Alibaba IPO odgovoran za Bitcoin Crash! | Bosnian.Lamareschale.org

Alibaba IPO odgovoran za Bitcoin Crash!

Alibaba IPO odgovoran za Bitcoin Crash!

Alibaba IPO i Bitcoin Crash

Ako ste uložili u bitcoin, morali biste biti budala da pogledate svoje Bitcoin novčanik, a ne vrište 'OMG, Bitcoin je srušio;' pogotovo ako ste kupili bitkoine u rasponu od $ 600. Novi talas kompanija prihvatanja Bitcoin kao plaćanja (velike u to) nisu olakšati niz spiralu cijene Bitcoin na dnevnoj bazi. Nakon Alibaba objavio svoj IPO prošle sedmice, Bitcoin cijene počele izgledati kao profesije skijaš spušta niz slop na 500 kilometara na sat. To je dovelo neke od Bitcoin investitora tamo da pitam; je Alibaba IPOto krivi za trenutnu Bitcoin nesreće?

Alibaba IP Vs Bitcoin Crash

Alibaba izašao u javnost sa svojim IPO prošle sedmice, pa čak i prije lansiranja financijskih analitičara diljem svijeta su nazivajući ga "najskuplji i unosan 'IPO u povijesti New York Stock Exchange. IPO nije razočarao. Otvoren je na $ 49 po dionici i osvojio titulu najvećeg globalnog IPO u skorijoj istoriji. Saznajte više o Alibaba / IPO. Od tada, mediji pažnja Bitcoin su počeli nestali ostavljajući Bitcoin investitori stoje u hladnoj kao Mt.Gox Bitcoin exchangedid prije nekoliko mjeseci! Bitcoin crashedas je rezultat nedostatka medija pažnju.

Tako da je Alibaba IPO odgovornom za Bitcoin nesreće? Alibaba je vruća IPO puštanje nešto sa Bitcoin-a od 50% + vrijednosti izgubila u samo nekoliko mjeseci. Međutim, postoje mnogi drugi faktori doprineli Bitcoin gotovini. Za jedan, možemo pogledati na konstantne mase rasprodaju po bitcoin trgovaca. Rasprodaju može zbog investitori žele da ulažu svoj novac u Alibaba IPO; što je najtopliji zaliha i prilika za ulaganje sada.

Trendovi rasprodaju se nastavlja jer je nakon jednog cijenu Bitcoin ili vrijednost dostigla $ 450 Bitcoin miningoperations dolazi do zastoja. Bitcoin rudari su samo ne zainteresovani više jer je njihov fokus pomera ka 'sljedeća velika stvar ", što je, nažalost, za Bitcoin, je Alibaba IPO. Znam da ću dobiti bash strane Bitcoin fanatik i zavisnika za ovo, ali realnost je trenutni Bitcoin crashis početak kraja Bitcoin kao virtuelni trenutno, po mom mišljenju!

Nisam sam, međutim, u moju tvrdnju da je Alibaba IPO je kriv za Bitcoin zalazi brže od Boeinga 777 koji su izgubili oba svoja prstena na 36.000 metara. Ian Worrall, predsjednik i izvršni direktor Sembro razvoj također predložio da pad cijena Bitcoin je zbog inicijalne javne ponude za e-trgovinu gigant Alibaba (IPO). Evo što je imao da kaže:

"Zaključili smo da su mnoge velike Bitcoin investitore iz Kine i Evrope la svoje pozicije u Bitcoin da stavi u Alibaba IPO", rekao je Bitcoin Magazine Worrall. "Ako Alibaba i dalje snažna i nastavlja rasti u vrijednosti, možda nećemo vidjeti taj novac teče natrag na tržište Bitcoin dok se ne" bump "u javlja ekonomije."

Pa šta misliš? je inicijalna javna ponuda Alibaba je krivac za trenutnu Bitcoin nesreće? Da li je vrijeme za investiranje u bitcoin ili baciti sve zajedno?

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Opasnosti od rezervnog bankarskog sistema

Post Bitcoin

Bitcoin Mining u 2015. godini: ASICs, Cloud Mining i Difficulty

Post Bitcoin

7 Online preduzeća Trenutno prihvataju Bitcoin

Post Bitcoin

BITCOINOVI CENE U STVARANJU Nakon turbulentnog meseca!

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je Nemoguće buduće platforme u delu 1

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za početnike

Post Bitcoin

Analiza: bitkoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Hacked Road Canabis, Korbit podigao 3 miliona dolara, troškove troškova bitkoina i još mnogo toga

Post Bitcoin

BetChain postaje vodeći bitkoin kazino u višejezičnoj podršci

Post Bitcoin

Najbolje Ethereum Rudarstvo Hardver (2018 Ažurirano)

Post Bitcoin

Bitcoin 2.0 napredak donosi decentralizaciju stvarnosti

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Vodič za početnike