News Site Drama | Bosnian.Lamareschale.org

News Site Drama

News Site Drama

Mrzim biti meta ponekad. To je rekao da smo doslovno dobili dovoljno e-poštu o priči koji su pucali na vrh / r / Bitcoin da moramo obratiti se.

Dakle, mi smo zapravo vidjeli ovaj @TomOnBTC godina prije objavljivanja o stvarima. Mi stalno provjeravanje Twitter za nove priče, nove ljude i nove stvari događa u Bitcoin zajednici, ali nismo vidjeli to dolazi tek kasnije večeras. Dali smo mu nastavak nakon što je pročitao njegov članak o alt novčić botneta i mislio da će biti zadnja bismo čuti od njega za neko vrijeme.

Tom Butterfield je napisao zanimljiv članak o medij koji u osnovi je prozivanje tona vijesti lokacija za primanjem novca da pišu priče.

Navodno Coin Fire među mnogim drugima su bili dio njegove "žalac operaciju", gde je pokušao da uhvati, a onda pozove lokacije koje su u suštini nudi priče na sajtu za gotovinu.

Ja sam stvarno razorene o ovoj priči. Mnogi moji lični prijatelje u Bitcoin svijetu su skakanje cijele ove priče na Reddit i komentarisanja i pita kada bi neke izjave o tome, ali jednostavno nisam bio pretjerano ugodno se povukao u nekim velikim drame, ali sam bio razmišljam o tome u posljednjih nekoliko sati i pokušava da odluči kako će to podnijeti.

Coin Fire naravno utvrđeno je da "nije kriv", jer mi ne znamo, zar ne, i nikada neće prihvatiti novac za priču i osjeća snažno o tome.

Bez obzira na to dao neke od e-mailova mi sada primaju mi ​​smatramo da je dobra ideja da se barem adresu cijelu ovu stvar.

Naš stav je Coin požara ne prihvata novac za priče. Nikada, nikada neće.

Nakon e-maila i nazad sa Tomom Mogu vam reći da je tip vrlo strastvena i da želi da "vide svi kolektivno bolje", a mi želimo da kao dobro. Ne mogu govoriti u drugim sajtovima navedenih u članku, ali čini se da je on sigurno uzburkala pot.

Dakle, ja ću završiti ovaj komad s tim i jednostavno ponoviti da kovanice od požara ne prihvata novac za priče. To se neće promijeniti ni.Nick Weaver o tome zašto bi trebali prodati svoj Bitcoin - The Lawfare PodcastNick šetnje Ben kroz šta Bitcoin je, odgovarajući da li je platforma je zaista finansijski mogućnost istorijskih razmjera, masivna službenici za provođenje krivičnog zakona problem su predložili, ili nešto sasvim drugo: gubljenje vremena i novca svima. On također navodi neke od nedostataka dizajna on vidi u Bitcoin i zašto one mane, koje mnogi u Bitcoin pregled kao bitnih karakteristika, će zapravo dovesti do eventualnog pada platforme.

To je rasprava o Ponzi shema, granice blockchain, i budućnost međunarodnih transakcija valute.


Kako ide Bitcoin Car Tour?Slušamo mnogo o The North American Bitcoin automobila Giveaway Tourand htio pogledati o statusu turneje, automobil i kako stvari idu.

Za one od vas koji nisu svjesni da Tour je zajednički zadatak nekoliko imena u Bitcoin uključujući Bitcoin Trader, Bit Stranice, Kryptoz Mediji i još nekoliko.

Smo pažljivo prati turneju jer crisscrosses preko Sjevernoj Americi i razgovarao sa Robbie CEO na BitPages.co o tome kako su stvari ide na turneju.

Novčić od požara: Pa Robbie, kako je turneja traje do sada?

Robbie: Bilo je sjajno. Mnogo uzbuđenja i znatiželje. Mi ćemo biti u Minneapolis večeras na povišenim Beer Wine & Spirits za veliku zabavu donosi više svijesti o Bitcoin i naših sponzora.

Novčić od požara: Šta je nešto zanimljivo da je do sada bilo na turneji?

