Ekonomista Nouriel Roubini kaže da je Bitcoin gigantski špekulativni balon - Biznis Insajder | Bosnian.Lamareschale.org

Ekonomista Nouriel Roubini kaže da je Bitcoin gigantski špekulativni balon - Biznis Insajder

Ekonomista Nouriel Roubini kaže da je Bitcoin gigantski špekulativni balon - Biznis Insajder

... Bitcoin i druge cryptocurrencies - to je nešto sasvim drugo. Po mom mišljenju, tu je gigantski špekulativni balon koji se odnose na Bitcoin...

... Jer ovo nije ni ozbiljan način plaćanja, niti dobar način za čuvanje kapitala. Bitcoin hrani sebe. Ne postoje fundamentalni razlozi za svoju cijenu do takvog nivoa. Šta više - koristi se i kriminalci, za svoje mračne poslovanje. Mislim da će sve više i više zemalja početi da kriptovaluta razmjene ilegalnih poput Kine učinio. Novi propisi će biti usvojena. Dakle, to će naći svoj kraj.

Eulogy koje je Nouriel RoubiniCrowdsourcing pitanja za GAW rudara i Josh GarzaKao što mnogi od vas znaju, nedavno smo je objavio članak koji se odnose na GAW rudara, a istraga SEC da je pokrenuta da istraži GAW, Paybase, itd Od tada, Josh Garza je doprla do mene. Da budemo iskreni, pitao sam ga da li bi bio spreman odgovoriti na legitimna pitanja o tome šta se dešava sa njegove kompanije, Paycoin, itd i pružiti dokaz da rezervnu kopiju svih potraživanja. On se složio.

Šta želite da znate o GAW Miners?

Dok imam listu pitanja koja bi mi odgovorio, isto tako znam da ne mogu nadati da pokrije sve što je potrebno popunjeno. Dakle, ja sam okreću zajednici da mi pomogne. Po gomili ovo sourcing, nadam se da ću dobiti sveobuhvatnu listu pitanja za slanje kompanija, koje će, nadamo se, dovesti do iskrene odgovore iz GAW rudara, to je u vezi, i direktor.

Molim vas, pokušati zadržati na ova pitanja kao državni moguće. Ako je vaše pitanje uključuje optužbe, pokušavaju da nam se pruži dokumentaciju, slike, ili druge dokaze da podrži te optužbe.

Kao što smo se pomoću Google Obrasci za to, možete podnijeti dokaze upload na Google Drive, slika upload servisa, ili nekog drugog provajdera cloud storage. Onda daju pristup da biste je vidjeli, i / ili dati link na datoteke u obliku.

U suprotnom, molimo pošaljite email nikakve dokaze direktno meni u, pod naslovom "Dokazi za GAW pitanje", a uključuju odgovora koristi u obliku tako da mogu lako spojiti dva.


POČIVAJ U MIRU. Bitcoin. Vreme je da nastavimo dalje. - Washington PostIdemo imati u vidu šta je to što čini neki kapitalista Bitcoin fanatici: čista pohlepa. To je najjasniji razlog da me Bitcoin je neuspjeh. Zamišljen kao jednakih i sistem efikasniji transakcije, Bitcoin sistem se pogoršala u borbu između zainteresiranih strana preko bazen novca. U početku, Bitcoin je bio plemenit eksperiment. Sada, to je smetnja. To je vrijeme da se izgradi više racionalno, transparentno, robustan, odgovoran sistem upravljanja kako bi se otvorio put ka prosperitetnije budućnosti za sve.


Snimatelj 50 Cent Centa za prihvatanje Bitkoina za novo izdatog albumaBreaking News - 50 Cent primanje bitkoine za novi album 9. Juna 2014

Bitcoin je razbijena još jedna prepreka koju kucanje zid u industriji zabave; muziku da budem precizniji. Popularni reper i muzički mogul 50 Cent je objavio prošle sedmice da će njegova kompanija prihvatiti Bitcoin za svoj najnoviji album "Animal Ambition '. Prema izvještaju coindesk, ventilator reper će moći kupiti novo objaviti album ili singlova sa albuma iz njegove Shopify radnje. BitPay, kompanija za preradu Bitcoin Atlanta zasnovan je odgovoran za obradu transakcije Bitcoin. CEO BitPay i izvršni direktor Tony Gallippi pozdravio 50 Cent na bitcoin porodicu gasio izjavu rekavši: ". Mi smo uzbuđeni da vidite visokog profila samostalnih umjetnika koriste Bitcoin i trčanje 50 Cent kao inovator je izvanredan"

50 Cent Prihvaćanje Bitcoin za novi album

50 Cents otvorio Reddit Q & AA nekoliko dana pod nazivom "To je 50 Cent. Pitaj me bilo šta." Ovo Q & A sesija bila je posvećena novi album i njegovu sramotu nove tehnologije. Reper je napisao Ostani sa puta; tehnologija je ono što mijenja posao, moram se s tim. Uzimam novac, bez obzira ako je [sic] novčiće ili dolara. "50 Cent primanje bitcoinsfor njegov album je tek početak! Očekujemo drugi u industriji zabave slijediti odijelo. Da li obraćate pažnju Jay-Z?

Sa današnjim cijenu Bitcoin, 50 Cent je album "Animal Ambition 'će se prodavati for.02 (0.02BTC = $ 12,69744). Iako je 50 Cent je prvi umjetnik koji je ikada prihvatiti bitkoine kao uplata za muziku, drugi umjetnici kao što su Snoop Dogg i Childish Gambino su izrazili interes za primanje bitkoine kao plaćanja. Možete policajac kopiju 'Animal Ambition'this danas koriste bitkoine ili drugoj valuti od Shopify ili u prodavnicama širom svijeta.

50 Cent prihvatanje bitkoine kao plaćanje za svoj najnoviji album Animal Ambition. Šta ti misliš?

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Prvo Ever Bitcoin udžbenik objavio Univerzitet Princeton - Free To Download

Post Bitcoin

Šta je Bitcoin? Jednostavno (ali temeljito) objašnjenje

Post Bitcoin

Day Trade: kupiti i prodati Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi da Bitcoin bude novac

Post Bitcoin

Milli martovsko ludilo (Izrada novca sa ažuriranjem bitkoinih slavina)

Post Bitcoin

Lista zemalja koje su zabranile Bitcoin!

Post Bitcoin

BetChain postaje vodeći bitkoin kazino u višejezičnoj podršci

Post Bitcoin

11. maj 2015

Post Bitcoin

Bez presedana: Bitcoin Mining Network prevazilazi 100 PH

Post Bitcoin

EKSKLUZIVNI Hack: kupiti Jeftini Bitcoins (25% od tržišne cijene)

Post Bitcoin

LocalBitcoins Data Breached, ali Bitcoins i Korisnički podaci sigurni!

Post Bitcoin

Pregled za Coinhouse - Moje lično iskustvo sa ovom Bitcoin Exchange