Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp-a - najbolje mesto za kupovinu bitkoina | Bosnian.Lamareschale.org

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp-a - najbolje mesto za kupovinu bitkoina

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp-a - najbolje mesto za kupovinu bitkoina

Uzlazni Bitcoin trend je stvarna i definitivno ovdje da ostane. Mnogi ljudi širom svijeta su znatiželjni o tome digitalne valute. Ako planirate investirati u poslovnom bitcoin i radoznali šta je najbolje mjesto za kupovinu Bitcoin, ovaj članak je za vas.

S obzirom na popularnost Bitcoin-a, sve više i više platformi za trgovanje su dostupni svima da trguju bitkoine online. Međutim, to ga čini teško za početnika pravo izabrati koji je najbolja opcija. Dobra stvar, postoje specifični razmjene koji stavljaju sve što imaju kako bi imali efikasniji sistem. Danas je glavni razmjene su Coinbase, BTC-E, i BitStamp. Znati koje među njima možete ponuditi više prednosti, pročitajte na i saznajte više. Ipak se pitam šta je najbolje mjesto za kupovinu bitkoine? Nastavi čitati!

Najbolje mesto za kupovinu Bitcoine

Coinbase - Činjenice što trebate znati: $ 100 = $ 98.85 = 0.2213BTC

NAPOMENA: Coinbase više nije najbolji molimo kupiti Bitcoin - To je CoinMama (visoko remcommened). Mi ćemo pisati o tome kasnije!

Osnovana je 20. Juna 2012. Godine, Coinbase je privatna vlasništvu kompanija sa sjedištem u San Franciscu. Osim nude mobilnih Bitcoin usluga, nudi web based usluge svojim kupcima. To se često naziva kao PayPal od Bitcoin mreže jer svojim korisnicima da se nosimo sa kompanijom umjesto mreže. Kada je u pitanju naknada, optužbe kompanija samo 1 posto naknadu za svaki transfer, Bitcoin u dolare i obrnuto. Danas, već je prikupio preko 31 milion $ iz različitih važnih investitora. Imajte na umu da Coinbase je dostupan samo za stanovnike SAD-a.

Istina o BTC-E $ 100 = $ 98.8 = 0.2283BTC

BTC-E je još jedan popularan dobavljača usluga u Bitcoin mreži. Osnovana 17. Jula 2011. Godine, je kompanija Europe sa sjedištem u. Kurs Bitcoin je jeftinije u BTC-E. To je u svijetu uslugu koja naplaćuje naknadu 1 posto za svaki transfer novca. Za svaku transakciju obavljaju svojih korisnika, kompanija naplaćuje naknadu za 0,2 posto. To obično traje 7 do 10 dana za znak i verifikacije, međutim, trgovina obično izvršavaju odmah.

Kako O BitStamp? $ 100 = $ 84,575 = 0.1902BTC

Rođen 2011. Godine, BitStamp je provajdera sjedištem u Velikoj Britaniji. U odnosu na BTC-E, kurs na BitStamp su obično skuplji. To je svjetska razmjena koja prihvata različite oblike plaćanja, uključujući i međunarodne wire transfer, EU banke, AstroPay, i Ripple. Smatra se kao najstarija platformi za trgovanje u Bitcoin posao. Ovisno o iznosu vaše transakcije, naknade za trgovanje obično u rasponu od 0,2 posto i 0,5 posto.

E sad, ko je pobjednik?

Za više udobnosti i sigurnosti, Coinbase se smatra najbolji izbor i najbolje mjesto za kupovinu bitkoine. Ako želite otvoriti Bitcoin račun, možete se osloniti na ovoj davatelja usluga. Kao kompanija, Coinbase nudi state-of-the-art tehnologiju za ponude vam mir uma. Baš kao i svaka druga razmjena, morate povjeriti vaše sigurnosti ključeve za kompaniju. To se smatra sigurnom Bitcoin dobavljača usluga, jer je u skladu sa federalnim i državnim propisima, osim činjenice da se oslanja na podršku mnogih važnih investitora. Biti najbolje mjesto za kupovinu Bitcoin, što vam omogućuje da investiraju male iznose.

Budući da je postao trenutni trend u virtualnom svijetu danas, Bitcoin ima moć da postane velika sila u financijskoj industriji. Izborom najbolje razmjena ili Bitcoin novčanik, vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili najbolje iz ovu priliku za pravljenje novca. Oslanjajući se na najbolje mjesto za kupovinu Bitcoinsor razmjenu bitkoina online, od vas će imati priliku da se velike količine novca na internetu.

Foto: 99bitcoins.com

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cena: Uvod u USD za vrednovanje BTC-a

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Bitcoin predaje libertarijanima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi da Bitcoin bude novac

Post Bitcoin

Na Bitcoin i Fear

Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: IJK-ovi BTC-a

Post Bitcoin

Bitcoin cijena i dalje traži novi sprat nakon izvještaja EBA

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Time Inc. prihvata Bitcoin, Overstock Falls Short on Bitcoin Sales i još mnogo toga

Post Bitcoin

Šta je 51% Attack - Pojednostavljen Bitcoin Tutorial

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions to Proof of Stake

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin mogao ubrzati ili ograničiti Fiatovu inflaciju

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: plaćanja za Bitcoin za Newegg.ca, Apriva Partners sa GoCoin-om i još mnogo toga