Dish satellite TV Da biste počeli da prihvatate Bitcoin do kraja septembra | Bosnian.Lamareschale.org

Dish satellite TV Da biste počeli da prihvatate Bitcoin do kraja septembra

Dish satellite TV Da biste počeli da prihvatate Bitcoin do kraja septembra

Dish Satellite Network pridružio vrlo ekskluzivni popis kompanija prihvatanja bitcoinas oblik plaćanja u zamjenu za usluge. U slučaju Dish-a, Bitcoin vlasnicima će biti dozvoljeno da plati za mjesečnu usluge pretplate i kuhinjske nadogradnje koristeći bitkoine; najnoviji oblik virtualne valute. Listi kompanija prihvatanja Bitcoin trenutno su, ali nisu ograničeni na: Tesla automobile, Zynga video igre, Overstock.com, Amazon, CVS, Target; da nabrojimo samo neke. Možete vidjeti listu svih koji prihvata bitkoine. Dish Satellite najavio prošlog četvrtka da sadašnji i budući kupci mogu početi plaćanja sa bitkoine to dolazi septembar (2014) putem svoje web stranice!

Što je Bitcoin

Bitcoin, virtualnu valutu uvedena početkom 2009. Godine dobio mnogo pažnje u proteklih nekoliko mjeseci. Nekoliko finansijski teška udarači su u proteklih nekoliko mjeseci uložio u Bitcoin i Bitcoin srodnih poduzeća. Sir Richard Branson, u accentric milijarder i vlasnik fo Virgin Group, koja se sastoji od više od 400 kompanija iz Virgin Mobile Virgin Airlines nedavno uložila 30 miliona $ dolara u BitPay - Atlanti zasnovan Bitcoin plaćanja procesor Starup. Ako ste novi u bitcoin i želite saznati više o tome, pročitajte članak "Šta je Bitcoin." Tamo ćete naći tekst i video objašnjava Bitcoin u laik smislu, popis firmi primanje Bitcoin i Bitcoin investitora i milionera.

Dish Network o prihvaćanju Bitcoin

Dish Satellite Network se udružio s najveći i osnovan na svijetu Bitcoin razmjena kompanija Coinbase razmjene Bitcoin u američkim dolarima (USD). Direktor jelo Bernie Han priznat, i sve veće popularnosti Bitcoin kao legitimnog i alternativne valute na druge tradicionalne trenutno navodeći da "Bitcoin postaje preferirani način za neke ljude da posluju i želimo da primi one pojedince." On je nastavio da se kaže da "mi uvijek želimo da pruži izbor i pogodnost za naše kupce a to uključuje i način oni koriste da plate račune", "Bitcoin postaje preferirani način za neke ljude da posluju i želimo da primi one pojedince."

Grupa tehničke Savy zaposlenih Dish je bacao ideju kompanije prihvatanja bitcoinas načina plaćanja. Analitičar Amy Yong od Macquarie Capital za vrijednosne papire je pozdravio odluku Dish satelitske mreže, ali je upozorio da kompanija neće imati koristi mnogo od ulaganja - "Mislim da je samo ide da ti pokažem da su vrlo naprijed razmišljanja, što nije kako puno ljudi misle o satelitskim i linearne TV ", rekao je Yong.

Mislim da je prerano za reći, koji će i neće imati velike koristi od prihvatanja i prihvatanje Bitcoin. Međutim, postoje pozitivni znak da Bitcoin postaje igrač na finansijskom tržištu na sve vitalne svijetu. Dish ima neke pozitivne vijesti oslanja na ili reći investitori u ovom trenutku. Overstock prijavio da je kompanija u četiri mjeseca do sada prihvatanja bitkoine kao plaćanje za hotele i avionske karte, kompanija zaradila u rekordnom 1,6 miliona $ vrijedan Bitcoin transakcija dolara. BitPay, vrlo zauzet Bitcoin processiong kompanija spomenutih prijavljeno još rekordnih $ 1 milion dolara dnevno u Bitcoin transakcija.

Mnoge kompanije žele da uđu u Bitcoin voz, ali se odlučio da igra čekanja i vidi igra za sada. Bitcoin je tu da kažu, a oni koji nisu integrirati virtualne valute u svoje platnog prometa u ranim države stoje izgubiti više nego da dobije! Jesi li ti Bitcoin kompanije ili znate neke firme prihvatanja Bitcoin? Javite nam detalje, a mi ćemo biti sretni da pišu o svojim pozitivnim Bitcoin vijest. Mi smo tu da pomognemo Bitcoin avansa i promovirati kompanije koje pomažu uzrok!

Članak Izvor: latimes

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Sofisticirani Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni i TOR

Post Bitcoin

6 Novi Bitcoin bankomati i gdje ih naći

Post Bitcoin

Bitkoin protiv USD (dolara) prema zlatu: šta je bolja investicija?

Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: EFG-ovi BTC-a

Post Bitcoin

Bitcoin je sada na Bloomberg i Yelp!

Post Bitcoin

BitStampove Bitcoin Audit Shows rezerve pokrivaju sve depozite

Post Bitcoin

Kako napraviti 99,9% sigurnu bitkuin papirnu novčaniku

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Vodič za početnike

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: Kada su vijesti i nije bitno

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cena: Tim Draper osvaja aukciju od svile

Post Bitcoin

Arbitražujući bitkoin - Kako sam postigao 12.12% ROI za 1 sat