Twitch.tv je započeo da prihvata Bitcoin za Pretplate | Bosnian.Lamareschale.org

Twitch.tv je započeo da prihvata Bitcoin za Pretplate

Twitch.tv je započeo da prihvata Bitcoin za Pretplate

Ranije 1. Avgusta, Twitch.tvthe poznati gaming website live streaming počeo primanje Bitcoinas opciju plaćanja za to je premium pretplate. Twitch je najavio da će se donoseći nove mogućnosti plaćanja pretplate kanal kao dobro. Pretplata kanal su način gledatelji moraju direktno podržati svoje omiljene sadržaje kreatora na Twitch od plaćanja naknade za pretplatu na njihov kanal i dobiti neke dodatne pogodnosti kao dobro. Možda ne postoji tačan datum kada će se to dogoditi, ali Twitch je rekao da dolazi uskoro. Korisnici su koristili Bitcoin, kao i druge digitalne valute, kao što su Reddcoin andDogecoin, izbacuje trakama na Twitch.tv već neko vrijeme. Međutim, to nije podržan od strane Twitch direktno.

Twitch osnovana je davne 2011. Godine kao podružnica live streaming web stranice Justin.tv fokusiran na igranje povezanih streaming. Od tada, postao je jedan od najvećih i najpopularnijih web stranice live streaming oko interneta. Sa više od 35 miliona jedinstvenih posjetitelja mjesec dana Twitch je bio četvrti najveći izvor Internet saobraćaja u špicu u Sjedinjenim Američkim Državama u 2014. Odmah iza Netflix, Google i Apple. Konačno, 24. Jula trzaj 2014. Godine prijavljeno je da Google je potpisao ugovor o kupovini trzaj za oko 1 milijardu $.

Twitch zna da smo Kao i opcije, a neki od nas Odaberite Bitcoin

Za razliku od mnogih drugih kompanija, ljudi na Twitch očito ne podržavaju uvjerenje da je više mogućnosti plaćanja dajemo ljudima, manje imaju tendenciju da potrošiti. Sa ovim najnovije ažuriranje uveli više 600new načina za korisnike da plati premiju pretplatu na web stranici, sa Bitcoin nesumnjivo biti taj koji će zasjeniti druge. Ostale značajne primjeri mogu biti prepaid kartice, (Amazon, Subway i sl) ili čak mobilne otplate kredita. Uz sve ove nove mogućnosti plaćanja, Twitch sada mogu biti sigurni da korisnici širom svijeta će biti u stanju da plati u korist premije pretplate bez ograničena na sve. 

Čini se kao da Twitch udružio s globalna kompanija plaćanja usluge, Xsolla da se to postigne. To je verovatno Xsolla je prilagođena plaćanja rješenje usluga koja je omogućila trzaj da počne primanje oko 600 različitih opcija plaćanja odjednom. Korisnici koji odaberete da plati preko Bitcoin će biti preusmjeren na Coinbasepayment stranu kada su spremni da plate pretplatu. Tako da izgleda da Xsolla se ponaša kao zamjenu za plaćanje Bitcoin. 

To je napomenuti ipak, da su među druge opcije, Bitcoin može biti jedina dostupna u svim regijama. Činjenica koja ističe da je prednost između ostalih valuta i sistema za prijenos novca širom svijeta. Na kraju, usvajanje ne može biti samo dobra stvar za Bitcoin. Twitch je web stranica # 1 za igranje igara live streaming u ovom trenutku i čini se kao da ima svijetlu budućnost. Bitcoin može se upoznaju sa novim publici samo postojećim kao isplata opciju za takvu web stranicu. Dalje cirkulaciju valute pomaže da koristi i održavanje zdrave tržištu.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Kako izvući svoj profit bitkoinog slavina sa jednim korakom

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih bitkoina

Post Bitcoin

Ešli Madison propušta: Šta učiniti kada se suočiš sa Bitkominskom ucenom

Post Bitcoin

Bitcoin i tranzicija u novac

Post Bitcoin

Izvještaj o ceni od sedamdesetih bitkoinskih novčića: 21. - 27. septembar 2014. godine

Post Bitcoin

Evropska komisija nastavila je regulaciju bitkoina

Post Bitcoin

5 načina da kupite Bitcoin sa Paypal-om - načini prevare i legitimacije

Post Bitcoin

Bitcoin IRA pregled - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Coin Brief-u: Bitcoin VeriCoins, IBM-ov Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Post Bitcoin

Izbor bićačkih fondacija: Jim Harper, Olivier Janssens, ili je to još važnije?

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: Tržište se sam popravlja

Post Bitcoin

Objašnjene tarife za Bitcoin - Da li je transakcija Bitcoina stvarno besplatna?