11. maj 2015 | Bosnian.Lamareschale.org

11. maj 2015

11. maj 2015

(CoinDesk) Canberra mobilne transport aplikacija MyBus 2.0 prestao primanje Bitcoin plaćanja followingpoor vuče sa digitalnim valutu.

(CNN Money) Nasdaq berze je dodirom moćne nove tehnologije transakcija Bitcoin da stvori sigurniji, efikasniji sistem za trgovinu akcijama.

(CoinDesk) reketaš grupa DD4BC Čini se da je povezan sa novi val distribuiranog uskraćivanja usluga (DDoS) protiv organizacija u Švicarskoj, Novom Zelandu i Australiji.12. Maj 2015Direktor (CoinDesk) MIT digitalnu valutu Inicijativa Brian Forde je izdala novi blog post koji je on ima za cilj da skrene pažnju na četiri "kritične nedostatke" u pristupu do sada preduzete od strane države New York da reguliše digitalnu valutu industriji.

(IBT) Bivši MasterCard generalni direktor Marcel Roelants pridružio se Bitcoin plaćanja procesor BitPayto glavu gore svoje poslovanje u Europi, na Bliskom istoku i Africi.

(Forklog) Bitcoin je sada dostupan za razmjenu u 130 zemalja širom svijeta, uključujući bivšeg Sovjetskog republicsvia popularnih instant transfer novca.

(Coin Fire) Coin Vatra je ponosan predstaviti naš novi Mišljenja sectionto web stranice.

(Bitcoin Magazine) Corona je novi kolaborativni orijentisan mreže i zajednice za decentralizirano aplikacije (Dapp) programeri u potrazi za resursima i finansijske podrške.


4. Maja 2015Najnoviji update: 14:27 PDT

(Gavin Andresen na Svbtle) Gavin razmatra zašto osjeća potrebu za veličinu bloka increaseand zašto smatra da je potreba je sada hitno.

(TechCrunch) U proteklih nekoliko godina, Mt.Gox, Bitstamp i bezbroj drugih centralizirane usluge su pretrpjeli ozbiljne povrede sigurnosti. Ali Slučaj je hteo da stavi tačku na sve ovo, jer to pokretanje je izgradio jedan od najsigurnijih hardvera Bitcoin novčanike u svijetu. Pokretanja pokreće sceni danas Disrupt NY.


6. Maja 2015Najnoviji update: 14:39 PDT

(TechCrunch) Dvostruki Harvard diplomanata Facebook slavu Cameron i Tyler Winklevoss upravo je izašao na pozornicu na Disrupt NY ažurirati sve na svoje nedavne Bitcoin projekte.

(Mining Pool) Garza zaustavlja kratko prijetećih Vadala fizički sebe, ali ga čini vrlo jasno da su ljudi Garza kaže Vadala pokradeni nisu za igranje. On je tada rekao da će dati krivičnog investitori sve informationon Vadala je to moguće i da će napasti Vadala iz "svih strana".


Microwallet.org Shutting DownMicrowallet.org se povući samo servis koji sile bukvalno je objavio stotine Bitcoin slavina stranicama da će se zatvara to je vrata uskoro.

Sajt koji je služio zajednici, jer to je stvaranje, u novembru 2013. Godine danas je objavila da je na prodaju i da je sajt će biti uskoro zatvara.

Novčić od požara saznao za zatvaranje rano jutros nakon Microwallet mjestu otišla na mreži za kratak vremenski period ranije u tjednu.

Danas je poruka objavljena na Microwallet.org stranica koja izvorni kod sajt je na prodaju za 4BTC. Ova poruka se može pročitati ovdje: https://www.microwallet.org/index/sale

Mi smo sigurni da li ova kupovina sadrži naziv domene, ali prema opisu navedene na sajtu izgleda da je vlasnik je jednostavno prodaje izvornog koda, a ne Microwallet.org domena.

U vrijeme press Coin Fire posegnuo za komentar, ali još nije dobio odgovor. Dok je sajt jednostavno navodi da je trenutno na prodaju Coin Fire je potvrdio da je stvarni usluga, u stvari, biti zatvoren nakon post je napravljen od strane vlasnika na Bitcoin Talk navodeći:

(Https://bitcointalk.org/index.php?topic=348060.msg8330919#msg8330919)


Šta je Microwallet?Mnogo slavine koristite uslugu pod nazivom Microwallet.org kao mjesto gdje plaćanja se čuvaju prije nego što je poslan na vas.

Microwallet.org je micropayment cache. Razni slavine koriste ovaj sistem iz različitih razloga.

Kada se transakcija odvija na Bitcoin mrežu koju se šalje blockchain gdje je potvrđeno (za to treba vremena) i naknade za transakciju se naplaćuje. Sa Microwallet vlasnici i operateri slavine poslati kovanice adresu i oni se čuvaju kasnije se podeli "sa lanca" odmah.

Ovo omogućava slavine da pošalje poruku Microwallet.org stranice kažete da ste dobili neke Bitcoin i oni su to potez interno iz slavina adrese na Microwallet.org adresu. Kada ste dostigli prag novčići su na raspolaganju za vas kao krajnjeg korisnika da se povuče što je kada je transakcija se vraća na blockchain.

Pomoću stranice poput Microwallet.org je lakše vlasnik slavina da vam poslati mikro transakcija i štedi troškove grupiranjem se transakcija kao dobro.

Ono što čini ovu takve cool usluge je da jednom dobili ste povući granicu ne morate učiniti ništa. Kovanice se automatski šalju svoj Bitcoin novčanik adresa, plus ne morate učiniti ništa da se zaista dobiti svoj setup Microwallet. To automatski postoji kada koristite Bitcoin adresu na lokaciji koja podržava Microwallet.org

Microwallet.org je potpuno pouzdan, programeri su aktivni na različitim platformama i uvijek isplate na vrijeme. Kao što se koriste različite slavine da sam pregleda mnogi od njih powered by Microwallet.org.

Dok Microwallet.org nije pravi novčanik, ali više od privremenog skladišnog prostora za male transakcije je potpuno pouzdan i dom nekoliko Bitcoin slavine isplate.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: plaćanja za Bitcoin za Newegg.ca, Apriva Partners sa GoCoin-om i još mnogo toga

Post Bitcoin

Kako kupiti Bitcoins u Indiji: Vodič za brzi početak

Post Bitcoin

Pay Bitcoin Taxes Sa LibraTax: Novi Automatski Bitcoin porezni softver

Post Bitcoin

Evropska komisija nastavila je regulaciju bitkoina

Post Bitcoin

Sve što ste ikada želeli znati o bankomatima Bitcoin

Post Bitcoin

Kako rezervisati svoj Bitcoin novčanik (blockchain.info, Bitcoin QT, MultiBit)

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin mogao ubrzati ili ograničiti Fiatovu inflaciju

Post Bitcoin

LocalBitcoins Data Breached, ali Bitcoins i Korisnički podaci sigurni!

Post Bitcoin

Novinari Bitkaina # 2: Uticaj namere na etičnost vlasništva bitkoina

Post Bitcoin

Bitcoin Prices Surge & Why You Should not Care

Post Bitcoin

Kanada će sprovesti Uredbu o bitcoinima

Post Bitcoin

Kompletan početni vodič za zaradu od bitkoin slavine