Pravilna Bitcoin Analiza cena: Uvod u USD za vrednovanje BTC-a | Bosnian.Lamareschale.org

Pravilna Bitcoin Analiza cena: Uvod u USD za vrednovanje BTC-a

Pravilna Bitcoin Analiza cena: Uvod u USD za vrednovanje BTC-a

BitcoinPrice analiza je rastući praksa u Bitcoin zajednici. Analiza cijena u cjelini je praksa ispitivanja promjena na tržištu i njihove široke implikacije na vrijednosti određene imovine; smo se bave provođenje analize na Bitcoin cijeni, očito. Ako sprovedena ispravno, analiza cijena može biti vrlo vrijedan ekonomski alat ne samo za Bitcoin zajednice, ali kriptovaluta uopšte. Uz pravilnu analizu Bitcoin cijena, možemo odrediti zašto cijene rastu ili padaju, šta će biti obim rasta ili pada cijena, bez obzira da li Bitcoin mining je vrijedan itat ovaj put, i možemo pružiti vrijedne informacije koje korisnici Bitcoin može uzeti u obzir prilikom donošenja Bitcoin investicionih odluka.

Međutim, preovladava tema u Bitcoin zajednici cijenu analiza je jedna od pozitivizma i ono što se zove "tehničke analize." Ova vrsta analize koristi sve vrste empirijskih modela koji analitičari trend koriste na berzama. Oni vode podataka preko jednadžbe i proširiti trend linije daleko u budućnost na osnovu rezultata svojih empirijskih testova. I njihovi zaključci su prilično uvijek u pravu. To me stvarno zapanjuje kako ljudi koji vode ovu vrstu analize cijene može biti pogrešno svaki put kada napravi predviđanje-i čine predviđanja vrlo često bez postaju obeshrabreni. Vremena i vremena opet pravi svjetskom tržištu dokazali svoju pozitivistički, Neo-kejnzijanskih metodologija pogrešna, ali su i dalje na ovim lažnim "analizira" bez rade ništa drugačije.

Zašto Pravilna Bitcoin Analiza Cijena je Važni

Počeo sam vođenje Bitcoin analiza cijena uz pomoć austrijske methodologyof ekonomske analize nakon što sam napisao članak OP-ED koji je govorio o pogrešnom metodologijom najviše Bitcoin "analitičara" upotrebu. Ono što me inspirisala da počne provođenje analize u austrijskom tradiciji bio jedan analize trendova, posebno, da sam pročitao na vijesti web stranice Bitcoin. Ovaj konkretni autor izolovana tri dana Bitcoin exchangeactivity, ignorisala sve druge podatke, privukao proizvoljan linije trenda, i najavio da svojim čitaocima da je Bitcoin cijenu crashwas dobro u toku i da se može očekivati ​​da mu padne na 400 $. On je preporučio da svoje čitaoce prodati sve što imaju i otkupi po ceni pod 400 $ da ubiru znatan profit. Na dnu svom članku je imao disclaimer; ovaj autor je mnogo uložila u Bitcoin. Tako je bilo i nije ni čudo zašto je prihvatio takav aljkav metodologiju, i njime praktično moli svoje čitaoce da proda sve što su imali! Želeo je cijena pasti na $ 400 kako bi mogao profitirati od arbitraže.

To konkretnom slučaju je ono što me je inspirisalo da napiše da OP-ED. U mom članku, ja sam objasnio zašto su pozitivistički ekonomske doktrine su bezvrijedni za analizu Bitcoin cijenu, i ekonomije u cjelini. Nakon što sam ukazao na najveće nedostatke prisutne u najpopularniji način Bitcoin analiza cijene i predviđanja budućih kretanja cijena i putanje, sam ponudio predviđanje mojih koji je formuliran pomoću austrijske ekonomske metodologije. I to na kraju biti izuzetno precizno predviđanje. Onda sam krenuo u pružanje kvalitetne, precizne Bitcoin priceanalyses i čvrsta predviđanja o tome gdje Bitcoin cijenu je išao. Ja se redovno rade analize cijena blizu mjesec dana, i svi moji specifičnih predviđanja su vrlo precizno; razinu uspjeha i preciznost mojih analiza nije bio prisutan ni u jednoj drugoj, pozitivistička cijena Bitcoin analize koje sam ikada vidio.

