Dnevni izveštaj o Coin Brief-u: Bitcoin VeriCoins, IBM-ov Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon | Bosnian.Lamareschale.org

Dnevni izveštaj o Coin Brief-u: Bitcoin VeriCoins, IBM-ov Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Dnevni izveštaj o Coin Brief-u: Bitcoin VeriCoins, IBM-ov Internet stvari, Syscoin protiv Moolah, Bitlendingclub i Bitcon

Vaš dnevni kratak od najvažnijih novosti u vezi kriptovaluta.

Bitcoin VC vjeruje "Singapur je mjesto za bitcoin u Aziji '

"Od danas, Singapur je domaćin više od 20 Bitcoinstartups, od razmjene, POS, brokeri i bankomata, nastavio se u saopštenju."

Adam Draper, osnivač Boot VC, smatra Singapur će biti epicentar Bitcoin aktivnosti u Asia.He kaže da je ovo kao prvi azijski pokretanja, CoinHako, dolazi do završetka Boot VC 12 sedmice ubrzanje program. CoinHako, singapurski Bitcoin exchangeplatform, omogućava ljudima da kupuju Bitcoinand primiti ga u kratkom vremenu. CoinHako suosnivač Yusho Liu je bio jedan od osnivača Udruženja kriptovaluta preduzeća i Startups

Pristupa), a industrijska grupa Bitcoin da se nada da će Bitcoin usvajanje Singapuru.

YUSHO Liu dijele na e-mail: "Imali smo veliku trakciju i su i primaju puno pozitivne reakcije VCs, mentor i naš sopstveni korisnika." On je dodao: "Singapur je bio na radaru mnogih Bitcoin firmi ovdje u dolini zbog pozitivne izglede iz regulatora."

Singapur je smatra poslovni kapital svijeta. Njegova poreske strukture, kao i slabe propisi čine ga prijateljske poslovne zemlja na svijetu. Zemlja je također bio vrlo prijateljski Bitcoin. Monetarna vlast Singapur direktor Ravi Menon rekao da je "virtualne valute imaju ulogu", a trenutno rade na okvir za propise.

IBM će predstaviti Bitcoin blockchain "Internet of Things" proof-of-concept u 2015. Godini

Tehnološkog giganta, IBM-a, najavio je da će se demonstrira svoje dokaz koncepta blockchain verzija Internet stvari kod Gigom je struktura Connectwhich se održati 14-15 Oktobar, 2015. Godine u San Franciscu, Kalifornija IBM-ov šef mobilne i internet, Paul Brody, rekao je projekta će biti open source i post na Github. On kaže da želi da dijeli tehnologiju sa ostatkom svijeta i ima više nezavisnih projekata proljeće od njega. Projekt će također biti uključujući i tehnologiju iz TeleHash, i BitTorrent.

Bilo je dosta buzz o potencijalu blockchain. Čak i ljudi koji su otpušteni Bitcoin, pohvalili su blockchain. Svjetske banke i Međunarodnog monetarnog fonda ponovio tom trenutku na nedavnoj konferenciji sadrži dvije organizacije. Ovo je prvi veliki korporacija istražiti kako tehnologija može koristiti na novi način i da ga na tržište.

Syscoin Files zabrane protiv Moolah odobren od strane UK sudija

Syscoin, a kriptovaluta koji se nada da će valuta koja pruža finansijsku usluga za poslovne subjekte iz blockchain, podnio injekciju u protiv bivšeg Moolah CEO, Ryan Kennedy / Alex Green. Tužbi zamrznuo 750 bitkoine Syscoin podigao tokom svog početnog novčić ponudu. Kovanice su verovali u Moolah je escrow sistema.

Alex Green nedavno je najavio razmjena Bitcoin i Altcoin, Moolah je, insolvencyand napustio kompaniju. On je zadržao nizak profil od tada. Ovo je u svjetlu covjek ide Alex Green ima različitih identiteta u prošlosti, koji su pokušali raznim prevarama. Bitcoin zajednica je bila u rukama o tome i da su glasine da je Aleks Green je trenutno pod istragom SEC.

