Anketa: američki dolari i bitkoin | Bosnian.Lamareschale.org

Anketa: američki dolari i bitkoin

Anketa: američki dolari i bitkoin

Nedavno smo napravili anketu sa pitanjem da li mislio Bitcoin ikada zbaciti američkog dolara, a rezultati su i dalje dolaze u, ali željeli smo svima dati još jednu šansu da se glasa u pre nego što završimo ankete i početi pisati članak o tome.

Ako već niste glasati sada je prilika. Sam u prilogu ankete na ovaj post da ti dam još jednu šansu.

Držite glasova dolazi i navratite uskoro da vidimo naše komad napisan oko podataka koje smo prikupili.

[PollDaddy anketa = 8150620]

Saopštenje za štampu: Bitcoin Expo 2014 u Šangaju dolazi i obećava da će biti najbolje mjesto za vaš biznisNakon vrlo uspješne Central European Bitcoin Expo u Beču, nova prilika da se izgradi, proširite svoju poslovna partnerstva, upoznati nove ljude i uživati ​​u atmosferi poseban događaj dolazi. Isto organizatori pripremaju izuzetan događaj Bitcoin Expo 2014. Godine u Šangaju.

Expo će se održati iz 19. 21thSeptember. Expo je već mnogo potvrdio zvučnike, kao što su Jean-Marie Mognetti, Aaron Koenig, Leon Li, Vitalik Buterin, Martin Westhead, Brett Stapper a mnogi drugi posebnih ljudi iz svijeta Bitcoinand Digital valuta. Jedan od glavnih ciljeva Bitcoin Expo 2014. Godinu je da se probije novi teren za zapadne kompanije u Kini, povezujući ih sa lokalnim ključnih igrača i osiguravanje njihove izloženosti u lokalnom tržištu. Najveći konferenciju i expo djeluje kao centar za istaknute domaće kompanije da uspostave korisne veze sa značajnim partnerima formiraju u inostranstvu. Bitcoin Expo je usmjerena na znanju i Bitcoin zajednice.

Početkom ptice su rasprodate; Međutim, tu je dobra vijest za vas da još uvijek postoje ostavio nekoliko karte. Ako želite biti dio ovog jedinstvenog događaja ne ustručavajte se da ih kupe što je prije moguće i provesti velik vrijeme sa poslovnim partnerima, investitori, poduzetnici, izlagača, entuzijasta i organizatori. Vidimo se u Šangaju!

Možete kontaktirati Bitcoin Expo 2014U [email protected]


Saopštenje za javnost: Geniuses At Work Corp osvaja kontrolni kapital u ZenMineru za 8 miliona dolaraGenijalci At Work Corporation je stekao kontrolu kapitala u oblaku rudarske firme ZenMiner, naširoko smatra rudarstva usluga najuspešnijih u industriji.

Geniji At Work Corporation planira da iskoristi ZenMiner tehnologiju za pojednostavljenje partner integracije i ubrzati razvoj "Projekta Prime", novu generaciju Bitcoinplatform kompanije koja će biti lansirana krajem ove godine.

"Mi ulaganje teško u dovođenje Bitcoin za mase", kaže Josh Garza, izvršni direktor GAW. "Mi smo bili impresionirani kako brzo ZenMiner preuzeo domaćin rudarstva tržištu. Nakon što smo znali da smo vidjeli svoju tehnologiju znali smo da će ih dovesti u."

Josh Garza je GAW brend je napravio naslove ovog ljeta, nedavno sticanje BTC.comfor $ 1 Million i ranije ove godine pokretanje vodeću kriptovaluta hardver provajdera GAW rudara, koja je eksplodirala na tržište u veljači da postane jedan od tehnoloških kompanija najbrže rastućih u 2014. Godini.

Eric Capuano, bivši ZenMiner predsjednik, imenovan je za generalnog direktora GAW Corp novi ZenMiner divizije. "Oduševljeni smo što imamo GAW resursa podršku ZenMiner", kazao je Capuano. "GAW može pumpa daleko više resursa u ZenMiner R & D nego što smo ikada mogao sanjati sama. Uz njihovu podršku, možemo dodati značajke igre chaning poput Hardware Trading, instant aktivaciju, i rezanje-rub bazena našim kupcima još brže. "

"ZenCloud će biti jedan najbolji platforma za vođenje rudar. Period "Josh Garza hrabro izjavio je HashTalk. 


