Bio bi lud da zapravo potroši Bitcoin - Bloomberg | Bosnian.Lamareschale.org

Bio bi lud da zapravo potroši Bitcoin - Bloomberg

Bio bi lud da zapravo potroši Bitcoin - Bloomberg

Ograničenja Bitcoin je postaju sve veće probleme kao što su banke i druge financijske institucije izgrade svoje vlastite sličnim mrežama.

Neki Bitcoin programeri pokušavaju da podesiti mrežu softver za ubrzavanje transakcije, ali neslaganja oko pristup doveli su neke grupe da odvoji i kreiraju svoje manje mreže.

Jer neće se izdati samo 21 milion bitkoina, tu je slučaj da bude da je valuta jednostavno razvija iz transakcije mreže na digitalnu zlata.

Eulogy je byOlga kharifZipZap može pretvoriti 265k prodavnice u Velikoj Britaniji i Rusiji na male Bitcoin razmeneGlobalna mreža za plaćanja ZipZaphas obraćao pažnju na Bitcoin od 2012. Godine, ali je kompanija nedavno objavila u Londonu koji se sada dodajući kriptovaluta svojim poslovnim modelom. Otkriće je napravljen tokom konferencije BitcoinExpo, koji se dogodio u subotu (30).

Prema informacijama objavljenim na Bitcoin je pod-Reddit, ZipZap novi projekt namjerava preobraziti način na koji ljudi razmjenjuju svoje fiat valutu za Bitcoin i obrnuto.

Tokom konferencije, portparol za mrežu, rekao je da je, zahvaljujući odluci ZipZap-a, 25.000 trgovina u Velikoj Britaniji i 240.000 objekata u Rusiji će postati mali kriptovaluta razmjene.

Implementacija Bitcoin je trebalo da se dogodi u drugoj sedmici januara 2014and znači da svaka prodavnica sada obavljaju mjenjačnica operacija ili drugih radnji kroz ZipZap će automatski biti u mogućnosti da rade u okviru Bitcoin ekosistema.

Iako bi to bilo neverovatno vijest za digitalnu valutu zajednice, informacije nisu službene i tek treba da bude potvrđena od strane kompanije. Međutim, ova odluka ne bi bilo iznenađujuće: ZipZap je ranije govorio o Bitcoin i njegove mogućnosti. U junu 2013. Godine, Alan Safahi, direktor ZipZap, napisao je sljedeću poruku na blogu platforme:

Vjerujem banke će početi nuditi Bitcoin kao valuta na isti način na koji su sada prodaju fiat valute, putničke čekove, uputnice i prepaid kartica.

 Ova distribucija mase preko grane banke malo će biti završni čin signalizacije dolaska Bitcoin na mainstream.


Predstavnik novčića: resursi i početak radaMolimo Vas da pročitate nad našim Coin predstavnika pravila i Guidelinesfirst. Ove smjernice su vrlo važne, i pomoći će vam da pravilno formatirati svoj podnescima članak. Nakon što ste pročitali preko pravila, možete dobiti započeo u posjeti https://99bitcoins.com/wp-admin/ zatim klikom na karticu "Poruke" i na kraju "Add New". Poruke koju je kreirao Coin Representitive se nalaze u statusu "čekanju Review".

A Coin Kratak Editor će pregledati podnesak, zadržavamo pravo da izmijeniti bilo koji sadržaj dostavljati za:

  • Pravopisa i gramatike popravke.
  • Da ispunjava naša pravila i smjernice.
  • Provjeriti činjenice, veze i vanjski reference za dosljednost i korektnost.
  • Poljski struktura, protok, i napeta.
  • Dodavanje, uklanjanje ili predložiti dodatne metapodatke za poboljšanje findability članka.

Linkovi

Ispod su popis internih linkova koje možete koristiti kao referencu, ili u vaše poruke ako želite. Ove veze treba ubaciti isticanjem tekst koji želite na link se u prilogu, i kliknete na "Insert / Edit link", a zatim upisivanjem linka u polje URL.

1. Coin Pages - povezivanjem u / c / coincode možete povezati direktno na Coin stranicu za novčić. Na primjer, ako ste pisali o Bitcoin, ne bi povezati sa https://99bitcoins.com/c/btc, ili Litecoinyou će koristiti.

2. Coin stranice Lista - https://99bitcoins.com/coin-pages-list/ je popis svih naših Coin Stranice, a uključuje njihove Coin broj. Ako želite provjeriti ono što kod novčić za novčić, ili samo želite da pogledate našu listu, posjetite ovu stranicu. Ako, iz nekog razloga, vaš novčić nije navedena, javite nam se slanjem e-maila na [email protected]

3. Coin Izračuni i alati - / c / coincode / cijena će povezati na kovanice grafikonu. / C / coincode / rudarstvo će povezati rudarstvu kalkulator novčića, ako je dostupan. Primjer: https://99bitcoins.com/c/btc/miningCurrently rudarstvo kalkulatori su dostupni samo za Scrypt i SHA-256 kovanica, ali ćemo biti dodajući više algoritama u budućnosti.

Bitcoin Video Crash Course

Znati više od 99% stanovništva o Bitcoin. Jedan e-mail dnevno za 7 dana, kratko i obrazovne (zajamčena). 


Kreirajte sopstveni Bitcoin novčanik besplatnoSada je vrijeme da se vlastite Bitcoin novčanik. Prije nego što smo izabrali naš novčanik idemo probati i dobiti bolje razumijevanje onoga što je Bitcoin novčanik je.

Postoji preko 15 vrsta Bitcoin novčanika danas i evo usporedbu svih njih. Ja osobno preporučujemo da koristite Coinbase- Jedan od najpopularnijih Bitcoin novčanike danas. Takođe vam omogućava pristup svoj novčanik kroz svoj mobilni telefon i internet.

To je vrijeme da biste dobili svoj prvi Bitcoin, kliknite ovdje za sljedeći korak

Povezane vijesti


Post Bitcoin

3 Sigurna načina sigurnog skladištenja bitkoina

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cena Dio 3: Profesionalizam

Post Bitcoin

Bitcoin Price Update: US maršali ažuriraju Silk Road aukciju

Post Bitcoin

Šta vozi bitkoinsku cenu danas? Da li je Bitcoin mining nezakonito?

Post Bitcoin

Zašto je predviđanje bitkoinskih mjehurića besmisleno

Post Bitcoin

Ko podržava Bitcoin Cash (kompletnu listu)

Post Bitcoin

Studija: Svileni put je bio promena paradigme u trgovini drogom

Post Bitcoin

Najveće prevare u bitciinskoj istoriji

Post Bitcoin

Bitlicense Update - Lawsky dodaje nove foldove u Bitcoin regulatorni okvir

Post Bitcoin

MasterCard Bitcoin patent za kupovinu širom svijeta!

Post Bitcoin

Efekti bitkoina na sistem D - Ekonomija senka

Post Bitcoin

Blockchain: Baš kao i Internet Osim što nije - PYMNTS.com