Pokušavate kupiti Bitcoin Sa Paypal-om? Evo kako za 2 minuta | Bosnian.Lamareschale.org

Pokušavate kupiti Bitcoin Sa Paypal-om? Evo kako za 2 minuta

Pokušavate kupiti Bitcoin Sa Paypal-om? Evo kako za 2 minuta

Ako čitate ovaj post onda ste vjerojatno pokušao tako što svaka druga osoba radi kada je prvi put čuje za Bitcoin - da ih kupi koristeći Paypal.

Od Bitcoin došao u svijesti javnosti je problem kupovine Bitcoin sa PayPal nije dao odgovarajuće rješenje. U ovom postu ću vam pokazati kako to učiniti brzo i jednostavno (iako u nešto skuplji način).

Razlog zbog kojeg PayPal ne dozvoljava ljudima da prodaju Bitcoin u zamjenu za PayPal kredit je vrlo jednostavna. Bitcoin je kao gotovina i PayPal je kredit. Ako neko osporava prodaju Bitcoin nakon što su ih kupili sa PayPal, kompanija (PayPal) nema načina da saznamo da li je transakcija se zapravo dogodilo. To je uglavnom zbog pseudonimom prirode Bitcoin. Za njih, Paypal zatvara bilo koji račun koji će prihvatiti plaćanje Bitcoin sa svojim kreditima.

KAKO GOD!

Ovo što je internet i sve to, uvijek postoji način da se uradi nešto što se ne može učiniti direktno :)

Dakle, evo nekoliko načina na koje još uvijek možete kupiti Bitcoin sa PayPal kredita, ja sam ih navedene od najpopularnijih u najmanju ruku. Imajte na umu da kad god koristite Paypal kupiti Bitcoin ćete naići na problem visoke naknade. Budući da prodavci u ovim metodama Znam da je ovo problem koji sebi dozvoliti da naplaćuju puno za to, nažalost. Kako bi bili sigurni da ste svjesni svih naknada prije zatvaranja posla.

Trading Second Life Lindens (SLL) koji si kupio sa Paypal za Bitcoine

Ova prva metoda je neka vrsta zaobilazno rješenje. Umjesto kupovine Bitcoin sa PayPal što nije dozvoljeno, mi ćemo kupiti drugoj valuti koji je dozvoljeno, a zatim ga trampio za Bitcoine.

Second Life Lindens ili SLL ukratko je virtuelna valuta koja se koristi u igri Second Life. To se može kupiti s PayPal putem web stranice pod nazivom Virwox. Jednom kad kupite SLL kroz Virwox možete ga lako zamijeniti za Bitcoin na SLL / BTC razmjene (i na Virwox).

Čitav proces može potrajati i do 48 sati, kao Virwox ručno odobrava svakog novog kupca, ali od 2013. Godine ova metoda je dokazano da se ponovo radi vremena i vremena. To je samo loša strana je da ima visoke naknade.

Ovdje su koraci u kratkom:

  1. Otvoriti račun sa Virwox
  2. Depozitni novac na vašem računu sa Paypal
  3. Kupi SLL u SLL / USD razmjena
  4. Exchange SLL na Bitcoin u SLL / BTC razmjena
  5. Povući svoj Bitcoine

Ako vam je potreban detaljniji opis procesa pogledajte ovaj vodič.

Kupuju od lokalnog prodavatelja ili online prodavac kroz lokalna Bitcoins

Druga opcija koje možete koristiti je web stranica lokalne Bitcoins. Ova web stranica vam pronaći prodavača u vašoj blizini geografsku lokaciju. Međutim, kako želite da platite PayPal možete tražiti prodavača iz svih krajeva svijeta.

Kada se radi o lokalnoj Bitcoins važno je da pročitate komentar svakog prodavca u vezi transakcije i pobrinite se da poštuju. Neki prodavci imaju vrlo stroga pravila u vezi prodaje vi Bitcoine sa Paypal. Također, pobrinite se da se bavi samo sa iskusnim prodavača koji imaju visok ugled na lokalnoj Bitcoins.

Budući da je rizik za kupovinu Bitcoin sa PayPal je pozirala samo prodavatelju, neki prodavci neće biti skloni prodati ako nemate ugled na sajtu. Zbog toga je ova metoda može biti malo više teško da izvrši od prve.

Ako imate Paypal debitne kartice - koristite ovu metodu

Ako ostavite u SAD onda verovatno mogu da izdaju sami Paypal debitne kartice. Ako je to slučaj, onda možete jednostavno kupiti Bitcoin sa PayPal s vrlo niskim naknade. Samo otvorite nalog na Circleand pobrinite da biste povezali debitnu karticu na svoj profil.

Od sada kad god koristite ovu debitnu karticu da kupi Bitcoin će se oduzeti od vašeg Paypal ravnoteže.

Čuvaj se prevare!

Naravno, postoje razne druge web stranice koje će tvrditi da proda vam Bitcoine sa Paypal. Međutim, nijedan od njih nije bio dovoljno dugo za mene da garantujem za. U ovom trenutku su najbolje dostupne u zavisnosti od ličnih preferance ove tri opcije.

Ako ostavite u SAD-u - koristiti krug sa Paypal debitne kartice.

Ako želite bez muke transakcija - koristiti Virwox.

Ako ništa drugo ne uspije - koristiti Lokalno Bitcoins.

Sretno!

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Alibaba IPO odgovoran za Bitcoin Crash!

Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od 7-10

Post Bitcoin

Bitcoin Price se povećava sa evropskim bankarskim negativnim interesom

Post Bitcoin

Bitcoin cijena i dalje traži novi sprat nakon izvještaja EBA

Post Bitcoin

Bitcoin-ov rastući prihvat: 6 načina za korištenje BTC-a

Post Bitcoin

Bitkoin je balon, nema planova za kratko prodavanje: Japan Post Bank CIO - Reuters

Post Bitcoin

Bitcoin Scam Alert! Lista aktuelnih Bitcoin prevara i scammersa

Post Bitcoin

Fed April sastanak minuta Objavljeno: Šta je budućnost politike Fed za Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin novinari: etika vlasnika bitkoina

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: Tržište se sam popravlja

Post Bitcoin

Argentinska centralna banka se plaši bitkoina

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatizovani Bitcoin Trading Software Bot pregled