USPS Bitcoin Exchange? Oni istražuju dodavanje bitkoina! | Bosnian.Lamareschale.org

USPS Bitcoin Exchange? Oni istražuju dodavanje bitkoina!

USPS Bitcoin Exchange? Oni istražuju dodavanje bitkoina!

USPS Bitcoin razmjena

29. Januara 2014. Godine, United States Postal Service predstavila Webinar sadrži virtualne valute ili Bitcoine. Webinaru fokusirala na mogućnost bitkoine da moguću ulogu u poštama širom svijeta. Webinaru je domaćin bila Kancelarija generalnog inspektora i imao prisutnih, koji su bili predstavnici iz oba Svjetske banke i Svjetskog poštanskog saveza.

USPS Bitcoin Exchange

Teme Webinar uključeni takve stvari kao što je mogućnost pošte mogla obojiti novčiće da označi apoenima, postaju u razmjene osoba, i tako postati način da se poveća usvajanje. Jedna od stvari odrastao je kako kripto valute može pomoći pošte rukovati poslovanje u budućnosti.

Pored Vašingtonu zasnovan Bitcoin konsultant Darrell Duane, bilo je i stručnjaci iz fondacije Bit novčić, Federal Reserve Bank of Chicago, George Mason University, i Booz Allen Hamilton. Booz Allen Hamilton je govorio o kriptovaluta je impakcije, i njegovu upotrebu.

Neke od stvari o kojima se razgovaralo uključeni gdje kupiti bitkoina, gdje će ih sigurno skladištenje, šta se dešava kada se prave greške, i kako zaštititi to bogatstvo. To omogućava pošte da iskoriste činjenicu da imaju lokalno prisustvo svuda, oni mogu proširiti i na e-trgovine i može učiniti koristeći svoje postojeće novac za prenos dozvole. Neke od različitih tema razgovora imao pitanja bez odgovora u ovom trenutku, produbljivanje misao da, iako malo novca mogu imati svoje mjesto u poštanskim zajednici; to će vjerovatno biti godina prije nego što bilo koji od ovih ideje postaju stvarnost.

Dodatne ideje o kojima se razgovaralo uključeni kako povećati prihvatanje. Jedan od najvećih problema sa Bit kovanica je da je kao kripto-valute, nije podržana. Nema fizičkog valuta. Trenutno, ovo je jedan od najvećih problema vođenja ljudi od uključivanja u ovu vrstu valute ili valute trgovanja uprkos svemu sudeći unosan prirode i trenutnom kursu.

Efekat pošte preuzima Bitcoin operacija ima izuzetan potencijal kada je u pitanju e-trgovinu i olakšavanje trgovine. Da bi se shvatio je USPS Bitcoin razmjene, uzeti u obzir sve pošte ponaša kao post koda, carine, praćenje i praćenje pošiljaka. Pošte također može nositi plaćanje uz dodatak malo novca klijenata. Vrijeme nije daleko kada će svi početi prihvatanjem toj valuti.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Loše vesti za bitkoin: američka radna grupa će objaviti Pravilnik o bitcoinima

Post Bitcoin

Prva polovina 2014. godine donosi četiri Bitcoin konferencije u Sjedinjene Države

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins odmah Sa kreditnom karticom, proverom, gotovinom

Post Bitcoin

2018 Prognoze: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Kratak prodajni Bitcoin vodič za početnike - Dobit kada padne cene Bitcoina

Post Bitcoin

Blockchain: Baš kao i Internet Osim što nije - PYMNTS.com

Post Bitcoin

Pregled: Moji ponavljajući pokušaji kupiti BTC iz 247Exchange

Post Bitcoin

Koji je najbolji Bitcoin procesor za plaćanje? Coinkite ili BitPay?

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Hacked Road Canabis, Korbit podigao 3 miliona dolara, troškove troškova bitkoina i još mnogo toga

Post Bitcoin

BitXBay - Bitcoin-based, decentralizovano, anonimno tržište

Post Bitcoin

Kako napraviti novac sa Bitcoinom koristeći Purse.io

Post Bitcoin

Novinari Bitkaina # 2: Uticaj namere na etičnost vlasništva bitkoina