Review: The Free Bitcoin Faucet | Bosnian.Lamareschale.org

Review: The Free Bitcoin Faucet

Review: The Free Bitcoin Faucet

Free Bitcoin Slavina je slavina Nikada ranije nisam posjetio, ali je dojavljeno od strane vlasnika da pogledam.

Ovo je relativno nova slavina koji koristi svoj Microwallet račun i nudi između 100 - 300 satoshi svakih sat vremena za posjete.

Slavinu je super po tome što ima vrlo malo reklame koje su veoma se s puta. Listanje tekst iznad adrese kutija je malo neugodno i gleda amaterski u ovom trenutku, ali ne komunicira tačke treba se vratiti na slavinu svaki sat.

The CAPTCHA pružaju SOLVEmedia tako da su obično vrlo lako završiti.

Isplate na ovom sajtu su instant sa svojim Microwallet račun tako da ne morate brinuti o dolasku na minimum saldo na ovom slavina i ravnotežu iz drugih Microwallet stranicama objediniti će vam pomoći da se postigne isplatu brže na Microwallet.

Sajt nudi neke osnovne informacije za početnike o slavine i Bitcoin i opterećenja prilično brzo većini slučajeva.

Dok sajt ne pokazuje iznos ukupnih Bitcoin sadržanih (tako da znate da je slavina ima BTC vam se plati) bilo gdje izgleda da je vlasnik bila je vrlo odgovorna i imam razloga da verujem da će se držati oko za neko vrijeme jer programer želi da ga vidi stvarno ide.

Ovo izgleda odličan novi ulaz u Bitcoin slavina svijet!Review: MiniBitTražio sam na novim slavinama koje su dolaze online u proteklih nekoliko dana, a jedna se zove MiniBit je stvarno uzbudljivo za mene jer je to još jedan od onih Bitcoin slavina to je samo mrtav jednostavna.

Kada je počela ova slavina originalno je bila nanošenje je svaki dan, ali je ranije ove sedmice je najavio da će dispenzuje sada odvijaju svakih šest sati.

Sa MiniBit ima nekoliko reklama, ali oni su dobro postavljeni tako da nisu previše odvlače pažnju. Ovaj sajt sadrži i lako završiti captcha iz SOLVEmedia što znači da su uvijek vrlo lako pročitati što smatram je veliki plus.

Je isplata na ovom sajtu mogu biti mali, ali oni su odmah poslana na Vašu Microwallet račun. Jedan veliki plus sajta, iako je mogućnost da se samo kompletan CAPTCHA i zaraditi još više malih nivoa kovanica. Možete posjetiti sekciji 'zarađuju više "sajta i završiti brzo CAPTCHA lako zaraditi brzo. Također su davanje daleko reklamu kredita na sajtu.

Sajt je brzo opterećenja, CAPTCHA su vrlo lako završiti i zaraditi više sekcija nudi jedinstvenu obrt vrlo brzo zaraditi malim količinama. Ja često ostavili tab otvoren u pozadini na ovom sajtu i samo kompletan CAPTCHA kao što ja surfanje po internetu.


Bitcoin ZebraBitcoin Zebra je novi slavina za mene. Vidio sam neke reklame za to se pojavljuju na internetu i nekoliko mojih prijatelja Bitcoin također prenio mi se da je ovo veliki slavina koja se plaća tjedno, a ima pristojan nivo primanja dosta slobodnog Bitcoins treba zaslužiti.

Omogućujući vam da igraju svaki sat slično FreeBitco.in moja prva reakcija je bila da beli tekst na crnoj pozadini je teško pročitati, iako sam shvatio misao sa sajta koji se zove Bitcoin Zebra.

Sajt opterećenja umjereno brz i ima nekoliko reklama, ali izgleda da to ne bude previše na putu, iako ponekad kvalitet nedostaje protiv neke druge slavine Pogledao sam i pregledali u prošlosti.