Bitcoin Prijateljske londonski advokatske kancelarije, Slachii LLP, podnio injekciju u Syscoin u ime. Ubrizgavanje čini Alex Green lice vremena zatvora zbog trošenja ili pomicanjem 750 bitkoine pokrenuo Syscoin.

Smatra se da je Aleks Green može biti posjedovanje do 3.700 Bitcoins koje pripadaju razmjenu kriptovaluta, Moolah. Slučaj se i dalje odvija kao vlasti počnu da se pogled na stvari.

Evropska Bitcoin Kreditiranje Platforma BitLendingClub Podiže € 200K Seed Funding

Bugarski Bitcoin publici kreditiranja platforma dobila € 200,000from Internet evropskih VC firma, LAUNCHub. Kompanija je vrlo mlad, jer samo 3.5k BTC je pozajmio preko stranice.

BTCJam je američki Bitcoin kreditiranja lokaciji koja se bori za uspjeh. Kompanija je imala malo rast i više kredita na sajtu su ostavljeni nefinansirani od onih stvarnih su. Većina kredita za rudarske opreme i vrlo malo su krediti za biznis ili u druge svrhe. Nedostatak zakona u BitLendingClub i BTCjammake kredita rizičniji od redovnih kredita. Kao rezultat toga, kamatne stope za učesnike su mnogo veće.

Bitcoin Skeptik, i autor knjige "BitCon" je vrlo Bullish On The blockchain

Jeffrey Robinson, a autor finansijskog kriminala, čini mediji runde za promociju svoju novu knjigu pod naslovom Bit Con: The Naked Truth About Bitcoin. Knjiga je istraga Bitcoin, koji autor smatra je prevara i hir. On je vrlo uzbuđen o javnoj knjizi Bitcoin radi popusta, blockchain, iako. On je napravio točku da kažem u svojim knjigama i javnim intervjuima.

Čovjek nije ljubitelj Bitcoin. Kada je pitao: "Ako Bitcoin je con, koji je prevarant?" On je odgovorio:

To je prevara u tome što nije pravi valutu, ali dozvolite mi da back up. Postoje zapravo dva bitkoine. Tu je blockchain tehnologije Bitcoin, što mislim da je fantastičan, i budućnost, i sve vrste poslovanja ulažu desetine ili stotine miliona dolara u Silikonskoj dolini i širom svijeta da izgrade poslovanje na poleđini tehnologije blockchain jer je tako divan i može da se kreće imovine trenja. Ali onda je ovo aspekt pretvaranja valuta i pretvaranja roba. Dio kon je u pretend roba, jer je ovo potpuno plitko, bez tečnosti tržištu. Kada znate da postoji, ono, 13 miliona kovanog novca u opticaju, a više od 50% od njih su u vlasništvu i upravlja oko 950 ljudi, shvatite koliko je plitko tržište je i kako subjekt na tržištu je manipulacija.

To je u suštini pumpu i deponija prevara. I onda vidim ove trgovci zmija ulje kao Winklevoss blizanci se na TV-u i reci ljudima da Bitcoin će biti u vrijednosti od $ 40,000 po novčić. I niko ih izazov, pita: "Šta ti pušiš?" Bitcoin nije investicija, to je automat. Ili, preciznije, napunjeno ruleta.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: EFG-ovi BTC-a

Post Bitcoin

Novinari Bitkaina # 2: Uticaj namere na etičnost vlasništva bitkoina

Post Bitcoin

Da li ste ikada od ovih 8 bitkoin trgovinskih ličnosti?

Post Bitcoin

Arbitražujući bitkoin - Kako sam postigao 12.12% ROI za 1 sat

Post Bitcoin

Deflacija Dio 1: Deflacijska priroda bitkoinske cijene

Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: ABC-ovi BTC-a (Q-U)

Post Bitcoin

6 Novi Bitcoin bankomati i gdje ih naći

Post Bitcoin

Da li je Bitcoin Mining vrijedan?

Post Bitcoin

Bitcoin Domain Name BTC.com prodat za 1 milion dolara USD!

Post Bitcoin

Objašnjene tarife za Bitcoin - Da li je transakcija Bitcoina stvarno besplatna?

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anoniman? Evo kompletnog odgovora

Post Bitcoin

Studija: Svileni put je bio promena paradigme u trgovini drogom