Mišljenje: Moja motivacija | Bosnian.Lamareschale.org

Mišljenje: Moja motivacija

Mišljenje: Moja motivacija

Urednici Napomena od Mike: Ja sam dodao ovaj komentar nakon ovog komada je objavljeno da izjavi da je to lično mišljenje komad od Brendon.

Ovaj komad nije odobren od strane Coin Fire.

Brendon je od tada podnio ostavku na svoju ruku nakon realizacije od bezbroj e-mailova zabrinutih čitatelja da je to shvatiti kao "pokušaj da zgrabite novca putem krivice". Dok to nije bila njegova namjera tada je shvatio da se može vidjeti na taj način mnogi čitaoci i nezavisno osjetio mu je bilo potrebno da se vrati i bolje brusiti svoje vještine u ovom trenutku.

Ja sam lično intervenisao u vezi ove situacije i ukloniti veze našem projektu Bitcoin Starter i iskreno se izvinjavam za originalni linkove. Brendon je svjestan da je protiv vlastite interne politike vladajuće editorijala da je pisao ovaj komad i od tada se izvinio.

Novčić Fire uređivačku politiku diktiraju da nismo u poslu prodaje lično mišljenje - mi smo u poslu predstavljanja vijesti.

Ja sam ažurira ovaj komad sa ovom dokumentu, a ne samo uzimanje dole i brišući ga pod tepih jer su mediji koji pokušava da prikrije greške i nije transparentan - su mediji koji bi trebao biti zastrašujuće za sve nas.

Brendon i ja smo ostali gotovo čitavo veče raspravljali i on shvata, dok mu je srce na pravom mjestu da on ne bi trebalo da su pisali ovaj komad i od tada je podnio ostavku kako bi potrajati i brusiti svoje vještine više. Ja sam ga osobno pozvan da se vrati, a on je prihvatio kada on misli da može bolje raspoznati ono što je i nije prikladan za postavljanje na vijest lokaciji koji ne rade ovakve stvari.

U duhu biti otvoren i transparentan (vodeći princip ovog sajta i naše uređivačke politike), ja sam dodao ovu poruku ovoj priči i što je preuzeo potpunu odgovornost da sam propustio našim čitateljima i nudi najiskrenije izvinjenje.

- Mike u 07:02 EDT, 13 Avgust, 2014

Nedavno sam poručio preko Coin Fire čitač koji je želio da zna šta je moja motivacija je za postavljanje na ovu vijest mjestu, a ne uzimanje peni za moj rad izvan tipova.

Proveo sam u proteklih nekoliko dana razmišljam o ovom pitanju i da želi da javno dijeliti odgovor ovdje.

Pišem ovdje jer volim kriptovaluta. Pišem ovdje jer volim pisanje.

Nisam profesionalni pisac, nisam čak ni profesionalni bloger.

Ja samo pišem novosti i učiniti jer vjerujem u misiju dijeljenja kriptovaluta vijesti bez sranja.

Da li Coin Fire radi reklame? Apsolutno, to trpi vrlo ozbiljna i pravi trošak da ga zadrži na mreži. Njime stvaraju vrlo stvaran i ozbiljan trošak imati plaćeni poslovnom nivou CloudFlare računa kako bi bili sigurni da ostaje online preko najgore iznude i DDoS napada.

Pišem ovdje jer vjerujem u kriptovaluta. Pišem ovdje jer vjerujem u viziju Mike postojanja sajta koji nije samo plaća shill od nekoliko odabranih rudarskih kompanija, širok spektar startup koji vjeruju da moraju da plate za pokriće, ogromna uvjerenje da vijest ne bi trebalo ' t biti plaćeni izvještavanja.

Mike nedavno pokrenuo Bitcoin započeo nakon što je dobio neke poruke od naših čitatelja. Mnogi ljudi su mu rekli da samo samo-financiranje cijele stranice, a ne prihvati lako dolara koji sam vidio postavljeni kao ponudu da prodam ovo mesto. Drugi su mu rekli da dopre do davanja zajednici i podizanje neka sredstva da se ovaj na viši nivo i zaista biti glas naroda.

