Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC

Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC

To je preuzimanje Bitcoin i ako niste na ovoj listi top deset zemalja koje su Usvajanjem ovog trgovca fenomen, onda niste deo Bitcoin Država. Bitcoinhas puno potencijala. Mogućnosti su beskrajne, ali što je još važnije je što ga je citiran kao prvi pravi globalna valuta, možda će objediniti i upotpunjuju globalnom e-trgovine. Svako može koristiti ovu novu internet valutu, ali samo ovih prvih deset zemalja koje će biti navedene u ovom članku imaju najviše accommodating lokacijama pa stoga ovi narodi su proglasili Bitcoin Država.

Na listi koja će se pojaviti u ovom članku potiče iz izvora podataka coinmap.org koji prati globalnu BTC trgovačkih lokacija. Postoji 5.400 trgovci navedene u svijetu i mesta se ažuriraju svakih sat vremena. Stanovništva u odnosu na broj lokacija na kojima potrošači mogu koristiti bitkoine je formula koja se koristi da bi se perspektive koji istinski pripada u Bitcoin Država. Ispod su top 10 Bitcoin prijateljska naroda pod nazivom Bitcoin zemlja!

Bitcoin Country - Top 10 Bitcoin prijateljske

Ovi narodi su navedeni od najmanje accommodating do najviše accommodating lokacijama. Prvih 10 zemalja za BTC trgovaca datum adoptionto koje čine Bitcoin zemlji su kako slijedi: Italija, Sjedinjene Države, Velika Britanija, Finska, Australija, Singapur, Nizozemska, Kanade, Slovenije, a najviše accommodating lokaciju Bitcoin Država je Isle of Man. Kao bonus, broj Bitcoin ATMsis također uključen, iako oni nisu uzeti u obzir prema rang zemlje.

Također pročitajte: Popis zemalja koje su zabranjeni Bitcoin!

Kao još jedan komentar broj Bitcoin čvorova nisu uzete u obzir kao lik ne bi precizno odražava infrastrukturnu podršku BTC u određenoj zemlji ili regiji. To bi velikim favoritom Sjedinjenih Američkih Država (39.80%), dok svaka druga zemlja je daleko iza sa drugoplasirani (Njemačka) biti jednocifren stvarajući ovaj spisak Bitcoin Država.

Bitcoin je decentralizirana, i zbog toga je anonimni elektronski valuta koja prvi nastao je 2009. Godine i dalje nije jasno koliko daleko Bitcoin može ići u uspostavljanju sebe u mainstream ekonomiju, ali nacije navedene u ovom članku su prihvatile Bitcoin kao sredstvo za kupovinu roba i usluga na internetu više progresivno što ih zaista članova Bitcoin Država.

Liste Bitcoin proizvođača (koji prihvata Bitcoin) raste svaki dan toliko zemlje trebaju se zapitaju. Da li oni žele da bude izostavljen iz petlje i ne može biti dio ovog kruga koji je stvorio novi klub pod nazivom Bitcoin Država? U pisanja ovog članka, definitivno znam da bi to bila greška, jer ako su ispunjeni svi procjene i predviđanja, da će biti Bitcoin CountryTakeover.

Bitcoin Država: Trgovci Prihvaćanje Bitcoin po kontinentima

Foto: cointelegraph 

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin zvanično legalan u Kaliforniji! Gov. Jerry Brown potpisao AB129!

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Academia and the Laymen

Post Bitcoin

Profitabilno Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin mining bez sukoba

Post Bitcoin

Šta je bitkoin privatni ključ, kako ga koristiti, držite ga sigurno!

Post Bitcoin

Šta je 51% Attack - Pojednostavljen Bitcoin Tutorial

Post Bitcoin

Analiza: bitkoin Cena Breaks $ 600

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Rumunska bitkainska fondacija, Dominikanska populacija koja dobija bitkoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin kreće do $ 0.00 i mnogi će izgubiti sve kada se bubble pops - upozorava investitor Peter Schiff - RT

Post Bitcoin

3 Sigurna načina sigurnog skladištenja bitkoina

Post Bitcoin

Bez presedana: Bitcoin Mining Network prevazilazi 100 PH

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions to Proof of Stake

Post Bitcoin

6 Restorani koje prihvataju Bitcoin