6 Restorani koje prihvataju Bitcoin | Bosnian.Lamareschale.org

6 Restorani koje prihvataju Bitcoin

6 Restorani koje prihvataju Bitcoin

Bitcoinis bude prihvaćena od strane sve veći broj malih biznisa, uključujući restorane koji će pretvoriti vaše digitalne valute u ukusna jela. Evo liste od 6 restorana koji su počeli da Bitcoin kao uplata za hranu.

load...

1. Whiffies Fried Pies- Portland, OR - Primanje Bitcoin od Februar 2013

Ovaj kamion hrane, ali ne i tradicionalni restoran, čini Fried ruku pite punjene slane sastojke kao što su sa roštilja brisket i piletine, ili zdravi voće, kao što su bobice, jabuke i breskve. Whiffies počeo primanje Bitcoin u februaru 2013. Godine, a vlasnik Gregg Abbott kaže da je od tada naišao vrlo malo problema. U stvari, jedna od njegovih omiljenih koristi od prihvatanja Bitcoin je u interakciji sa ljudima koji ga koriste. Abbott kaže da uživa u susret "zaista pametnih ljudi koji su ispred krivulje."

load...

2. Thelonious Monkfish - Cambridge, MA - Bitcoin Supporter od Februar 2013

Služenje širem području Bostona sa jedinstvenim pogled na suši i drugih azijskih specijaliteta, Thelonious Monkfish postao prvi restoran u New England da prihvati Bitcoin u veljači 2013. Godine grupa studenata iz MIT uvjeren vlasnika, Jamme Chantler, da je došlo do ogromno neiskorišteno tržište Bitcoin entuzijasta koji su tražili fizičke lokacije za svoj novac potrošiti na. "Smatrali smo da, ako postoji grupa od čak samo nekoliko Bitcoiners žele razmijeniti svoje digitalne novca za suši i slanine Pad Thai," Chantler kaže: "onda smo oduševljeni da ih primi!"

load...

3. Cafe Berlin- Las Vegas, NV - njemački Hrana za Bitcoin Od: maj 2013.

Neko umoran od duge noći kockanja, sa novčanik pun bitkoine i žudnja za autentično njemački hranu, mogao mnogo gore nego Cafe Berlinu. Ovaj mali restoran u južnoj Vegasu služi raznim usta zalijevanje jela, uključujući različite pripreme bratwurst i mnoge vrste šnicle. Nakon početka prijema Bitcoin U maju 2013. Cafe Berlin je vidio mali porast kupaca i samo jednom imao problem sa obradi Bitcoin transakcija.

4. Flyte Svjetske objedovanja i Vina- Nashville, TN - Bitcoin za Fine Dining od Novembar 2013

Sebe Billing kao "casual, elegantan fino blagovaonom iskustvo", Flyte ima za cilj da bude jedan od najvažnijih društveno svesni restorana u Tennessee korištenjem održivih izvora mesa i lokalno uzgajaju proizvode kad god je to moguće. Ovaj otvoreni stav se proteže na njihov platnog prometa, koji je počeo primanje Bitcoin u novembru 2013. Od tada, restoran je imao 23 kupaca platiti Bitcoin, a prema suvlasnik Scott Sears, BTC korisnici obično troše 15% više u odnosu na prosječan kupac. Tu je nekada bio tehničko pitanje gdje Coinbase aplikacija nije mogla povezati na servere, ali to je ispravljeno pomoću BitPay umjesto. Sears kaže da je ovo znak Bitcoin Snaga: ". Takva fleksibilnost nije dostupan sa obradom kreditnih kartica"

5. FlameStone američki Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin Prihvaćene od Februar 2014

Nalazi se u malom mjestu na periferiji Tampa, FlameStone koristi tehnike prirodnog kuhanja kao zagrijavanje preko otvorenog plamena i korišćenje lava kamen da guacamole. U restoranu počela da prima Bitcoin za poklon kartice u februaru 2014. Godine, a od tada je video nekoliko kupaca plaćanja sa digitalnim valutu. Vlasnik Nick Pappas kaže da je pokrivenost za novinare bio je puno zabave, a on uživa "osjećaj pozdravio i prihvatio sve veći Bitcoin sljedeće." Lokalni Bitcoin grupa Tampa Bay Bitcoineersare Očekuje se da će početi sedmični Meetups na FlameStone u narednih nekoliko nedelja.

6. Lamppost Pizza- Reno, NV - Jedinstveno Dizajniran Italijanski za Bitcoin od April 2014

Tvrdi da je prvi restoran u Reno da prihvati Bitcoin, Lamppost počeo uzimajući digitalnu valutu u aprilu 2014. Godine u zamjenu za veliki izbor pizza, tjestenina i sendviče. Ostali ponuda uključuje Taco pica, Spicy Thai Chicken Pizza, i Čikagu Dog Pizza. Prema vlasnik Jay Watson, većina kupaca plaćanje Bitcoin su od lokalnih Meetups Bitcoin entuzijasta, ali praksa je i podstaklo razgovore sa klijentima koji su znatiželjni o digitalnom valute i želite saznati više.

To su samo nekoliko restorana koji se Bitcoin, a više će se sigurno pojaviti u budućnosti. Skoro da nema kraja na izbor ukusnih namirnica koje se mogu kupiti sa kriptovaluta.

load...

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Options za početnike

Post Bitcoin

Bitcoin procesor plaćanja BitPay svakodnevno uplaćuje $ 1 milion u transakcijama!

Post Bitcoin

Grafikon tržišne vrijednosti bitkoina - podaci o razmjenama u živo

Post Bitcoin

5 načina da kupite Bitcoin sa Paypal-om - načini prevare i legitimacije

Post Bitcoin

Osvojite USB Miner 100% besplatno - Moje Bitcoin Litecoin Dogecoin od kuće!

Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih, 31. avgusta, 6. septembra 2014. godine

Post Bitcoin

O Bitcoin slavinama

Post Bitcoin

Bitcoin zvanično legalan u Kaliforniji! Gov. Jerry Brown potpisao AB129!

Post Bitcoin

Bitcoin predaje libertarijanima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Buducinova buducnost zavisi od vas

Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: ABC-ovi BTC-a

Post Bitcoin

Antonopulos napušta Bitcoin fondaciju preko Mgmt