Robbie: Kada smo radili događaj za lansiranje Calgary prvi Bitcoin bankomat ovaj tip vozio na svom motociklu, brzo je sve au okrene i zaustavio se na naš ekran stolom. On je zatražio nekoliko pitanja i dobio više uzbuđen kako je vrijeme prolazilo. Otrčao je novi Bitcoin ATM Machine BitAccess sa operatorima Bitcoin Brains i CaVirtex kupio gomilu Bitcoin okrenuo i kupio kafu sa njim i put pod noge. Ovo je bio prvi put raspravi o Bitcoin, ali kao što je odvezao je rekao Kažem svima o ovome!

Novčić od požara: Ko je neko zanimljivo da si upoznala na turneji? Možete li nam reći nešto o njima?

Robbie: Sastanak Joseph David predsjednik CaVirtex je bilo super. On je vrlo originalan i iskren momak i cijenjen svoju zahvalnost za ono što Kryptoz Media označava i planiramo raditi na mnogo uzbudljivih promocija i kampanja u budućnosti.

Coin Fire Chicago se brzo približava. Kako upumpava si o tome?

Robbie: Ja sam super upumpava imamo punu štand postaviti i radujemo se učenje i umrežavanje na ovaj veliki događaj. Moe je učinio planira za ovu izvanrednu posao.

Novčić od požara: Run na bilo lud ili nevremena još?

Robbie: Još ništa. Neki udarima vjetra, ali već smo spremni za to. Sa više od 60 gradova otišli na turneji siguran sam da ćemo naići na neke loše vrijeme samo se nadam ne dođe do više sile.


Sada je kreativno! Art4Bit prodaje delove umjetnosti za kriptocurrencyVeć smo vidjeli puno proizvoda koji se mogu kupiti online sa Bitcoine. Odjeća, elektronika, igre... Ime si! Ali umjetnost nije nešto što vidimo svaki dan u svijetu kriptovaluta. To je razlog zašto Art4Bit odlučio da počne sa prodajom umjetničkih djela samo za virtualne currencylike Bitcoin i Litecoin.

E-commerce platforma je osnovana u februaru 2013. Godine, tako da je još uvijek svjež posao. Međutim, virtualne umjetničku galeriju ima svoje ciljeve i definirane: prema njihovom online manifest, Art4Bit je "kriptovaluta orijentisan" store "čiji je cilj podrška umjetnika, sa ciljem da se etički promovirati, valorizacije i prodaju svoje radove".

Pored prodaje umjetnosti i promociji svojih umjetnika, web stranica također želi da stvori "sinergije između umjetnosti i cryptocurrencies", kao i "razviju umjetnika mrežu, stvarajući zajednicu Art4Bitters, koji su pozvani da razviju zajedničke projekte".

Platforma isdisplaying rad pet umjetnika, za sada, ali oni se osiguralo da više vijesti dolazi uskoro. Ako si umetnik zainteresovani za izlaganje svoj posao i prodaje ga za virtualne valute, možete poslati podnesak na adresu.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Kako napraviti 99,9% sigurnu bitkuin papirnu novčaniku

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard utorak - Šta je Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Zašto moramo da sredimo Tamni novčanik

Post Bitcoin

Lista od 8 bloka istraživača i šta su tačno?

Post Bitcoin

Federalna rezerva vidi svetlu budućnost za Bitcoin

Post Bitcoin

Da li ste ikada od ovih 8 bitkoin trgovinskih ličnosti?

Post Bitcoin

Jeffrey Tucker: Bitcoin će uspeti u ekonomiji koja neće uspjeti

Post Bitcoin

Grafikon tržišne vrijednosti bitkoina - podaci o razmjenama u živo

Post Bitcoin

Na Bitcoin i Fear

Post Bitcoin

Kako Mine Monero na računaru: početni vodič za XMR Mining

Post Bitcoin

Objašnjene tarife za Bitcoin - Da li je transakcija Bitcoina stvarno besplatna?

Post Bitcoin

Da li je Bitcoin Legal? Pravni status Bitkoina po zemljama