Vidjeli smo kritike iz određenog IRC kanal gdje je i mjesto se spustio zbog pokušaja da podigne malo kapitala.

Znam da su neki od ovog proizlazi iz činjenice web stranice sadrži reklame. Veliki rasprava se odvija interno o tim reklamama.

Oni jedva donose u dolar nedeljno za ovu lokaciju. Oni mogu biti zbunjujući, oni mogu biti frustrirajuće, pa čak i dosadni ponekad, ali se pojavljuju jer donose nešto, bez obzira koliko malo i Mike odnosi svaki bit koji zarađuju plaćaju sve veće račune ovom sajtu se suočava sa na dnevnoj bazi.

Neki su nazvali potez pokušavaju da dopru do zajednicu glupi, oni su rekli neke prilično grozne stvari o tome i rekao je da ne bi trebalo da su počeli sajt ako nije bio spreman jesti troškove tome.

On nije i mnogi od nas nisu očekivali ovog sajta da se takav uspjeh. Kada sam napisao e-mail tražeći od njega da sam mogao napisati da sam pretpostavio da će to biti mjesto za poliranje moje sposobnosti i brusiti ih neko vrijeme, tako da će jednog dana mogao bih napisati za veći objavljivanje Mike.

S vremenom sam vidio da je ova publikacija može biti da je objavljivanje.

Što je još važnije, iako sam uvjeren ovu ideju pružanja kvalitetan proizvod i poboljšanje s vremenom će dovesti ove stranice još više uspjeha.

Mrzovoljne ljude će mrzeti. Mi ćemo samo raditi ono što mi radimo, čak i ako drugi žele da kažem da smo otišli glupi. Za one koji žele da mrzim iza sjene nadimak na IRC-u, pozivam vas da dođete ovdje i ispunite obrazac povratne informacije. Držite nam inovacije, drže nas na našim prstima i pomozite nam bolje. Želimo biti istinski zajednica pokreće i zajednica svestan mesto za novosti.

Pišem ovdje jer vjerujem u kriptovaluta i vjerujem u razmjeni da sa drugima na utičnicu koja je zaista posvećen biti otvoren, iskren, i ispred.

Novčić Fire je to mjesto i oprosti mi za meta post o novčić od požara, ali osećam tako snažno o tome kutak interneta i divna zajednica smo gradili.

Novčić Vatra će držati donosi ekskluzivne kugle, Mike, sebi i drugima će zadržati putuju zemlji da sjedne sa rukovodiocima u kompanijama kako bi dobili ekskluzivnu kugle, mi ćemo zadržati donosi priče. Možemo napraviti greške, ali učimo i cijenimo ovu zajednicu više nego što mogu čak početi da navede ovdje.

Hvala ti.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Pregled aplikacije: Mycelium Bitcoin novčanik za Android

Post Bitcoin

Izveštaj o cenama za novčanu sumu: 14-20 septembar 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Whiteboard utorak - Šta je Bitcoin Mining?

Post Bitcoin

Nova Zelandija Bitcoin servis za bankomate se isključuje

Post Bitcoin

Zašto su Bitcoin Plate ključni za smanjenje volatilnosti cena

Post Bitcoin

Kako napraviti novac sa Bitcoinom koristeći Purse.io

Post Bitcoin

Kako dobiti besplatne Bitkoine sa Bitcoin slavinama koje stvarno plaćaju

Post Bitcoin

Kyle Alexander i Dylan Symington za Class Action protiv BF Labs žele glas

Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih, 31. avgusta, 6. septembra 2014. godine

Post Bitcoin

Lokalni Bitcoins pregled - Je li Legit?

Post Bitcoin

Kako digitalna valuta omogućiti poljoprivrednicima u Africi?