Bitcoin Analiza cena: Tim Draper osvaja aukciju od svile | Bosnian.Lamareschale.org

Bitcoin Analiza cena: Tim Draper osvaja aukciju od svile

Bitcoin Analiza cena: Tim Draper osvaja aukciju od svile

Coindesk izvještava da Tim Draper, kapitalista, "otac" VC Adam Draper, i generalni direktor VC firma, Draper Fisher Jurvetson, dobitnik svih 30 hiljada bitcoinsthat su za pokupiti u svile Bitcoin aukciju. Ova najava je održan u srednjim blog post kalifornijska Bitcoin trgovinu i skladištenje kompanija, Vaurum. Coindesk napomenuti da Draper je imenovan kao investitor u kompanije 4 mil $ sredstava sjeme krug u maju.

Vaurum direktor, Avish Bhama, također objavljen u blogu koji Tim Draper planira partnerstvo sa Vaurum i koristiti bitkoine je osvojio na aukciji da pomogne da Bitcoin u tržišta u razvoju sa slabim valutama.

Od Tim Draper:

"Uz pomoć Vaurum i to tek kupili Bitcoin, očekujemo da bi mogli stvoriti nove usluge koje mogu osigurati likvidnost i povjerenje tržišta koja su onemogudena slabe valute".

Ovaj plan za ubrizgavanje Bitcoin likvidnosti u tržišta u razvoju sa slabim valutama ide dobro sa potencijalnim Bitcoin da bi globalne remittancemarket mnogo efikasnije i manje skupo. Dok to neće biti čin milosrđa, kao što su doznake često su, to bi moglo pomoći radnicima u tim zemljama u razvoju se izdignu iz siromaštva. S obzirom da ne bi morali da se bave valutama koje posjeduju vrlo nisku kupovnu moć, a umjesto toga mogu koristiti valuti koja je progresivno cijeneći vrijednosti, ne bi imali tako teško o vremenu postane prosperitetna na ovim tržištima u razvoju, gdje pojedinci često borba finansijski.

A direktnim ubrizgavanjem Bitcoin u nastajanju tržišne ekonomije će biti pozitivan nuspojava projekta Draper i Vaurum, ali da injekcija bi olakšati bogate korporacije investirati u ovim tržištima u razvoju. Takve investicije dobro uspostavljena korporacija će odmah povećati količinu raspoloživih radnih mjesta na tržištima u razvoju i da će pomoći podići pojedinaca iz siromaštva. Dakle, ovaj projekt likvidnost Vaurum i Tim Draper će raditi na sa Draper aukciji dobitak će definitivno pomoći obale do tržišta sa amortizirana valutama, ili bi moglo pokrene proces u kojem oni oslabio valute su replacedby Bitcoin potpunosti.

Šta ovo Najava znači za Bitcoin Cijena?

Direktan uticaj na aukcije na Bitcoin Cijena

Sama svile aukciji je imala značajan utjecaj na Bitcoin cijena, kao i najava da jedna osoba je osvojio sve bitkoine na aukciji. Držeći se predviđanja sam napravio u prethodnoj analizi, cijena doživio blagi silazni odstupanje od $ 580- $ 590 postrance trend i pao u $ 560S zbog panike prodaje u uoči aukcije. Onda, na dan aukcije, cijena prema gore ponovo povukao i slomio $ 600, za razliku od predviđanja izneo Citi Group. Nakon aukcije gubitnici počeo da pravi saopštenja za javnost, otkrivaju njihovi bids- koji su svi ispod tržišne cijene, što ukazuje da je pobjednik vjerojatno licitirati na ili iznad tržištu cjenovno Bitcoin cijenu polazna kreće uzlaznom putanjom još jednom. 1. U utorak, jula, američki šerifi objavio da je jedna osoba je osvojio svih 30 hiljada na Bitcoine; tržište reagovao na ovu vijest pritiskom Bitcoin cijene na $ 650, pa čak i koketirao sa $ 660. U noći jula 1stthe Bitcoin cijena pala i kretala oko 640 $, vjerojatno zbog neposredne uzbuđenja aukcije nosili off. Konačno, jutros (2 jula), Vaurum najavio da Tim Draper je bio dobitnik svile bitkoine i da će raditi sa firmom da ubrizga Bitcoin na tržištima u razvoju. Bitcoin cijenu onda se vratio do $ 650 klasa, za koji verujem da je rezultat ove najave iz Vaurum.

