Blockchain: Baš kao i Internet Osim što nije - PYMNTS.com | Bosnian.Lamareschale.org

Blockchain: Baš kao i Internet Osim što nije - PYMNTS.com

Blockchain: Baš kao i Internet Osim što nije - PYMNTS.com

To ne rješava ni jedan problem da bilo ko, bilo gdje ima - osim ako si kriminalac i treba anonimni valute da plati ili se plati. To je najviše preovladava upotreba slučaj Bitcoin-a. To nije zamjena za gotovinu digitalno, a to nije rješenje za zemlje u razvoju. Nema poslovni slučaj nigdje za globalnu valutu koja uzurpira bilo centralnog autoriteta banke da upravlja svojim fiskalne politike kroz korištenje svoje valute. Apsolutno ništa....

Evo još jedan dokaz da bitcoin kao metoda vođenja trgovine je na održavanje života. Bitpay, jedan od najvećih i najpoznatijih finansira Bitcoin procesora, navodno položio offmost svojih preostalih radnika prošle sedmice u nastojanju da "držati korak s rastom Bitcoin-a." Što je, na osnovu ove vijesti, čini da se kreće u pogrešnom pravcu.   

Dakle, možemo dogovoriti za pomicanje vremena, energije i moždane ćelije od bitcoin kao alternativa valuti? I da se razdvoje tehnologija blockchain od njega, previše? Smrt Bitkoina - dnevno ReciklažaOvo je priča mainstream mediji ne covering.And Milenijumovci neće ni dobiti dopis, prije nego što bude prekasno.

Ali, zapamtite moje riječi...

To je smrt Bitcoin...

Slično kao i remeti tehnologija I gore navedene, Bitcoin će proći standardni životni ciklus razvoja... I vjerujem da će uključivati ​​brz, brišući vladine regulative. Slično kontrolu oružja, auto osiguranje, cyber regulacije i više...

Međutim, za razliku od većine onih drugih tehnologija, ne mislim Bitcoin će preživjeti ovaj smrtni regulacije.

Eulogy od strane: Matt Insley


Smrt Bitkoina - TradingViewDame i gospodo, predstavljam očigledno Smrt Bitcoin. Nakon narednih glatko putovanje u mjesec ili naredne putovanje u recimo $ 5,000, $ 7,000 $ 10,000 (?) Bitcoin će umrijeti iznenadne smrti (i uz to još mnogo toga). Ovo će biti tačka na kojoj će pohlepa pridobiti razloga, što je trenutak ceo svet ćete Bitcoin ne u narednih nekoliko mjeseci. Vjerovatno u novembru ili decembru, samo moja pretpostavka.


Smrt bitkoina i budućnost kriptokutencija - Traženje alfeDo sada je, osim izolovan situacijama, cryptocurrencies nisu koristili kako bi se olakšalo trgovine u mama i pop svijetu. Oni su spekulacije vozila koja su ucrtana u ljude hipnotisan iz ovog svijeta rade u cijenama: $ 270 do $ 4700 u 8 mjeseci. Previše dobro da bi bilo istinito. Ovaca privučeni "Ne propustite ovaj" psihologije kupili, i kupio i kupio....

Dok čekamo velikim finansijskim da preuzme ovaj pokret, ako ste vlasnik neke Bitcoin, sada prodavati ih, molim vas. Koga je briga ako vam nedostaje neki od staze dok se ne razbije? 

Eulogy od strane John Lohr


Budućnost vatrenog novcaNovčić od požara je bio uzbudljiv projekt za mene da radim u toku kratkog vremena je postojala.

Imao sam veliku priliku pisati o lokacijama dolazim preko na internetu koji se odnose na Bitcoin i pomažući vam čitaocima zaraditi Bitcoin brzo i sa lakoćom. Kao što sam stalno pišem ove komentare sam počeo da shvate moju strast za Bitcoin i pisanje čak i više.

Kao takav Nadam se da će proširiti ono što ja pišem o na Coin požara još više uključiti još detaljnije mišljenja, editorijale, pa čak i više.

Početi očekujući da vidi još više sjajne kritike slavina, mjesta gdje možete zaraditi Bitcoin, ali i ja sam uzbuđen da objavim da namjeravam na pisanje još veće komade, pokušavajući da ostanete u petlji u vezi Bitcoin vijesti i pomažu da vas informiramo.

Želim ovaj prelaz bude što zgodan je moguće tako da sam uvođenjem neke nove stavke izbornika na vrhu stranice koji će se brzo vam omogućiti da se krećete između slavina mišljenja, vijesti i ukupne hrane od objave na ovom sajtu.

Ako imate bilo kakvih misli, komentare ili pritužbe molimo ne ustručavajte se da ostavite komentar ili me kontaktirate preko linka na vrhu stranice!

Radujem se širi Coin požara, uključujući i vi čitaocima zajedno za vožnju.


Pogled Gardijana na kriptokvance: veće budalo zlato - ČuvariKao i svi drugi cryptocurrencies koji su se pojavili u svjetlu Bitcoin, i kao što je Bitcoin samo po sebi, Ethereum je beskoristan kao sredstvo razmjene jer je cijena varira nasilno i nepredvidljivo.

Ali naravno Ethereum nije pravi valutu, niti je bitcoin; niti su Ripple, Monero, Litecoin, Dogecoin, ili bilo koji drugi hiljada cryptocurrencies da su u fokusu spekulacije danas.

Oni su najnoviji manifestacija vječnog sna da bismo mogli, magijom, postati stvarno bogat stvarno brzo.

Centralni paradoks svih tih valuta je u tome što nam je rečeno da su eliminirana je potreba za povjerenje između ljudi i zamijenio ga matematički garancija; ali sve njihove trguje vrijednost ovisi o slepa vera i neznanja kompjuterskog koda.

Eulogy je Bythe Guardian Editorial

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin 2.0 napredak donosi decentralizaciju stvarnosti

Post Bitcoin

Multi-Sig Bitcoin novčanik osigurava 12 mil USD za finansiranje ulaganja

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Milionera

Post Bitcoin

Kako doći do dna ako ste početnik: Vodič za rudarenje sa Antminer D3

Post Bitcoin

Kyle Alexander i Dylan Symington za Class Action protiv BF Labs žele glas

Post Bitcoin

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Deflacija Dio 1: Deflacijska priroda bitkoinske cijene

Post Bitcoin

O Bitcoin slavinama

Post Bitcoin

Kako prihvatiti Bitcoin plaćanja za mala preduzeća

Post Bitcoin

Joe Manchin protiv Ron Paula: jedan zahteva zabranu Bitkoina, drugi traži nikakvo mešanje

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Vodič za početnike

Post Bitcoin

Pokušavate kupiti Bitcoin Sa Paypal-om? Evo kako za 2 minuta