moraju. Oni mogu u teoriji Ban ljudima i kompanijama u njihovoj nadležnosti od kupovine, prodaje, trgovanja, ili držanje te stvari. Vlade mogu učiniti vaš cryptocurrencies unconvertible u nešto korisno...

Kripto-mania može nastaviti za sada. Trgovci će gledati grafikona da vidi kako trendove razvijati. Ali dugoročno ulaganje priča liči na nešto drugo. Rizici su u porastu.

Eulogy koje je Brett Arends


Bitcoin Exchange MtGox Shutdown Trajno!Rupa hakeri iskopali i bacili MtGox - i najstarijih osnovan Bitcoin razmjena company- je bio toliko duboko da kompanija nije bila u mogućnosti da kopaju po sebi od toga. Razbijanje vijesti izaći danas da MtGox isključivanje svoja vrata trajno i više neće biti Bitcoin razmjena kompanija!

Kurs Bitcoin potonuo na najnižu polugu na MtGox jer veliki miting Bitcoin i vlasnici Bitcoin uživali u proteklih nekoliko mjeseci, a prijete da potopi cijelu Bitcoin ekonomija. Nakon MtGox dobio sjeckan i hakeri su daleko u vrednosti od Bitcoin preko $ 2.7, kompanija postaje obaveza, ne samo svojim vlasnicima i korisnicima, ali drugim Bitcoin razmjena kompanija lobira da Bitcoin mainstream i pretvoriti ga u širokoj upotrebi virtualne valute.

MtGox gašenje i odlaska otvoriti tržište za manje Bitcoin razmjene da pojačaju. Međutim, neki su vrlo ljuti na operaterima MtGox. Šest od glavnih Bitcoin razmjene izdala zajedničku izjavu distanciraju od MtGox.

"Ova tragična kršenje povjerenja korisnika MtGox je rezultat djelovanja jedne kompanije i ne odražava otpornost ili vrijednosti Bitcoin i digitalnu valutu industrije", rekao je razmjene, uključujući Coinbase i BTC Kine ", naglašava se u saopštenju.

"Kao i sa svakom novom industrije, postoje određene loše akteri koji treba da se istrebljuju, i to je ono što vidimo danas."

"Uvjereni smo, međutim, da je snažan Bitcoin firmi, predvođen visoko kompetentnih timova i uz podršku kredibilnih investitora, nastavit će napredovati, i da ispuni obećanje da Bitcoin nudi kao buduća plaćanja u doba interneta", dodali su. "Dodali su.

Will MtGox shutdown se navode na kraju o Bitcoin i ubiti disk da bi se globalna alternativa valuti? Reći svoje mišljenje u nastavku.


Bitcoin Exchange Rate Chart i Difficulty Predikcija GrafikonKurs Bitcoin chartand Bitcoin predviđanja poteškoća grafikon. Teškoća igra veliku ulogu na tržištu Bitcoin. On određuje tačno koliko je teško za nove kovanica za ulazak na tržište. Kada se pojavi nova kovanica se pojavljuje samo u malim količinama. Imati predviđanje grafikon može pomoći da utvrdite kada je tržište će dobiti nove kovanice i spremni da ga kupe. Kurs grafikon podataka zajedno s podacima predviđanja vam može pomoći da se utvrdi šta je vrijednost Bitcoina će biti kada se često pušteni na osnovu teškoća rejting za rješavanje jednadžbi koji će osloboditi tog bloka.

Kad god se radi o valuti, bez obzira na oblik bi moglo proći, važno je da imate jasan analitički razumijevanje onoga što se dešava. Trebalo bi biti mentalno usmjerena se unaprijed ako radite kao trgovac ili zainteresirani u pomaganju, u ovom slučaju, da stvori malo kovanica za tržište. Bitcoin kurs chartand Bitcoin poteškoća propast grafikon naveden ovdje može pomoći da shvatite što se događa na tržištu i pomoći vam da pratite prošlosti podataka kako bi se pomoglo predvidjeti budućnost kretanja na tržištu. Sve ovo je važan dio da se uključe u digitalnoj valuti.

Bitcoin kurs tabela i Bitcoin Teškoća Predviđanje grafikona

[PHP isječka = 4]

NAPOMENA: Ovo su uživo tabele!

Podaci / grafikon za grafikon Bitcoin kurs i Bitcoin predviđanja poteškoća grafikon su za opće informacije i samo za čitanje indikativne status. Mi u bitcoinvalues.net nismo odgovorni za tačnost top listama.

[Dijagram Izvor: vnbitcoin]

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Kako izvući svoj profit bitkoinog slavina sa jednim korakom

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Milionera

Post Bitcoin

Deflacija Dio 1: Deflacijska priroda bitkoinske cijene

Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge i preduzeća za novčane poslove, se kreću

Post Bitcoin

Izvještaj o ceni od sedamdesetih bitkoinskih novčića: 21. - 27. septembar 2014. godine

Post Bitcoin

Da li je Bitcoin Mining vrijedan?

Post Bitcoin

Bitcoin u 2014. godini: Uspesi i padovi godine

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi da Bitcoin bude novac

Post Bitcoin

Arbitražujući bitkoin - Kako sam postigao 12.12% ROI za 1 sat

Post Bitcoin

Na Bitcoin i Fear

Post Bitcoin

Fleksibilno snabdevanje bitkoma neće stabilizovati cenu bitkoina