Kako prihvatiti Donacije Bitcoina na Vašem blogu | Bosnian.Lamareschale.org

Kako prihvatiti Donacije Bitcoina na Vašem blogu

Kako prihvatiti Donacije Bitcoina na Vašem blogu

Prihvati Bitcoin donacije

Da li ste nedavno čuli novi sistem nazvan Bitcoin? Bitcoin se može definirati kao novi digitalnu valutu koji je uveden na webu. Digitalna valuta je efikasan i siguran oblik plaćanja na webu. Izvor softver otvoren je siguran put ka plaćanje. Može se koristiti na različitim platformama za web stranice primjer kockanje gdje Bitcoin je postao transakcija jedinica popularan. Kako prihvatiti Bitcoin donationsis jedno od pitanja mnogih webmasteri traže. Prihvaćanje Bitcoin kao donacija je svakako vrlo presudan za sada više nego ikad webmasteri, jer više ljudi prelaze na online plaćanja.

load...

Prihvati Bitcoin donacije - Šta je to?

Mnogo tech pamet pojedinaca već prebačen na koristeći Bitcoin, ali šta je sa onima koji su još uvijek novi u ideji? Novi trend koji je nedavno Suspenzija je u odnosu na Bitcoin donacija. Kako prihvatiti Bitcoin donationson web? Toliko pitanja, a ti ostavio pojma pa evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći u donošenju Bitcoin donacija. Ovaj inovativni koncept primanjem novca pomaže da plaćanja širom svijeta brzo, sigurno i jednostavno. Sastoji se od tehnologije peer-to-peer bez nadzora od strane centralne vlasti ili banke. Ako ti je pri ruci mjesto gdje donacije mogu se zatim prihvaćen pomoću Bitcoin, proces postaje relativno lako.

load...

Kako Prihvati Bitcoin donacije?

Prihvati Bitcoin donationsin obliku Sjedinjene države dolar (USD), eurima ili bilo koji drugi oblik valute po standardnoj kursu. Trenutno postoji preko 12 miliona Bitcoine u prometu gdje je većina korisnika se sastoje od poslovnih ljudi. Glavni mediji su već istražuje rastuću popularnost Bitcoin donacija. Koristeći razne efikasno sredstvo koje pretvaraju plaćanja u Bitcoin valute, sve vam je potrebna je Bitcoin produžetak.

Bitcoin Donacija alati

1. Donacije varijabilnog iznosa može biti koristeći link slike koja podržava Bitcoin link i određenu donaciju. Bitcoin QR codeimage može biti postavljen na lokaciji koja istovremeno omogućava korisnicima da postavite donacije koriste svoje pametne telefone. Za osiguravanje Bitcoin donaciju, važno je da se održi sigurno okruženje.

load...

Napomena: Napravite Bitcoin dugme donacija za svoj site / blog. Jednom ste se prijavili ćete davati Bitcoin tipke donacije i Bitcoin QR koda sliku da dodate na svoju web lokaciju. Ja bih preporučio dodajući kako za praktičnost. Dugmad donacija, Bitcoin adresa i QR kod slika izgleda ovako:

Unutar tog QR koda je Bitcoin adresa koja izgleda ovako: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz

2. Da biste prihvatili Bitcoin donacije na sajtu onda alternativni opcija može biti u obliku donacije kontra. Postavljanjem donirali do sada 'etiketa na svoje stranice kao dio kampanje. Etiketa može ukazivati ​​na vremenski okvir i standardni iznos za donaciju korisnicima želite da postavite. Košarica dodatke može biti savršen odgovor na vaše pitanje.

Napomena: Koristite blockexplorer.comto dobiti Bitcoin donaciju kontra. Oni imaju instrukcije tamo. 

3. Tipke za plaćanje direktno dodati Bitcoin transakcija na svoje stranice. Dugme plaćanje u osnovi otvara overlay kojima se može upravljati dok je primila uplatu. Plaćanje stranice koje su slične tipke direktno odvesti korisnika na online posebnih plaćanja stranici. Plaćanje iFrames posebno obraditi plaćanje direktno, bez otvaranja pop-up.

Dok je pokušavao da shvati Bitcoin donacije, morate biti sigurni da vaš site je siguran! Standard sigurnosti web stranica naglašava potrebu da posjeduje potpunu kontrolu nad transakcijama. A Bitcoin adresa se lako može presrela u publikaciji koja može usmjeriti novac na drugu domenu. Ako želite znati kako prihvatiti Bitcoin donationsand štiti svako plaćanje onda koriste HTTPS certifikata koji legalno štiti svoje stranice od nesretnih događaja.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

O Bitcoin slavinama

Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: MNO iz BTC-a

Post Bitcoin

Bitcoin Ekonomika veličine blokova: razjašnjavanje i revizija argumenata

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih bitkoina

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Bitcoin zvanično legalan u Kaliforniji! Gov. Jerry Brown potpisao AB129!

Post Bitcoin

Bitcoin Domain Name BTC.com prodat za 1 milion dolara USD!

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cena: Sideways Action Continues

Post Bitcoin

Šta su Bitcoin blokovi i Bitcoin potvrde?

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anoniman? Evo kompletnog odgovora

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Hacked Road Canabis, Korbit podigao 3 miliona dolara, troškove troškova bitkoina i još mnogo toga

Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih od 17. avgusta do 24. avgusta