Budući da sam iskusio veliki stepen uspjeha u mojoj analize i predviđanja, mislio sam da će biti dobra ideja da se izgradi vodič o tome kako vodim Bitcoin analiza cijena u austrijskoj tradiciji. To je zaista vrlo jednostavan proces i, kao i moj članaka su pokazali, da proizvede daleko više korisnih informacija nego bezbroj "tehničkih" analizira da je upotreba statističkih modela, bahato se zove indikatora tržišta, i empirijski generira trend linije koje daju vrlo netačne prognoze za budućnost Bitcoin cijene. Ispod ćete naći opšti pregled onoga što vrste informacija možete očekivati ​​da naučiti u ovom multi-part vodič o vođenju Bitcoin analize cijena u austrijskoj tradiciji.

Bitcoin Cijena Analiza: Outline

Svaki dio vodiča će se fokusirati na jedan poseban aspekt koristeći austrijske ekonomije da ispita Bitcoin priceand odrediti gdje će najvjerovatnije ići u bliskoj budućnosti:

Dio 1: Austrijski Metodologija i njegov značaj u ekonomiju, posebno odnosi na Bitcoin Cijena.

Ovaj prvi dio će pokriti austrijski pristupa proučavanju ekonomije. U ovom članku, mi ćemo ispitati razlike između praxeological (austrijski) i pozitivističke (kejnzijanskih) pristupa ekonomiji i zašto uzima praxeological prinose pristup mnogo pouzdanijim informacija nego ovo drugo.

Dio 2: Kako prepoznati trendove i kakve Bitcoin Cijena-Altering novosti koje bi trebao izgledati za

U drugom dijelu u ovoj seriji će objasniti kako da prepoznaju trendove i kada su slomljena, razlike u različitim vrstama kretanja, podova cijena, i kakve vijesti utječe na cijene Bitcoin-a, i na koji način. Također ćemo pogledati zašto sve zbunjujuće, dugotrajan empirijski modeli Pozitivisti koristimo su nepotrebne, pa čak i štetno za analitički proces.

Dio 3: Održavanje Profesionalnost, i provođenje Honest Analiza Bitcoin Cijena

Treći i završni dio ove serije će podržati dalje od ekonomije i da će umjesto toga govoriti o važnosti očuvanja profesionalnosti i poštenja prilikom obavljanja Bitcoin analize nakita koji će biti predstavljen javnosti. Ne bi trebalo da pokušaju da uvjeri naše kolege zajednice da djeluje na način koji će imati koristi sami. Mi treba da pruži našim analizama prema metodama koje će biti objašnjeno u prva dva dijela i predstaviti ih kao sirove podatke za pojedince da ipak žele interpretirati. Mi se ne zadatak da usmjeravanje budućnost ljudskog djelovanja, nego tumačenje prošlosti akciju, tako da pojedinci mogu napraviti svoju budućnost odluke.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Mogućnosti arbitraže bitkoina: Kratak vodič

Post Bitcoin

Bez presedana: Bitcoin Mining Network prevazilazi 100 PH

Post Bitcoin

Kako izvući svoj profit bitkoinog slavina sa jednim korakom

Post Bitcoin

Bitcoin novinari: etika vlasnika bitkoina

Post Bitcoin

Antonopulos napušta Bitcoin fondaciju preko Mgmt

Post Bitcoin

Konačno je lak način da pošaljete Bitcoin na Facebooku

Post Bitcoin

Izveštaj o cenama za novčanu sumu: 24-30 avgusta 2014

Post Bitcoin

9. april 2015

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cena: Sideways Action Continues

Post Bitcoin

Studija: Svileni put je bio promena paradigme u trgovini drogom

Post Bitcoin

Bitcoin se ne može regulisati kao Internet

Post Bitcoin

Šta su Bitcoin blokovi i Bitcoin potvrde?