Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner i još mnogo toga | Bosnian.Lamareschale.org

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner i još mnogo toga

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Bitmainov razvoj P2pool, Arctic Cycle Cloud Mining KnCMiner i još mnogo toga

Bitmainhas najavio cloud rudarski usluga na bazi pod nazivom HashNest

Za nekoliko mjeseci, zajednica je špekulirali o tome da li Bitmain gradio servis oblaku, i kao Bitmain uvijek rade, oni su izabrali da svoje informacije do sada.

Bitmain je sada glavni konkurent u utrci oblaku rudarstvo ruke. Hashnest, Bitcoin oblak miningplatform za kupovinu i trgovinu heševi, osnovana je pokrenut 1. Juna, akvizicija 2014. Godine iz Bitmain je annunced 1. Septembra. Prema njima, hashrate ulio u platformi u ovom trenutku je oko 4 PH / s

Osim toga, to je spomenuo u svom najava da Bitmain radi na poboljšanju protokola p2pool. Oni tvrde da su u završnoj fazi testiranja i raspoređivanju njihovom razvoju. Zanimljivo je da je kod za ANTPOOL, razvoj Bitmain je protokola p2pool, najavljuje se da ga je izvor pušten na slobodu. Bitmain planira voziti svoje Bitcoin mininghashrate još više pomoću decentralizirana rudarstvo p2pool.

Izvor

Univerzitet u Cirihu testiranje NFC Bitcoin Plaćanje Solution

 

Massachusetts Institute of Technology (MIT) nije jedina institucija visokog obrazovanja kako bi se igra okolo sa Bitcoin. The University of Zurich u Švicarskoj je testiranje novog Bitcoin rješenje plaćanja NFC-based u jednom od kafića škole za oko dva tjedna (predvodila grupa od devet osoba - studenata i fakulteta).

NFC, skraćeno od Near Field Communication, znači da će transakcija biti završena postavljanjem nečije uređaj u blizini tačke prijem. Ovaj proces može odvijati na mreži. Ovaj razvoj je zahvaljujući aplikaciji pod nazivom CoinBlesk.

Studenti će ili morati učitati svoju Bitcoin walletsonline ili jednostavno koristiti Bitcoin ATMthat će biti instaliran na univerzitetu. Dodatno škole Bitcoinclub radi na projektu vlastitih koji će dati 100 $ vrijedan besplatno Bitcoin svim studentima u školi.

KnCMiner je predstavio novi oblak rudarske usluga, nudi šest mjeseci duge ugovore iz svoje Arctic Bitcoin moje.

KNC Cloud

Pokrenuta je 2. Septembra, usklađuje postojeće podatke centar prostor kompanije na sjeveru Švedske. Takozvani Clear Sky moj ima preko 7 petahashes sekundi u procijenjenom rudarstvu vlasti.

Prema KnCMiner, oni će biti u mogućnosti pružiti kupcima sa povoljnim cijenama zbog jeftinih hlađenje i energiju njihov Datacenter pruža. To je napomenuti da sve naknade održavanje oblak rudarstva paketi će biti pokriveni troškovi kupovine svakog reda. Prednosti domaćin Bitcoin miningfacility unutar Arktičkog ciklusa čini se da je stvaranja uslova primamljive za velike kompanije kao što KNC. Nažalost, s cijenom od $ 1995 za 6 mjeseci 1 TH / e rudarstva snage, malo je vjerovatno da će se ove mašine ikad okrenuti profit. To je $ 332.5 mjesečno, a čak i ako Bitcoin difficultywere da se zaustavi raste, i dalje upravo na to je trenutna stopa, naš Bitcoin mining calculatorshows da 1 TH / e će zaraditi samo ~ $ 270 mjesečno.

Huobi je prodao sve dostupne pretplate na novi 60-dnevni određeno vrijeme financijske proizvod za bitcoin investitore.

Najnoviji proizvod iz razmjene sa sjedištem u Pekingu, što je efektivno Bitcoin 'potvrdu o depozitu', zove se "Dig-VC i nudi zajamčena kamatna stopa za investitore. Naime, vraća se uz podršku Digcoin - nova Bitcoin Mining Services platformi izgradio Huobi.

Dig-VC će biti dio Huboi Bitcoin investmentplatform bitVC koji je pokrenuo još u junu. Zanimljivo je bilo toliko interesa za dionice koje su svi oni koji se prodaju u prvih sat vremena nakon otvaranja. Kao što je navedeno od strane kompanije represenative: Izgleda da 70% investitora bili su iz Kine s ostatkom koji dolaze iz SAD-a, Kanade, Australije, Japana, Singapura i Tajlanda. 

Digcoin trenutno radi oko 1,3 PH / e rudarskih moć mreže i ima planove da se proširi na 4 PH / s.

Za korisnike digitalnu valutu u potrazi za osiguraju svoje e-bogatstvo, jedan projekt nudi novi način za pohranu privatnih ključeva: na vinilu.

Zvuk Novčanik obećava da će čuvanje privatnih ključeva korisnika kao šifrovane audio fajlove preko asortiman proizvoda - uključujući i CD-ove i 7-inčni vinil diskova

Zvuk Novčanik nudi α jedinstven način za čuvanje privatnih ključeva. Okuplja Bitcoin hladnjace, i audio inženjering, omogućavajući vam da sigurno pohraniti privatne ključeve u audio obliku. Audio može biti od dužine 30 do 60 sekundi i to će zvučati kao buka za ljudsko uho. Međutim, uz upotrebu spektroskop, kao AndroSpectro, privatni ključ u zvuku datoteka se može vizualizirati kako bi se pristupiti.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Vodič za početnike

Post Bitcoin

Šta je 51% Attack - Pojednostavljen Bitcoin Tutorial

Post Bitcoin

Izbor bićačkih fondacija: Jim Harper, Olivier Janssens, ili je to još važnije?

Post Bitcoin

BetChain postaje vodeći bitkoin kazino u višejezičnoj podršci

Post Bitcoin

Bitcoin Adoption: Napredak među Top 100 Web lokacija

Post Bitcoin

6 Novi Bitcoin bankomati i gdje ih naći

Post Bitcoin

Bitkoin je objasnio u 3:30 minuta

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Da li je Bitcoin Mining profitabilan 2018?

Post Bitcoin

BITCOINOVI CENE U STVARANJU Nakon turbulentnog meseca!

Post Bitcoin

Bitcoin predaje libertarijanima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin u 2014. godini: Uspesi i padovi godine