Pravilna Bitcoin Analiza cena Dio 3: Profesionalizam | Bosnian.Lamareschale.org

Pravilna Bitcoin Analiza cena Dio 3: Profesionalizam

Pravilna Bitcoin Analiza cena Dio 3: Profesionalizam

Ovo je treća, a završni deo u naše tri dijela serieson tome kako voditi pravilnu analizu Bitcoinprice.

U prvom dijelu našeg vodiča, razgovarali smo dva vladaju škole ekonomske misli, austrijske škole i kejnzijanskih škole. Pogledali smo na neefikasnost pozitivizma u ekonomiji i kako uzimanje praxeological pristup prinose ekonomske analize mnogo korisnih podataka. Onda smo primijenili princip austrijske ekonomije za Bitcoin analiza cijene i ukratko istražiti načine na koje jedan bi provesti analizu cijena koristeći praxeological metodologije.

U drugom dijelu našeg vodiča, otišli smo o tome kako zapravo izvršiti analizu. Razgovarali smo o važnosti vijesti u procesu analize cijena i kakve vijesti imaju najznačajniji utjecaj na Bitcoin cijene austrijsko-uma. Zaključili smo da je samo najveći vijesti dolaze iz bilo igrača u glavnim tržištima, vlade, ili uticajni ljudi ili kompanija u Bitcoin zajednice same imaju značajan utjecaj na cijene. Upozorili smo čitaoci neispravan pretpostavke da svaki komad pozitivnih vijesti treba izvrši pritisak na Bitcoin cijenu. Zatim smo otišli u detalje o tome kako napraviti pravi razliku između duge i kratkoročne trendove i važnost cijene podova u analizi. Na kraju, razgovarali smo pravilno vremena koje treba koristiti u provođenju analize cijenu. Pokušaj da se napiše analizu često će se pokazati problematičnim, jer promjene cijena može se objasniti samo uvidom u akcijama pojedinaca. Ako neko pokušao da analiziramo tržište svaki dan, oni bi se izvještavanja o ništa, ali normalno, iz dana u dan aktivnosti. Stoga, na samom najviše, Bitcoin analiza cijena treba provoditi jednom tjedno.

Ovo završnu instalaciju naglašava značaj provođenja Bitcoin analize cijena sa visokim nivoom profesionalnosti i poštenja. Ove dvije osobine su od najveće važnosti u ovom području ekonomske analize. Za čitaoce vašeg članka bi potencijalno moglo odvesti informacije koje pružaju i koristiti ga kao savjetodavno resurs kada s obzirom na njihov tok ulaganja akcije.

Održavanje Profesionalizam i poštenje prilikom provođenja analize Bitcoin Cijena

 

Kada se bave Bitcoin analiza cijena, bitno je da jedan bude i profesionalni i pošteni u svom izvještavanju. Kao što je već spomenuto, svako ko čita svoj članak mogu koristiti informacije koje su vam napredovati kao savjete o tome kako da ulože svoj novac, čak i ako vi tvrdite da oni ne bi trebalo. Vaš članak potencijalno može uvjeriti nekoga da unovče svoje bitkoine ili ide sve u svojim fiat. Ovo stavlja analitičar sa značajnim sljedeće u poziciji uticaja u Bitcoin zajednici. Ako je pisac ima dovoljno čitalaca, a oni čitaoci uvijek slijedite savjete pisca, onda pisac može imati direktan uticaj na Bitcoin cijenu. Ova pozicija moći dolazi sa podsticaj da ohrabri ljude da se ponašaju na način koji će imati koristi pisac. Ovo ne bi trebalo da se dogodi.

Bilo koji legitimne analitičar Bitcoin Cijena bi trebala nikada dati direktne savjete o tome kako svoje čitaoce treba uložiti svoj novac upravo zato da bi analitičar imaju jak poticaj da daju savjete koji bi njega ili nju, a ne Bitcoin zajednica koristi u cjelini. A pravilnu analizu Bitcoin cijenu treba da sadrži informacije koje su opisni i spekulativno, ali nikada propisana.

A Cijena analitičar treba biti izuzetno iskren u svojoj izvještaja. Sada, to je naravno prihvatljivo da se izjasni svoje mišljenje i koristiti svoj lični vjerovanja u svoje analize, kao čitav ova praksa se uglavnom zasniva na spekulacije i lično mišljenje u svakom slučaju. Ali nikad ne treba lagati ili namjerno čine informacije koje će učiniti njihove analize Bitcoin cijenu pojaviti čvršća nego što zapravo je. Mi nikada ne treba lagati kako bi se izbjeglo biti netočna. Zaista moramo prihvatiti vjerojatnost da ćemo na kraju dobiti predviđanja pogrešna. Nema sramote u tome netačno; nesigurnost je suština tržišta, pa treba očekivati ​​netačne predviđanja! Trebali bi biti ponosni kada smo pravilno interpretirati podatke i koristiti ga da se napravi iskren predviđanje da je istina. Ne bismo trebali osjećati loše ili ljuti, međutim, kada je tržište radi ono što je najbolje u i proizvodi nešto što niko nije mogao da predvidi. Čak i uz rizik da bude pogrešan i neugodno, analitičari treba uvijek dati iskreno mišljenje i pišu iskren izvještaja.

Ukratko, legitimni analiza Bitcoin cijenu treba da poštuju utjecaj koji bi mogli potencijalno držati, i prijaviti podatke na pošten način. Prihvatljivo je da se pišu pristrasne članke koji koriste svoj osobni uvjerenja, sve dok se ne namjerno lagao, ili izmišlja, informacije za jačanje doživljava ispravnost svoje analize.

Tako zaključuje treće i konačne, rata u našoj seriji o provođenju pravilne Bitcoin analize cijenu. Pomoću ispravan ekonomske metodologije, u potrazi za pravo vesti, ispravno identificiranje trendova i podova cijene, a ostatak stručne i iskreni, može se precizno interpretirati podatke o tržištu i pružiti zvuk analizira sa snažnim predviđanja za budućnost Bitcoin cijene.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Izveštaj o ceni od sedamdesetih od 17. avgusta do 24. avgusta

Post Bitcoin

Otvoreno pismo fondaciji Bitcoin i njegovim članovima

Post Bitcoin

Bitcoin i tranzicija u novac

Post Bitcoin

Pacijenti sa kancem prisiljeni su da koriste ilegalna onlajn tržišta na bitsuinima za kupovinu lekova

Post Bitcoin

Nadmašiti da koristite 3% Bitcoin Profit-a da biste promovisali svest o Bitcoin-u

Post Bitcoin

Bitcoin u Mainstream Part 1: Švajcarski Bitcoin Research Paper

Post Bitcoin

Koliko novca možete zapravo napraviti od kutijica Bitcoin (ažuriranje februara 2016)

Post Bitcoin

Bitcoin Currency Converter - kako pretvoriti Bitcoin u USD

Post Bitcoin

John McAfee je slučajno otkrio zašto je Bitcoin totalna prevara - Natural News

Post Bitcoin

Bitlanders: Bitcoin ispunjava društvene medije

Post Bitcoin

Kako kupiti velike količine bitkoina - 3 stvari koje treba znati

Post Bitcoin

Pravilna Bitcoin Analiza cena Dio 1: Metodologija