Predviđanja za 2015 - Financial TimesIpak, šanse za Bitcoin, najpopularniji ove nove vrste samo-čišćenja financijskih instrumenata, što je kao mainstream valute su sada nula. Cijene su oslabljene na oko 350 $ novčić mjesecima, eskalaciju gubici za one koji su ulagali na prošlogodišnjem $ 1,200 maksimume. Dodaj ovaj tok skandala visokog profila u proteklih godinu dana, kao što je kolaps mjenjačnica Tokyo-based Mt Gox u februaru, a vi shvatite da to nije pitanje ako, ali kad je javnost gubi interes u ovom eksperimentu u potpunosti.


Saopštenje za javnost: BitcoinExpo 2014 u Šangaju je otkrio AGENDASada hajde da pogledamo program. Kao što je već spomenuto, umrežavanje će početi u Bitcoin stranka u petak navečer. Organizatori i partneri Expo pripremili su Bitcoin tombola sa mnogim vrijednim iznenađenja, na primjer Trezor, a Bitcoin sigurno napravljen prema Oprema novčanik sponzora SatoshiLabs.

Registracija će početi u subotu ujutro u 8 sati ujutro. Konferencija će službeno početi u 9:00 časova sa Uvodno predavanje. Govori će biti podijeljena u dvije sobe zove Satoshi soba i kriptovaluta soba. Tokom subote da se radujem poštovati zvučnike poput Sergey Nazarov, Leonhard Wesse, Aurélien Menant, Jehan Chu, Rich Teo, Jacob Hansen, Mike Gropp, John Reyes-Freeman i Nathan Kaiser. Tu će biti i radionice i panel diskusije: u 9:45 PM - Sigurnost radionica, u 11: 00-12: 12:00 Bitcoin u Aziji Panel i at 12:00 am Trading vijeća. Prvi dan će se završiti sa umrežavanje prijem u 7:00 sati.

Nedjelja je ispunjen kao mnogo zanimljivih govornika kao u subotu. Aaron Koenig će biti prvi koji će govoriti u jutro u 9:00, a program će se nastaviti s Rudarsko radionice stvorio Michael Cao. Polaznici će također moći prisustvovati divne govore Brad Chun, Arthur Hayes, Martin Westhead, Evan Mo, Vitalik Buterin, David Johnston, Pavel Kravčenko, Leon Li, Lo Wong. Vrlo predviđeno je Uredbom Panel od 01:30 do 02:30.

Kao što možete vidjeti BitcoinExpo 2014has mnogo za ponuditi. Kada zainteresovani i dalje postoji mogućnost da se kupi neki od posljednjih karata! Tu su i last minute partnerstvo opportunitiesif bi vaša kompanija voleo da budem na brodu. Vidimo se u Šangaju!

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin kao roba: Licenca za oporezivanje?

Post Bitcoin

Rudarska kompanija Alydian inkubirana od strane Coinlab dosijea za bankrot

Post Bitcoin

Bitcoin Domain Name BTC.com prodat za 1 milion dolara USD!

Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

BITCOINOVI CENE U STVARANJU Nakon turbulentnog meseca!

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin mogao ubrzati ili ograničiti Fiatovu inflaciju

Post Bitcoin

Volite li Bitcoins? Onda morate znati šta je 51% napad

Post Bitcoin

Prvo Ever Bitcoin udžbenik objavio Univerzitet Princeton - Free To Download

Post Bitcoin

Bitcoinova prepolovina 2016: Šta je to i zašto bi trebalo da se brineš?

Post Bitcoin

Lista od 8 bloka istraživača i šta su tačno?

Post Bitcoin

Bitcon je Geld želi da Bitcoin bude novac

Post Bitcoin

Pravila FEC Bitcoin se može koristiti za političko finansiranje u 6-0 glasanju