Jedna stvar koja Bitcoin Zebra radi iako je to sam našao kao veliki plus da nijedan drugi slavina je učinio na svojim putovanjima je ponuditi Google Chrome proširenje koje će vas obavijestiti svaki put ste spremni za novi nanošenje iz slavine. Našao sam da je to veliki plus. Nisam vidio bilo koji drugi slavina ponuda to kao od još, ali ova funkcija je tako velika i jedan koji stvarno čini Bitcoin Zebra ističu iz gomile slavina koje možete naći sve preko interneta.

Bitcoin Zebra opterećenja brzo, ima inovativan Google Chrome proširenje koje nisam vidio nikoga da ne radi (ali i druge slavine treba obratiti pažnju!), Imaju standard solvemedia captcha što znači da često zahtijeva dodatni korak, ali je gotovo uvijek lako čitati i opterećenja brzo i oni su sedmični isplate koje su uvijek vrlo pouzdan.


FreeBitco.inTražio sam na više od 500 različitih Bitcoin faucetsbut onaj koji sam našao je stalno pouzdan, zapravo isplaćuje svake sedmice i zauzima vrlo malo vremena da vidim kako je FreeBitco.in.

Jedno od pitanja sam imao sa puno Bitcoin slavine je u tome što se često osjećaju glupi sa velikim brojem reklama, teško riješiti CAPTCHA i manje nego pouzdan isplate.

Još uvijek se sjećam kada sam otkrio FreeBitco.in i bio zapanjen s koliko dobro obavljen je lokacija u odnosu na druge Bitcoin slavine, koliko brzo sajt učitava i nakon što je dobila svoju prvu isplatu kako je stalno bio pouzdan izvor Bitcoine za mene.

Očigledno je da ova vrsta slavina rade na pretpostavci da su vlasnici zaraditi za reklame koje se prikazuju tako da sam jako savjetovati da ne pokrenete Adblock softver prilikom posjete ovakve sajtove, jer ako vlasnici ne mogu pokriti troškove operacije hoće vjerovatno uzeti stranicama dole kao što je ovaj, ali je vlasnik FreeBitco.in je učinio veliki posao balansiranja slavina sa reklamama koje nisu previše u lice, nisu mrijesta bilo pop-up reklame i oni su raspoređeni dovoljno.

Sajt je dao daleko više od 349 Bitcoin od osnivanja, a također sadrži visok-lo igra za one koji žele da se kockaju neki od besplatnih novca dobiju za šansu za još više novca. Igra je dokazivo fer, ali nisam baš da rade puno kockanja pa sam samo igram povremeno.

Suština je da FreeBitco.in je veliki Bitcoin slavina i odličan način da zaradi novac za relativno mali napor. The CAPTCHA se lako završi, isplate se kreću, a opterećenja stranice brzo.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Na Bitcoin i Fear

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Rezerve na 104%

Post Bitcoin

Twitch.tv je započeo da prihvata Bitcoin za Pretplate

Post Bitcoin

Holivudska bolnica plaća hakere 40 bitkoina vrednih 17.000 dolara za izdavanje računara

Post Bitcoin

BITCOINOVI CENE U STVARANJU Nakon turbulentnog meseca!

Post Bitcoin

LocalBitcoins Data Breached, ali Bitcoins i Korisnički podaci sigurni!

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Coin Brief-u: Bitcoin VeriCoins, IBM-ov Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Bitkoin je objasnio u 3:30 minuta

Post Bitcoin

Blockcoin Online Bitcoin novčanik - Uputstvo za konfiguraciju sigurnosti

Post Bitcoin

Bitcoin procesor plaćanja BitPay svakodnevno uplaćuje $ 1 milion u transakcijama!

Post Bitcoin

Cryptsy: Alternativna kriptocurrency (Altcoin) Exchange

Post Bitcoin

Kako čitati transakciju Ethereum