Online prodavac ShopJoy predstavlja Bitcoin Payment Method | Bosnian.Lamareschale.org

Online prodavac ShopJoy predstavlja Bitcoin Payment Method

Online prodavac ShopJoy predstavlja Bitcoin Payment Method

ShopJoy je australski online distributera koji je poznat za prodaju novina i jedinstvene darove koji su savršeni za svaku priliku. Zajedno sa pametnih telefona i tablet računala, oni također nude mnoštvo jedinstvenih poklon pojmova koji su inače teško naći u Australiji. Oni uključuju uokviren dizajner origami i čarape u kutiji jaje.

ShopJoy Prihvata Bitcoin: picks Coinbase kao plaćanje procesora

Shopjoy zajedno sa Visa, MasterCard i PayPal odnedavno primanje plaćanja putem Bitcoin, koristeći procesor plaćanja Coinbase, koji je dobija dosta vuče nedavno sa glavnim web stranice kao što su Expedia, Overstock, Glyde, CEX i Dish sve usvajanje Coinbase. ShopJoy suosnivač Jon, rekao je u intervjuu da je počeo sljedeći Bitcoin blizu kraj 2013. On je priznao da ShopJoy trebalo da usvojili digitalnu valutu redu onda. "Prihvatanje Bitcoin u 2013. Godini čini da izgledate kao vođa, dok je u 2014. Godini je sljedbenik."

"Željeli smo biti sigurni da sama Bitcoin je solidna, ali je pravi kašnjenja je u izboru za obradu plaćanja. Vratili smo se i dalje između Bitpay, Coinbase, pa čak i blockchain. "Na kraju Coinbase je izabran zbog svoje široke usvajanja od strane potrošača i veliko ime trgovce." Rekao nam je Jon.

Početnih problema sa Coinbase

Ubrzo nakon Bitcoin plaćanje je uživo na ShopJoy, Coinbase je ažurirao siguran proces verifikacije trgovac, koji je u to vrijeme je samo mogao potvrditi SAD-operated biznisa. Poslovanja od ostatka svijeta, uključujući ShopJoy, bili su neprovjerene. Svaki put kada kupac je za naplatu zlokobno poruku da ih je pozdravio:

Upozorenje: Ovaj trgovac još nije potvrđen. Nastavite s oprezom.

"Malo je ironično da je prva stvar Coinbase - rešenje koje je izabran nakon pažljivog razmatranja - to je da nas šamaraju sa zastrašujuće znak upozorenja. Njihova trgovac usluga je bila odgovarajuća u istrazi - kredit za njih - ali nije imao pravo rešenje za nas. Na kraju je znak upozorenja samo otišao na svoju ", nastavio je Jon.

Sve je dobro u ShopJoy

Sada kada Bitcoin plaćanje radi glatko, ShopJoy promoviše Bitcoin jače. "S ponosom spomenuti Bitcoin na shopfront, mi blog o tome i mi tweet o tome."

"U početku sam očekivao ima puno oklijevanja iz javnosti u Australiji, ali mislim da je uspon digitalne valute je neizbježan. Dakle, mnoge stvari u našem životu su već digitalizovali, Bitcoin izgleda kao logičan sljedeći korak u online svijetu. "

Posjetite Shop Joyand vidim da li da vidim šta oni nude. Možda uočiti nešto što izaziva vaše interes!

Povezane vijesti


Post Bitcoin

BetChain postaje prvi Bitcoin kazino da ponudi besplatne igre u najnovijem besplatnom turniru u petak

Post Bitcoin

Federalna rezerva vidi svetlu budućnost za Bitcoin

Post Bitcoin

Kako napraviti 99,9% sigurnu bitkuin papirnu novčaniku

Post Bitcoin

4 načina kupovine Bitcoin-a sa Cash Wordwide-om

Post Bitcoin

Kompletan početni vodič za zaradu od bitkoin slavine

Post Bitcoin

Bitcoin grafikoni - šta su oni, kako koristiti BTC grafikone

Post Bitcoin

Kupite Bitcoins sa Paypal-om - Korak po korak

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi da Bitcoin bude novac

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: Lawsky Outlines Revidirani BitLicense, GAW pokreće Paycoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Da li je Bitcoin Legal? Pravni status Bitkoina po zemljama

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Bitstamp: Stabilna Bitcoin Exchange