Kako koristiti PayPal za kupovinu i konvertovanje Bitcoin: jednostavan vodič | Bosnian.Lamareschale.org

Kako koristiti PayPal za kupovinu i konvertovanje Bitcoin: jednostavan vodič

Kako koristiti PayPal za kupovinu i konvertovanje Bitcoin: jednostavan vodič

Danas, čak i sa povećanjem mainstream znanje i prihvatanje Bitcoin, kupiti ili pretvoriti digitalne valute u USD može biti prilično zahtjevan proces za početnika; i ja se usudio reći da je za neke od srednji korisnici ponekad može pretvoriti u stvarni proces spor i gubljenje vremena ako ne napravite pravi izbor.

Govoreći izbora, postoji čitav niz varijabli koje možete uzeti u obzir, dok u potrazi za razmjenu koji vam najviše odgovara, kao što su: naknade, trgovanje parova, popularnost, mogućnosti plaćanja, i minimum i maksimum strukturu isplate. Ali za sada ćemo se držati PayPaland na VirWox razmjene.

PayPal je najlakši i najbrži proces internet bankarstva koje možete koristiti danas sigurno dovršili kupovinu cijelom internetu dok omogućavajući vam slati i primati novac iz vašeg bankovnog računa.

Čak i danas, većina zajednice i dalje smatra da koriste PayPal kupiti / pretvoriti Bitcoin je gotovo nemoguće, ali mi ćemo vam pokazati jednostavan proces koji će vam dati pristup bitcoin i obratno jednostavno koristeći svoj PayPal račun. Počnimo vodič!

1. Prijavite se za VirWox nalog

VirWox je trenutno jedini razmjena koja radi direktno sa PayPal, tako da će apsolutno neophodno za vas da napravite račun ako nemate jedan. VirWox je bio jedan od, ako ne i prvi, "virtualne valute" razmjene u svijetu. Ime je dobio po inicijalima VirWox - Virtualni svet Exchange je austrijska tvrtka specijalizirana za razmjenu digitalnih valute Second Life, Linden dolara (SLLs). The Linden dolar (SLL) smatra se igra valute slično wow gold.

2. Osobni podaci i nalog za aktivaciju

Morat ćete popuniti svoje lične podatke kako bi se uspješno aktivirali VirWox računa. Nakon što ste registrovani, informacije za aktiviranje vaš račun će biti poslan na vašu email adresu. Možda će biti potrebno da proverite svoj spam folder jer automatski generirana e-mailova ponekad mogu biti označeni kao spam. U ovoj e-mail ćete dobiti lozinku; ovo lozinka će biti važi za period od 24 sata samo. Preporučuje se da promijenite svoju lozinku ili Vaš račun će biti deaktivirani nakon ovog perioda. Molim vas, stavite posebnu pažnju na pitanja sigurnosti (uvijek koristite jake lozinke) i aktivirati Multi-Factor Authentication MIP-a.

3. Kreiraj VirWox Bitcoin adresa

Morat ćete stvoriti Bitcoin adresu unutar VirWox razmjenu kako bi se sigurno deponuje svoj Bitcoin na razmjenu. Ćete naći na sajtu interfejs VirWox meni na lijevoj strani; kliknite na opciju depozita. Odite na sekciju "Bitcoin" i dobiti svoj VirWox Bitcoin adresu. Nakon što ste napravili ovu adresu možete početi proces.

4. Move Your Bitcoin

Sada ćete želite premjestiti svoj Bitcoin na vaš VirWox račun tako da ih možete pretvoriti kasnije dolara. To se može učiniti tako da odete na svoj Bitcoin novčanik i slanje neke Bitcoin na svoj VirWox Bitcoin adresu. Nakon 6 potvrde ćete imati Bitcoin u VirWox računu.

5. Trade Vaš Bitcoin


  Nažalost, VirWox razmjena i dalje nema USDBTCpair za trgovinu tako da ćete morati razmijeniti svoj novac za Linden dolara (SLL), a zatim kasnije ih možete promijeniti za USD.

Ovo je jednostavan proces: Opet, u meniju s lijeve strane ćete imati sekciju sa svim berzanskog trgovanja parovima; izabrati BTCSLLpair i trguju svoj novac za Linden dolara (SLLs), nakon što ste pogubili ovoj trgovini, idite na USDSLLpair i trgovati svojim SLLs za USD.

6. Pošalji USD za Vaš PayPal račun

Na kraju, nakon što ste završili taj proces sigurno ćete imati neke USD u VirWox račun i završni korak će biti da ih šaljete na svoj PayPal račun.

U meniju lijevo ćete imati opciju se povuku. Kliknite na njega i da ćete biti odvedeni u sekciji na kojoj ćete vidjeti koliko USD imate i na kojoj ćete biti u mogućnosti da izaberete povuče način, u ovom slučaju PayPal; unesite PayPal e-mail i gotovo!

Ako nemate PayPal račun možete se prijaviti za jedan sada. Ovaj vodič je uglavnom usmjerena na ljude koji su već svoje PayPal račun vezan za svoje bankovne račune i već preskočio kroz aktiviranje i dokaz procesa identiteta.

7. Otvorite Vaš PayPal račun (opcionalno)

Nakon što ste završili ovaj proces možete otići na svoj PayPal račun i potvrdite da je već stigla svojim USD!

Dodatne informacije: Možete koristiti isti postupak za ostale kripto valute, ali za to ćete morati koristiti OKpayservices. Ako ne imate OKpay nalog koji se može otvoriti odmah i istražiti sve njihove mogućnosti!

(Pažnja: Ovaj proces može održati još nekoliko troškove transakcije od uobičajenih rješenja; ipak mislim da je vrlo korisna opcija za one koji zaista žele da koriste svoj PayPal račun)

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Lokalni Bitcoins: kupiti Bitcoin In Person!

Post Bitcoin

Kako čitati transakciju Ethereum

Post Bitcoin

Bitcoin Domain Name BTC.com prodat za 1 milion dolara USD!

Post Bitcoin

Osvojite USB Miner 100% besplatno - Moje Bitcoin Litecoin Dogecoin od kuće!

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Academia and the Laymen

Post Bitcoin

Capital One Zapošljavaju istraživače bitkoina

Post Bitcoin

Google korisnici i Bitcoin: Kada će Google integrirati BTC?

Post Bitcoin

Bitcoin procesor plaćanja BitPay svakodnevno uplaćuje $ 1 milion u transakcijama!

Post Bitcoin

Tamni novčanik Alfa 5 izdanje

Post Bitcoin

Kako razvijati zajednicu bitkoina kroz svijest

Post Bitcoin

BitStampove Bitcoin Audit Shows rezerve pokrivaju sve depozite

Post Bitcoin

2018 Prognoze: Bitcoin Will Crash- CTech