Bitcoin Domain Name BTC.com prodat za 1 milion dolara USD! | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin Domain Name BTC.com prodat za 1 milion dolara USD!

Bitcoin Domain Name BTC.com prodat za 1 milion dolara USD!

Josh Garza od GAWMiners je sada potpuno novi vlasnik Bitcoin domena nameBTC.com! Gospodin Josh kupili Bitcoin ime domena za velikog $ 1 milion dolara USD. Niko ne zna koji je prethodno registrovani ili u vlasništvu ime Bitcoin domena, ali to je na popis za prodaju oko nedelju dana. Kompanija je predstavljao ime Bitcoin domena kontaktirao neke od kriptovaluta tržištu veliki igrači, ali Josh je sreće da dalje hoda sa BTC.com. Ime Bitcoin domena nije na aukciji.

Bitcoin Domain Name Prodato!

U namewas Bitcoin domena naveden kao "Uzimajući ponude" i "Kupi odmah" imovine. Nismo sigurni da li Josh inicijalna ponuda bila za 1 milion $, ili ako je pregovarao cijenu dole. Stavljanje BTC.com na višem gorak uzmi sve aukciji bi bilo veoma zainteresovani i bi privukao neke od najvećih Bitcoin investitora u svijetu. Sada je kasno, osim ako Josh planira povući Bitcoin ime domena. Josh saznao da dostavio najvišu ponudu za Bitcoin ime domena kada se probudio na e-mail koji glasi:

Josh Garza
Dakle htio neke novosti?

Upravo sam kupio btc.com za 1,1 milion :)

Josh sa svojom GAWMiners kompanija je jedna od glavnih Bitcoin miningplayers u bitcoin zajednici i svoje ulaganje u BTC.com pokazuje koliko je spreman da ide na promociji Bitcoin i njegove uzroke. Nadamo se drugi Bitcoin i potencijalnim Bitcoin investitora je uzeo u obzir. Ovo je još jedan znak da bitcoin kao kriptovaluta je tu da ostane i je dužan da preuzme svjetskom tržištu valuta od oluje. S kompanijama kao što Bitfury podizanje opterećenja novca i više Bitcoin i Bitcoin firmama izlazi s IPO, to će biti glupo ako ne i potpuno sramotno za veliki put finansijskih igrača treba ostaviti iza Bitcoin voz.

Cryptocoinsnewsreached se Josh i on je rekao:

Kako se Bitcoin promijenio svoj život, kao i način na koji je prišao novac?

Bitcoin je novac. To svakako daje novu perspektivu na univerzalnom valute i vrijednost svih vjerujući u istoj valuti. To je veliki razlog zašto sam u to za početak. Ja bih rekao, za mene osobno, to mi je pomoglo da shvate; Ja nisam taj momak koji samo vjeruje da moja firma treba da raste, osećam industrije u cjelini treba da raste. Za mene, to je da moramo ulagati u ono što vjerujemo u. Ne postoji bolji način da se pokaže li veruješ u nešto nego ulaganjem svoj novac i vrijeme. Napravite ga sa svojim čekovnu knjižicu. Za mene, mislim da u ovoj industriji, i ja sam spreman da uloži svoj novac sam napravio u mom druge kompanije da ga podržavaju i pomoći da raste. Tako je promijenio moje perspektive.

Tim u BitcoinValues.netwould bih da iskoristim to vrijeme da čestitam Josh na svoju veliku Bitcoin domena nameBTC.com kupovinu i želim mu sreću. Mi se povlače za Vas Josh!

Izvor: cryptocoinsnews

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner i još mnogo toga

Post Bitcoin

O Bitcoin slavinama

Post Bitcoin

Bitcoin 2.0 napredak donosi decentralizaciju stvarnosti

Post Bitcoin

6 Restorani koje prihvataju Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Price se povećava sa evropskim bankarskim negativnim interesom

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin Wallet: Bitcoin Saveti za bezbednost

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions to Proof of Stake

Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od 7-10

Post Bitcoin

Izvještaj o ceni od sedamdesetih bitkoinskih novčića: 21. - 27. septembar 2014. godine

Post Bitcoin

Da li ste ikada od ovih 8 bitkoin trgovinskih ličnosti?

Post Bitcoin

Bitcoin bankarstvo: oproštajnim delimičnim rezervama

Post Bitcoin

Bitkoin je u balonu i evo kako će se pasti - CNBC