Expedia prihvata Bitcoin za rezervaciju hotela! | Bosnian.Lamareschale.org

Expedia prihvata Bitcoin za rezervaciju hotela!

Expedia prihvata Bitcoin za rezervaciju hotela!

Expedia Prihvata Bitcoin

Još jedna odlična vijest za Bitcoin zajednicu kao online turističke agencije Expedia objavila je da su sada prihvataju bitkoine kao uplata za rezervacije hotela. Expedia prihvata Bitcoin zapravo nije nova vijest za putovanja agencija, ali ima jednu od najvećih putničkih agencija grli Bitcoin je odlična vijest za virtualne valute.

Još nisu podržani rezervacije leta i kola, ali Michael Gulmann; potpredsjednik Expedia je globalnih proizvoda za Expedia rekao stranice će uskoro prihvaća bitcoin za letove i automobile kao dobro. CheapAir je prva online turistička agencija prihvatiti Bitcoin kao plaćanja. Bitcoin plaćanja za Expedia će se obrađivati ​​pomoću Coinbase!

Expedia Prihvata Bitcoin

"Bitcoin postaje održiv valutu", rekao je Gulmann. "To se ne razlikuje od ulaska u bilo kom tržištu, razumijevanje kako možemo učiniti poslovanje, a nudi oblike plaćanja kupci žele."

Imati velike web stranice kao što Expedia prihvata Bitcoin kao plaćanje ozakonjuje i učvršćuje Bitcoin kao prava alternativa tradicionalnim metodama plaćanja.

"Put Bitcoin je na je na neki način ono što PayPal bio uključen. U početku je to čudno... Ali to će postati više mainstream." rekao je Michael Gulmann. "To ne bi Bitcoin malo ozbiljnije", nastavio je Gulmann. "Iz našeg gledišta, Bitcoin je mlad, ali je kriptovaluta to je tu da ostane."

Expedia prihvata bitcoinas isplate je ne samo dobar izbor za kompaniju, ali je budućnost Bitcoin sebe. Vrijednost jedne Bitcoin dostigla rekordnih $ 1,000 krajem 2013. Godine kao špekulanti i programa manipulacija na tržištu kao što su Willy i Markus vozio na tržištu se. Međutim, kriptovaluta je veliki hit nakon najveći i osnovan Bitcoin je Bitcoin razmjena kompanija Mt.Gox prijavio veliki hakerski shemu u kojoj su tvrdili da hakeri izvukli vrijedan više od $ 400m bitkoine kupaca zatim podnio zahtjev za zaštitu stečaj u Japanu!

Kako da kompanije kao što su Expedia koristi od Bitcoin vala? Pa, jednom velike kompanije moraju da prihvate i integrirati virtualne valute sada. Pri tome, oni neće biti označeni kao kasno adaptera i nedostatak inovativnih vizije. Njima je potrebna na partnerstvo sa utvrđenim Bitcoin platnih procesora kao BitPayand Coinbase tako da mogu biti spremni za ono što bi mogao biti glavni prekidač za virtualne valute.

Expedia Prihvaća Bitcoin Šta ima u njoj Expedia?

Pa, zato što Bitcoin je naknada niža transakcije Expedia je pozicioniran spasiti ogroman novac od toga. Kreditna kartica tvrtke obično naplaćuju između 2-4%. Oni također mogu napraviti svojim klijentima puno sretniji dijeleći uštede. Prema Gulmann, naknada niži transakcija nije razlog Expedia prihvata Bitcoin. On kaže da je "kao Bitcoin postaje široko prihvaćena, očekujemo te transakcije troškove ići gore malo."

Expedia prihvata bitcoinas isplate je još jednu pobjedu na postolju za Bitcoin zajednicu. Šta mislite o ovom velikom vijesti narode?

Vijesti Izvor: CNET

Povezane vijesti


Post Bitcoin

OP-ED: neadekvatno proširenje BitLicense dokazuje napore Fondacije bez plodova

Post Bitcoin

BetChain postaje prvi Bitcoin kazino da ponudi besplatne igre u najnovijem besplatnom turniru u petak

Post Bitcoin

Zašto su Bitcoin Plate ključni za smanjenje volatilnosti cena

Post Bitcoin

Bitcoin novinari: etika vlasnika bitkoina

Post Bitcoin

Ešli Madison propušta: Šta učiniti kada se suočiš sa Bitkominskom ucenom

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih bitkoina

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za početnike

Post Bitcoin

4 načina kupovine Bitcoin-a sa Cash Wordwide-om

Post Bitcoin

Op-Ed: Ne trebamo bitkuinsku osnovu

Post Bitcoin

Blockcoin Online Bitcoin novčanik - Uputstvo za konfiguraciju sigurnosti

Post Bitcoin

Bitcoin Prices Surge & Why You Should not Care

Post Bitcoin

Izveštaj o cenama za novčanu sumu: 14-20 septembar 2014