Bitcoin je sada na Bloomberg i Yelp! | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin je sada na Bloomberg i Yelp!

Bitcoin je sada na Bloomberg i Yelp!

Sa svime što je nedavno dešava u Bitcoinworld, posebno u Kini, lako je previdjeti napredak koji je napravljen, a pozitivni pomaci koji su pušteni na slobodu. Međutim, dva nedavna dešavanja se ne može ignorirati.

Yelp Identificira Bitcoin Prihvaćanje Preduzeća

Yelp, najaktivniji, i najveći, online poslovanje tražilicu i pregleda web stranice, sada identificira biznisa koji prihvate Bitcoin. To je ogromna blagodat za ove poslove, kao što je primanje Bitcoin je već povezan sa značajno povećanje prodaje, pa čak i veće profitne marže. Korisnici Bitcoin će sada imati sposobnost da lako sortirati kroz lokalne kompanije koje će prihvatiti njihove kovanice, a to će pomoći da se pokazati svijetu pravu snagu Bitcoin. Ako drugi korisnici Bitcoin su poput mene, i znam da su mnogi, oni će biti namjerno birajući Bitcoin prihvataju poslove na svom području za podršku.

Ovaj potez Yelp će vjerojatno povećati bazu korisnika samog Yelp, kao i kao pojedinci u Bitcoin zajednici da prethodno nije imao razloga da koriste njihove usluge su postali zainteresirani za to. Zatim, sa svim ovim tačkama u kombinaciji, prednost koja Bitcoin nudi poslovanje se približava tački Revolucionarni konkurentsku prednost. Ograničavajući gubitak profita zbog chargebacks i naknade za obradu plaćanja, kompanije koje posluju u industriji na osnovu velikog obima, ali vrlo male marže, može steći sposobnost da snize cijene do tačke koja bi izazvala gubitke za konkurente koji ne prihvataju Bitcoin. Jednom kada se to počne, treba signalizirati ekspanziju u prihvatanju Bitcoin po stopi iznad svega iskusili.

Bloomberg pokriva Bitcoin

30. Aprila, Bloomberg je objavio da je "Bloomberg Stručna služba" će sada uključuju Bitcoin cijene podataka i grafikona, što je odlično za dan trgovaca, a istovremeno nudi mogućnost praćenja najnovije vijesti i poruke na društvenim mrežama. Iako Bloomberg je izjavio da se "ne odobravaju ili garantiraju Bitcoin", to je još uvijek veliki glasanje o povjerenju u ideju digitalne valute. Bloomberg je izuzetno važan aspekt finansijske i trgovinu, svijet. Ovaj potez je, praktično, navodeći da je dovoljno velik dio svoje korisničke baze, koja uključuje gotovo svaki investitor, broker, profesionalac u financijske industrije, kao i većina poslovnog svijeta u cjelini, je zainteresovan za Bitcoin, i bi kao da je integriran u Bloomberg uslugama.

Legitimnost ovog donosi Bitcoin se ne može izraziti rečima. Neverovatan broj investitora su na ogradi oko Bitcoin za jako dugo vremena, a Bloomberg može vrlo dobro biti pritisak potreban da tih pojedinaca na tržištu, zajedno sa ogromnim injekciju sredstva za proširenje tržišta. Bloomberg prihvatanje može imati pozitivan učinak na izabrani zvaničnici, regulatora, kao i druge državni službenik koji mogu uticati na pravila koja se stavi na mjesto na vezi regulaciju digitalne valute. Reperkusije ovaj potez možda nije odmah očigledna, ali je dugoročni utjecaj na imidž Bitcoin treba pažljivo pratiti.

Šta je sledeće za Bitcoin?

Nakon ove dvije najava u tako kratkom vremenskom periodu, postoji dobra šansa da možemo vidjeti više velikih kompanija skakanje na brodu uskoro. Koliko brzo je nepoznat, ali garantujem da su mnogi vlasnici poslovnih, Andor rukovodioci, sada rade iz matematike, a uskoro će vidjeti da je potencijalna dobit, od prihvatanja Bitcoin, toliko neverovatno da se ne može zanemariti.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: Greške u Bitcoin biznisu

Post Bitcoin

Bitkoin je u balonu i evo kako će se pasti - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin predaje libertarijanima sve što ne znaju o ekonomiji - The Washington Post

Post Bitcoin

Bitcoin Mining Centralizacija: Tržište se sam popravlja

Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: MNO iz BTC-a

Post Bitcoin

12 odličnih Bitcoin Memes

Post Bitcoin

Najbolje Ethereum Rudarstvo Hardver (2018 Ažurirano)

Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge i preduzeća za novčane poslove, se kreću

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cena: Uvod u USD za vrednovanje BTC-a

Post Bitcoin

Svjetionik Mikea Hearna bi mogao masovno poboljšati bitkoin

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 naroda koji vole BTC

Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih od 17. avgusta do 24. avgusta