Review: BitVisitor | Bosnian.Lamareschale.org

Review: BitVisitor

Review: BitVisitor

Ranije ove nedelje sam pregledao VisitBitas a PTS i dao brzi pregled o kako sam ga koristite u slobodno vrijeme dok prebacivanja kartica.

Danas želim da pogledam na drugoj lokaciji zove BitVisitor da je i plaća za surfanje stil stranice.

Za razliku od VisitBit nećete biti u mogućnosti da jednostavno napustiti ovu karticu otvoren u pozadini i vratiti ga povremeno što je znatno manje privlačan ako ste zauzeti ili moraju da rade druge stvari. Tajmer na BitVisitor će se zaustaviti brojanje ako nije fokusiran na kartici za određeni vremenski period.

BitVisitor također koristi okvir na vrhu prozora da odbrojavati i većina sajtova zahtijevaju provesti najmanje pet minuta, na njih.

BitVisitor jednostavno nije mjesto koje mogu u moje zauzet raspored izvan vremena kada mi je dosadno i nemaju ništa drugo raditi (hello surfanje na wc) zbog velikih tajmer i činjenicu da ne mogu da radim i druge stvari u isto vrijeme.

Takođe sam utvrdio da je CAPTCHA na sajtu su teže završiti od drugih i ponekad vrlo teško za čitanje.

Drugi negativan sajta je da morate doći na minimum ravnotežu prije nego što će biti svoj novac poslata. Kao što vjerojatno sjetiti u mom pregledu BitVisitor ste dobili sve uplate odmah u Microwallet.org računu.

Zaista sam pokušao da zadrži otvoren um na ovim stranicama, ali to jednostavno nije tako brzo i zgodan kao ostale web stranice. To barem imaju veliki stepen stranicama surfati tako da ako ste potpuno dosadno ovo bi mogao biti nešto samo da se vrate i rade povremeno.

To je rekao da to nije jedan od mojih omiljenih sajtova.Pregled: klikovi BTCJa sam uvijek u potrazi za novim lokacijama gdje mogu zaraditi BTC quicklyand onaj koji sam dao priliku nedavno je BTC klikova.

Sam surfanje oko lokacije za neko vrijeme sada i su otkrili da je to vrlo dobra posjeta za neke brze lokaciji Surfanje zaraditi neke BTC.

Kada ste pridružio BTC klikova će biti predstavljen sa stranice koja vam omogućuje kao korisniku da brzo kliknite na reklame koje želite da vidite i daje tačan iznos BTC ćete zaraditi za vaše mišljenje.

Sajt zahtijeva da li ostati na mjestu za vrijeme trajanja tajmera i otvaranje drugim karticama će brojača stanica, tako da neće biti u mogućnosti da rade druge stvari barem za 10 do 45 sekundi da se oglas se gleda.

Na kraju svakog reklama ćete biti predstavljena s jednostavnim matematički zadatak da pomogne stranice utvrdite da su ljudski, a ne bot pokušavaju da izigraju sistem.

Za razliku od nekih od sajtova koji Mike je pregledala ovaj nema instant isplate i zahteva da se postigne minimum ravnotežu na least.01 mBTC što svakako boli ovaj komentar malo jer zahtijeva više vremena i ne daje neposrednu isplatu na svoj Microwallet račun.

Lokacije Čini se da pristojan i nisam naišao na nešto što me plaši sa malware ili bilo takve prirode tako barem čini se da vlasnici BTC klikova su najmanje odobrava reklame rukom i pazeći ništa strašno gaćice u.

Otkrio sam da je ovo pristojan sajt ali ja sigurno imaju neke pritužbe o potrebi povući.


Review: BTCRockMoram priznati da sam ljubitelj faucetsthat dodati bilo koju vrstu igre elementa za njih. Sviđa mi se ideja primanja zajamčena novčić svaki sat bez obzira na to što se događa, ali imaju šansu potencijalno osvajanje više. BTCRockis jedan od mojih omiljenih novih slavine jer kombinira element igre i slobodnog novca.