Gdje će Bitcoin Cijena dalje?

Sada, kada je aukcija je završena, Bitcoin cena je povratak u normalan aktivnosti, koje određuje dan-to-dan aktivnosti trgovanja i dnevne vijesti. Iako su mnogi trend "analitičara", koji koriste pozitivističke metodologije i samo precizne kad se posreći, će izgledati na dobit je u cijenu kao rezultat uzbuđenja od aukcije i uspostaviti novi trend, koji će vjerojatno biti postavljen na zemljište na Mjesecu. Međutim, ne možemo zaboraviti gdje je pravi trend leži i kako je osnovana. Pred američkim maršala najavio aukcija svile bitkoina, Bitcoin cijena je postavljena na postepenom uzlazni trend stalan tok pozitivnih vijesti iz Bitcoin zajednice. Najava svile aukciji napravljen za privremeno odstupanje od tog trenda, koja je išla u oba smjera; panike prodaje vodi do aukciji vozio cijena naniže za nekoliko dana, a onda uzbuđenje i dobre vijesti za vrijeme i nakon aukcije gurnuo cijenu nazad. Ali, kao što je uzbuđenje oko aukciji ugasi, Bitcoin cijenu će odrediti tok trend koji je osnovan prije nekoliko tjedana.

Kao što je na tržištu smiri, Bitcoin cijene će naći novi pod, za koju verujem da će biti negdje između $ 600 i $ 650. Dakle, moguće je da se cijena može proći kroz vrlo blagi pad, dok se uspostavlja ovaj novi kat. Odatle, cijena će nastaviti stabilan uzlazni trend. Nastavak ovog trenda se oslanja na sve stvari jednake, naravno. Sve što se može dogoditi u budućnosti da će razbiti ovaj uspostavljen trend, a to je vjerojatno da će se tako nešto dogoditi. Govorim ono što će biti ta stvar je nemoguće uraditi, međutim. Narednih odstupanje od ovog trenda može biti negativan ili pozitivan, i mogao bi biti ili privremeno ili divergencije osnivanje potpuno novog trenda. Svi koji se ovdje može sa sigurnošću reći je da, dok traju sadašnjim uslovima, uzlazni trend koji je osnovan pre nekoliko nedelja će se nastaviti. U zaključku, moguće je da je Bitcoin cijenu bi se mogao vratiti na Mjesec u narednim mjesecima, samo možda ne tako brzo i oštro kao pozitivistička "analitičari" će vjerovatno predvidjeti.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Dnevni izveštaj o Bitcoinu: Lawsky Outlines Revidirani BitLicense, GAW pokreće Paycoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Bitcoin i tranzicija u novac

Post Bitcoin

Novinari Bitkaina # 2: Uticaj namere na etičnost vlasništva bitkoina

Post Bitcoin

Bitcoin Analiza cena: Sideways Action Continues

Post Bitcoin

Bitcoin Economics Size Block i Gavin Andressen

Post Bitcoin

Bitcoin-ov rastući prihvat: 6 načina za korištenje BTC-a

Post Bitcoin

Bitcoin zvanično legalan u Kaliforniji! Gov. Jerry Brown potpisao AB129!

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitivni ali rizični za vlade

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Milionera

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - kako pretvoriti Bitcoin u USD

Post Bitcoin

Konačno je lak način da pošaljete Bitcoin na Facebooku

Post Bitcoin

Bez presedana: Bitcoin Mining Network prevazilazi 100 PH