Pay Bitcoin Taxes Sa LibraTax: Novi Automatski Bitcoin porezni softver | Bosnian.Lamareschale.org

Pay Bitcoin Taxes Sa LibraTax: Novi Automatski Bitcoin porezni softver

Pay Bitcoin Taxes Sa LibraTax: Novi Automatski Bitcoin porezni softver

Bitcoin taxesmade lako! Jedan od najvećih izazova za bitcoin investitore od Bitcoin izlazi bez gde se stvorila gomila Bitcoin millionairesis kako se nositi poreza od dobiti ili manje od Bitcoin investicija. Neki korisnici kriptovaluta nemam pojma kako se nositi sa glavoboljama IRS stvorio kada je najavio da će Bitcoin se oporezivati ​​prihodi i gubitak ne kao valutu. Kada dođe vrijeme za podnošenje poreza, vuče te ulazne i izlazne transakcije iz kupoprodaju Bitcoin može biti veliki zadatak; posebno za super aktivan Bitcoin investitora. Pa, nema više Bitcoin taxesheadache. Vaga, popularni dizajn softverske kompanije odlučio baciti Bitcoin poreskih obveznika kost stvaranjem LibraTax.

LibraTax: Bitcoin Porezi Software

LibraTax napisao ovo na njihovoj stranici:

"Jeste li zabrinuti zbog izvještavanja poreze digitalnu valutu precizno?
IRS vladajuće zbunjuje. U suštini, vi tretirate svoj digitalni valutu kao vlasništvo. To znači da svaka transakcija mora biti na broju, i treba da se prijave za kapitalne dobitke svrhe. Koji je najbolji način za to? Manual proračuni su zamoran i dugotrajan. LibraTax čini jednostavno, ali možda ćete osjećati preopterećeni, ili jednostavno želite pomoć kvalificiranog poreza profesionalac. "

"Da li se porez profesionalno iskustvo u digitalnu valutu u potrazi za dodati klijentima da vaše poslovanje?
Exciting. Imamo najviše sveobuhvatan i fleksibilan digitalnu valutu obračuna poreza motor na raspolaganju. Sa LibraTax, možete odabrati najbolju trošak način osnova za vašeg kupca, a u realnom vremenu, vidite rezultate FIFO, LILO ili naš čekanju "optimiziran" patent. Mi smo prvi u borbi protiv ove industrije nužnost, a mi smo ga razbio! "


Foto: cryptocoinsnews

Gledajući citati gore, to je evidentno je da LibraTax ciljeve oba Bitcoin poreskih obveznika i porez na profesionalce, kao i; ubija dve muve jednim udarcem! Bitcoin poreza i upravljanje Bitcoin rekord sada je pojednostavljeno sa LibraTax! Postigli smo se Jake Benson, direktor LibraTax i on je rekao:

"Nedavni smjernice koje daje IRS u martu tretiraju digitalnu valutu kao imovina zahtijeva da poreski obveznici prijavljuju digitalni dobitke i gubitke na državnim i federalnim vraća valutu", rekao je Vaga. "Poreskih obveznika i porez profesionalci su neugodno i opterećena sa ovom priručniku proračuna jer je izuzetno dugotrajan i preterano teško. "

Da li je čuo da se utvrdi loše strane korištenja LibraTax u ovom trenutku, jer porez vrijeme još nije na nama. Međutim, softver ima nekoliko prednosti možemo razgovarati trenutno. Jedna od najvećih prednosti od LibraTax je da je softver je u potpunosti automatizovan! Sve što treba da uradite je da priložite Bitcoin privatne keyinto softver i to će povući sve svoje dolazne i odlazne transakcije. Slično TurboTax, LibraTax vam omogućava da podnese porez Bitcoin elektronski ili ispisati poreze Bitcoin na papiru i pošte na IRS i vaše lokalne poreske uprave ako živite u državi sa državni porez.

LibraTax je u procesu stvaranja verzija poduhvat LibraTax za mala preduzeća i kompanije da pomogne što njihova plaća Bitcoin iskustvo taxesa glavobolja drvo. Gospodin Benson je najava na Londonskoj CoinSummit 2014. Godine i dobio toplu dobrodošlicu od strane prisutnih samita. Benson ovaj je rekao:

"Mi smo uzbuđeni da se ovi jednostavan za korištenje, automatizirani alat za potrošače, porez profesionalci i računovodstvene firme su konačno dostupan. Naš primarni cilj je da pristupačan, zgodan softver koji pojednostavljuje iskustvo krajnjeg korisnika u vezi sa Obvezniku, u konačnici štedi korisnicima dragocjeno vrijeme i novac. Postigli smo da se bez sumnje. "


Video Credit: CoinSummit

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Hacked Road Canabis, Korbit podigao 3 miliona dolara, troškove troškova bitkoina i još mnogo toga

Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih, 31. avgusta, 6. septembra 2014. godine

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatizovani Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

OP-ED: neadekvatno proširenje BitLicense dokazuje napore Fondacije bez plodova

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cena: Citi izveštaj i aukcija svile puteva

Post Bitcoin

Google korisnici i Bitcoin: Kada će Google integrirati BTC?

Post Bitcoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp-a - najbolje mesto za kupovinu bitkoina

Post Bitcoin

Kako napraviti 99,9% sigurnu bitkuin papirnu novčaniku

Post Bitcoin

Kako platiti Bitcoin takse u Sjedinjenim Državama

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

3 Sigurna načina sigurnog skladištenja bitkoina

Post Bitcoin

Antonopulos napušta Bitcoin fondaciju preko Mgmt