BTCRock vam omogućava da se "igra" otprilike svakih 35 minuta i daje vam besplatno Bitcoin za klikanjem na velikom mrežu. Vam dati pet krampovima, a zatim kliknite na raznim mestima gde ćete zaraditi Bitcoin. Jedan od spotova sadrži jackpot Bitcoin i vi ste u mogućnosti da provjerite lokaciju kada se igra završi da vidim da si imao poštenu šansu da osvojite jackpot.

Cool stvar u vezi ove stranice je da bez obzira na ono što ste pobjednik. Uvijek ćete otići sa nekim besplatnim Bitcoin i ništa ne košta da se igra.

Sajt kao i svi drugi slavine je podržan od reklama i otkrio sam da ovaj jedan sadrži reklame koje ponekad usporiti stranici dole značajno, ali u većini slučajeva nisu nametljive kao drugim sajtovima sam pogledao.

Ja nisam veliki ljubitelj captcha na ovom sajtu, a lako da završi sam da se to može polako i ponekad učitavanje traje dovoljno dugo da me stvarno usporava u mom proces prikupljanja iz slavine u grupama.

Na sajtu ima i nekih manjih problema s vremena na vreme sa prikazom odbrojavanje i broj pijucima koji su na raspolaganju što se dokaže da je više dosadan nego ništa, ali sam siguran da će pitanja biti ispravljena u budućnosti.

Plaćanja se nedeljnom šalju ponedjeljkom kada se susreo sa praga. Isplate se pojave kao što je planirano i pouzdani.


Review: Free-bit.co.inImamo novajlija u svijet Bitcoin faucetswith Free-bit.co.in.

Nedavno je najavio i prolazi kroz ubrzani razvoj ove nove slavina mi je interesantno i zbog činjenice da je novi i da, iako je relativno jednostavan u ovom trenutku sadrži vrlo malo reklame.

Možete posjetiti Free-bit.co.in svakih sat vremena za nanošenje koja je između 40 Satoshi i 1.000 Satoshi.

Na sajtu ima captcha od reCAPTCHA što znači da je prilično lako završiti većinu vremena. Na sajtu ima i neposredne isplate sa svojim Microwallet.org računu koji sam ljubitelj nas na to Paket se sve transakcije i sigurno pohranjuje ih.

Jedna stvar koja ovaj Bitcoin slavina radi i mnogi drugi nedavno pokazuje preostalo na slavinu tako da znate da ne gubite vrijeme ako slavina nema novca za davanje u vrijeme vaše posjete ukupno stanje.

Ova slavina dobiva visoke ocjene od mene zbog brzo učitavanje, jednostavnost upotrebe, lako captcha i da je po satu slavina.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Koliko novca možete zapravo napraviti od kutijica Bitcoin (ažuriranje februara 2016)

Post Bitcoin

Fleksibilno snabdevanje bitkoma neće stabilizovati cenu bitkoina

Post Bitcoin

Prva polovina 2014. godine donosi četiri Bitcoin konferencije u Sjedinjene Države

Post Bitcoin

Cheapair Sada prihvata Bitkoine za hotele i letove

Post Bitcoin

Izveštaj o cenama za novčanu sumu: 14-20 septembar 2014

Post Bitcoin

Kako napraviti novac sa Bitcoinom koristeći Purse.io

Post Bitcoin

BTCRobot - Automatizovani Bitcoin Trading Software Bot pregled

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: Brazil kaže da je previše rano za regulaciju bitkoina, Charlie Shrem osuđen na 2 godine zatvora

Post Bitcoin

Cryptsy: Alternativna kriptocurrency (Altcoin) Exchange

Post Bitcoin

Rudarska kompanija Alydian inkubirana od strane Coinlab dosijea za bankrot

Post Bitcoin

Coinbase, Gemini i CoinX bitka biće prva Licensed Bitcoin Exchange

Post Bitcoin

Novi Bitcoin novčanik firme Blocktrail nudi zanimljiv tehnološki razvoj