Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights | Bosnian.Lamareschale.org

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Butterfly Labs Josh Zerlan Deposition Hightlights

Zajednica je bila u plamenu o novostima Butterfly Labs i FTC tužbu protiv ugrožene kompanije i jutros Coin Fire saznao više detalja prije rasprave postavljen da se danas.

Josh Zerlan VP za razvoj proizvoda je dao svoj iskaz u iskaz nastupao sa FTC i željeli bismo potrajati nekoliko minuta da se istakne nekoliko ključnih elemenata koji iskaz da naši čitaoci mogli zanimati.

Novčić Vatra će raditi u cijelom slučaju da bi dobili dodatne informacije i bit će postavljanje novih unosa kako se dobija dodatne informacije.

Josh Zerlan dao iskaz da je dobio set od 10 leptira Lab Samci iz kompanije kao dio svog paketa nadoknade.

Kasnije smo se naučiti u taloženja da je gospodin Zerlan lično generira oko 15 BTC prije povratka hardver za kompaniju. On nije dao razlog posebno zašto se vratio hardver.

On je također obećao kompanija monarha, ali još nije dobio.

Gospodin Zerlan koristio i kreditna kartica tvrtke da kupi puške za svoje zaštitu nakon primanja prijetnji iz zajednice.

Nakon ponovljenog demantiji iz kompanije i sam u prošlosti na sajtu leptir Labs gospodin Zerlan, web BFL i na drugim lokacijama na internetu da kompanija ne kopaju na kupca kupljen hardver prije slanja ga je dao novi iskaz ukazuje na to da oni izjave bile lažne i da je kompanija rudarstvu korištenjem hardvera koji su već kupili od strane kupaca.

Sljedeće slike preuzete iz Butterfly Labs prikazuje korisničke opreme koja je aktivno koristi za rudnik bitkoine za direktnu korist kompanije.

Elizabeth T. Han, istražitelj Federal Trade Commission je dao sljedeću izjavu u vezi sa korisnik rudara kupaca za rudarstvo interno.

Butterfly Labs, također su kupili EMC rudarstva bazena i nije dao da novčanik na FTC i to je navedeno kasnije u taloženja.

Novčić od požara je visoko predlaže neko trenutno rudarstvo na EMC molimo početi kreće svojim rudare jer je vjerovatno nakon današnjeg ročišta te novčanike će biti preuzeta od strane prijemnika na osnovu kasnije informacija u taloženja.

Chat transkripti interno pokazuju da je kompanija također aktivno radi na prevaru kupaca i saznajte razloga za otkazivanje narudžbe.

Oni također pokazuju interne paniku kompanije kao i druge kompanije pojavili sa boljim sistemima i kasnije rasprave da li treba da laže o napretku oni prave da ispumpali neke najave.

Takođe se čini kompanija aktivno radio na prevaru Dwoalla sa transferi lične račune čak ukazuje tvrde da su "računa klijenata" u internim transkriptima chat da prebacuju neposredne i kršenje Dwoalla je TOS-a.

Također smo saznali da je kompanija znala kako iza njega je i počeo raspravu šta se krije reći javnosti da upravlja dostave očekivanja.

Kompanija je također svjestan interno oni ne bi vremena dostave obećao, ali je nastavio da laže javnosti.

Sada se čini da su jedva grebanje površine na ono što ostaje da bude još veći priča. Više informacija će doći u bliskoj budućnosti.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

5 izazova koji se trenutno suočavaju sa Bitkominom (prema Mike Hearn)

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi da Bitcoin bude novac

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard utorak - Šta je Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: Greške u Bitcoin biznisu

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cena: Sideways Action Continues

Post Bitcoin

Secure My Bitcoin Wallet: Bitcoin Saveti za bezbednost

Post Bitcoin

6 Restorani koje prihvataju Bitcoin

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: plaćanja za Bitcoin za Newegg.ca, Apriva Partners sa GoCoin-om i još mnogo toga

Post Bitcoin

Zašto se Bitcoin eksperti ne plaše napada od 51%

Post Bitcoin

Bitcoins Breakthrough je Nemoguće buduće platforme u delu 1

Post Bitcoin

5 načina da kupite Bitcoin sa Paypal-om - načini prevare i legitimacije

Post Bitcoin

BetChain postaje vodeći bitkoin kazino u višejezičnoj podršci