Bitcoin kreće do $ 0.00 i mnogi će izgubiti sve kada se bubble pops - upozorava investitor Peter Schiff - RT | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin kreće do $ 0.00 i mnogi će izgubiti sve kada se bubble pops - upozorava investitor Peter Schiff - RT

Bitcoin kreće do $ 0.00 i mnogi će izgubiti sve kada se bubble pops - upozorava investitor Peter Schiff - RT

Ove valute će trgovati na nulu ili prilično blizu kada bubble Pops ", predviđa Schiff." U ovom trenutku, jedini razlog zašto ljudi kupuju Bitcoin je jer je cijena ide gore. Kada je okrene, oni neće da je prodate iz istog razloga. "

"Nema vrijednosti u bitcoin, ne možete ga koristiti kao novac", Schiff ističe. "To je prespor, preskup i previše ranjiva."

Eulogy napravio Peter Schiff



Bitcoin plummets - i može se zaglaviti u samonosilnom spiralnom spiralnom - poslovnom insajderu



Virtualne valute gleda sve opkoljene, a njegova cijena je u stalnom padu u posljednjih nekoliko mjeseci.. To je podsjetnik na sigurnosnim pitanjima sa kojima se suočavaju bilo virtualne valute traže mainstream usvajanje, a to vraća sjećanja na zloglasnog razmjene Mt. Gox.. U kombinaciji sa reputacijom Bitcoin kao onaj koji omogućava za kriminalne aktivnosti, vjerovatno je to problem javno-slika ometa mainstream usvajanje. Kao što je jedan komentator na discussion board Hacker News primjedbe, Bitcoin je "još gore" investicija od zlata.


Bitcoin: Ponzi je prošao globalno - Macro Business



"Ovo je globalna Ponzi šema i to je kraj.... Ne morate biti Einstein da vidi da je super-nacionalne valute kao što je ovaj u osnovi umanjuje snagu autoritarnih država kao što su Kina, da ne spominjemo liberalne demokratije, kao i. Ako mi možete reći gdje onda taj rizik dovodi ste Albert Einstein...

Sviraj to, imate ga, radite šta hoćete s njim, ali uvijek na umu da to nije ništa više nego suštinski bezvrijedni globalne piramide koja bi mogla propasti u bilo kojem trenutku. "


Bitcoin cijena THREAT: Bitcoin NEĆE BITI PROVERI 2018. - Express



Bitcoin neće preživjeti, ali to ne znači da je čitav kriptovaluta pomama je mrtav sa korisnim cryptos kao Ripple i ethereum nadmašujući Bitcoin, Benjamin Quinlan, izvršni direktor i partner u Quinlan and Associates otkrivena.

U izjavi za Bloomberg, on je rekao: "Mi mislimo da različiti oblici cryptocurrencies će preživjeti i da će učiniti vrlo dobro.

"Mislimo da cryptocurrencies sa potencijalnim aplikacija i komunalnih usluga, kao što su ethereum ili eter, pametni ugovori mogu se graditi na njemu, decentralizirana aplikacije.

"Bitcoin u sadašnjem obliku ne može učiniti."

"Drugi cryptocurrecnies imaju anonimnost funkcije i privatnost koji daleko nadilazi nivo Bitcoin i neki imaju vremena obrade transakcija koje su nadmašiti Bitcoin."

Quinlan odnosu Bitcoin do početka platforme društvenih medija koji su pretekli ali noviji, funkcionalnije stranicama.

On je rekao: "Ako pogledamo, a mi nacrtao analogiju i ja sam razgovarao o tome prije nego što našim klijentima, stvarno je ako izjednačavati tehnologiju blockchain na nešto kao što je internet.

"Gledaš u osnovi aplikacije to, društvenih medija je samo jedna aplikacija na internetu, dok cryptocurrencies je samo jedna prijava od blockchain.

Ali postoje različite društvene medije igrača.

"Postoje igrači koji je počeo u početku kada platformi društvenih medija došlo, ali zbog činjenice da oni nisu bili tehnološki kao napredni kao konkurenti koji je došao u, oni su stvarno pao u nemilost sa investitorima.

"Bitcoin u svom sadašnjem obliku, iako postoje planirane nadogradnje da se bave pitanjima kapaciteta, mislimo da ako se tržište u osnovi okreće leđa Bitcoin ove godine to će stvarno pasti u nemilost u odnosu na ostale kripte koje imaju mnogo više komunalnih i vrijednosti dodati."

Eulogy napravio Benjamin Quinlan


Bitcoin rally se može nastaviti - ali da li ga više pogađa ispitanici iz srednje škole nego osnove? - MarketWatch



Bitcoin izgleda kao siguran bubble - katastrofa čeka da se dogodi...

Tako Bitcoin, onda. A balon ili ne? Ako zanemarite argumente koji pokušavaju da opravdaju svoje procjene, izgleda kao jedan, iako uz dinamiku koja je vrlo teško interpretirati. Ako slušate ih, tako izgleda još više, s više povjerenja u lažne prirode argumentima '. Nacrtajte svoju konačnih zaključaka.

Eulogy od strane Dr. Constantin Gurdgiev


Bitcoin Startup? Vatrogasna čarolija uskoro dolazi



Novčić od požara će se proizvoditi novi nedeljni audio program pod nazivom Fire Side Chatsthat će biti featuring cryptocoin startupa.

Svake nedelje ćemo sjest će sa kriptovaluta pokretanja i učenje više o osnivačima, tehnologije, ideje, koncepte i još mnogo toga.

Ako ste u razvoju kriptovaluta pokretanja, sajt, proizvod ili uslugu želimo čuti od vas.

Pošaljite nam e-mail na:

Za bonus bodova uključuju komplet za medije, press release ili drugih marketinških materijala tako da možemo dobiti ideju o tome šta radite, ko si i kakvi su ti planovi.

Dva Domaćini program će vas e-mail ukoliko bude izabran da bude na programu i podešavanje vremena da razgovara sa vama na Skype i snimanje emisije.

Ovo je odlična prilika za povećanje izloženosti za pokretanje!

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Antonopulos napušta Bitcoin fondaciju preko Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin Ekonomika veličine blokova: razjašnjavanje i revizija argumenata

Post Bitcoin

Bitkoin je u balonu i evo kako će se pasti - CNBC

Post Bitcoin

3 Sigurna načina sigurnog skladištenja bitkoina

Post Bitcoin

Kako izvući svoj profit bitkoinog slavina sa jednim korakom

Post Bitcoin

Izvještaj o ceni od sedamdesetih bitkoinskih novčića: 21. - 27. septembar 2014. godine

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin mogao ubrzati ili ograničiti Fiatovu inflaciju

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: Lawsky Outlines Revidirani BitLicense, GAW pokreće Paycoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

OP-ED: Potrebno je više profesionalizma na tržištu analiza cijena bitkoina

Post Bitcoin

Izveštaj o cenama za novčanu sumu: 14-20 septembar 2014

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih bitkoina

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Academia and the Laymen