John McAfee je slučajno otkrio zašto je Bitcoin totalna prevara - Natural News | Bosnian.Lamareschale.org

John McAfee je slučajno otkrio zašto je Bitcoin totalna prevara - Natural News

John McAfee je slučajno otkrio zašto je Bitcoin totalna prevara - Natural News

Donja granica? Bitcoin je krenuo za neuspjeh...

Hoće li to totalitarni režim omogućiti svim svoje centralne banke i vlade valutama da bude zastarjela strane slobodarske kriptovaluta oni nisu u potpunosti kontrolirati? Naravno da ne. I svako ko veruje Bitcoin će zbaciti globalista novac / dug kartela je naivan i glup. Vjeruj mi kad kažem gomila geekova neće da svrgne vekova globalista novca dominacije koja trenutno vlada našim korumpirani svijet.

Eulogy je byMike AdamsCEO JPMorgan Jamie Dimon kaže da je bitkoin prevara koja će na kraju eksplodirati - CNBCJPMorgan Chase direktor Jamie Dimon je pucao na Bitcoin, rekavši da je kriptovaluta "je prevara....it je samo nije prava stvar, na kraju će biti zatvoren", Dimon je rekao... "To je gore nego lukovica lala. To se neće završiti dobro. Neko će biti ubijen ", rekao je Dimon na konferenciji za bankarsku industriju u organizaciji Barclays. "Valute imaju pravnu podršku. To će raznijeti...

Eulogy je byJaime Diamond


Samo kada ste mislili da stvari više ne mogu dobiti više hektičnih nedeljnih novostiMožda nijedan drugi pitanje je zaintrigirala Bitcoin zajednici koliko identiteta Satoshi Nakamoto. Tu je vjerojatno nije Bitcoin trgovac koji nisu upoznati sa terminom. Pa ipak, za sve intriga, svaki pokušaj da se razotkrije svoj identitet se sastao sa neuspjeh, ili barem nesigurnosti.

Sada novu teoriju otvorio, ukazujući na japansko-američki po imenu "Nakamoto" koji u stvari može biti theNakamoto. U intervjuu za Newsweek gospodin Nakamoto navodno je rekao da više nije bio uključen u Bitcoin i okrenuo ga drugima.

Od tada, gospodin Nakamoto negirao je donošenje takve izjave i tvrdnje da je sve nesporazum. On tvrdi da je on rekao da je više nije uključen u inženjerstva i da ne može razgovarati o detaljima jer je sporazum potpisan sa svojim poslodavcem.

Za rekord - Ja stvarno ne mislim da je to on.


KnCMiner isporučuje svoje rudarske mašine Jupiter i podstiče rudare da pritisne druge kompanijeNakon nekoliko pametnih poteza kako bi svi pričaju o kompaniji - kao što je rezanje Priceof u bunare ili otpuštanjem sočne fotografije, ažuriranja i video zapisi o društvenim medijima - Izgleda da KnCMiner stvarno ispunjavanje obećao rokova. Firma je završila proizvodnju svog Jupitera Bitcoin mining bunare i počela sa isporukom uređaja kupcima.

U videopublished na Youtube kompanija sa sjedištem u Švedskoj je, suosnivači Marcus Erlandsson i Sam Cole otkrivaju da je Jupiter bušenje će rudnik na preko 550 GH / s (teorijski limit je 576 GH / s), koji tuče sve 400 GH / s obećanja u julu.

Prije realni brojevi su objavljeni u ovom videu, KnCMiner je već objavio radoznao poruku na svojoj web stranici, u ponedjeljak (30):

Sve je počelo u aprilu i nakon veoma dugog ljeta svoje konačno dan smo svi čekali.

Željeli bismo reći da je, nakon dugo ograničenje u tvornici tokom vikenda i uz veliku pomoć naših cijele inženjerski tim, mi smo konačno spreman da pusti brojke ste svi čekali. Jupiter je, naravno, nije 400 mašina, to je mnogo više od toga.

U video, objavljen na isti dan, KnCMiner je suosnivači pokaže bušenje u akciji i pokaže svoju hash moć. Sam Cole rekao Coindeskthat "to je dugo ljeto i da je predvidio vlastite rok od pet mjeseci od i udario ga 45 minuta na pretek samo dokazuje koliko smo radili u proteklih nekoliko mjeseci".

Prema Cole, ponovo citira web Coindesk, to je dokaz da je moguće izgraditi dobre bunare u kratkom vremenu, tako da su svi kupci tamo mora početi pritisak na druge kompanijama u rudarskom tržištu isporučiti u obećanim rokovima.

Uz bunare sada isporučuje kupcima, kompanija je najavila kako će raditi na KnCMiner GEN 1.5 i Gen 2 uređaja.


Nauči najbolji način kupovine Bitkoina anonimno u SAD-uUz društvo koje daje sve manje i manje važnosti za privatnost, znajući kako kupiti Bitcoin anonymouslycan biti dobra prednost. Biti decentralizirana valuta (barem za sada), Bitcoin može osigurati neke privatnost svojih korisnika, ne ostavljajući trailslike kreditne kartice, na primjer.

Ali tu je i brz i siguran način da kupi "kovanice" na potpuno anonimno. Potrebno je manje od 10 minuta. Član Bitcoin zajednica je ove savjete javnosti tako da svi mogu da ih koriste. Vi samo morati slijediti šest jednostavnih koraka kako bi mogli dobiti Bitcoin anonymouslyin Sjedinjenim Američkim Državama.

Prvo, morate preuzeti i instalirati TOR na ovaj link. Zatim, koristite TOR za stvaranje Tormail račun i potvrdili svoju novu adresu. Pri tome, posjetite BitInstant i odabrati novčani depozit u Bitcoin na opciju e-pošte.

Zatim pratite BitInstant pravaca i napraviti svoj novčani depozit. Ćete primiti Bitcoine u Tormail računu, bez potrebe da daju bilo kakve informacije o vama. Konačno, primate Bitcoine u vašem e-mail i to je to. Spremni ste da koristite Bitcoine anonimno.

Preko privateinternetaccess.com

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Moj prvi bitkoin: anekdota o dobrovoljnoj razmjeni

Post Bitcoin

Ne treba da pokušavamo da uklonimo Bitcoin u postojeće pravne strukture

Post Bitcoin

CME fjučers bi trebao prestati, voziti Bitcoin cenu prema nuli - Motls

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cena Dio 1: Metodologija

Post Bitcoin

Prednosti ulaganja u Bitcoin i kako da se investiraju u Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - kako pretvoriti Bitcoin u USD

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih bitkoina

Post Bitcoin

Grafikon tržišne vrijednosti bitkoina - podaci o razmjenama u živo

Post Bitcoin

Bitcoin Economics Size Block i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitkoin revolucija ne dolazi. Evo zašto - South China Morning Post

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: Tržište se sam popravlja

Post Bitcoin

Kupite Bitcoins sa Paypal-om - Korak po korak