5 načina da kupite Bitcoin sa Paypal-om - načini prevare i legitimacije | Bosnian.Lamareschale.org

5 načina da kupite Bitcoin sa Paypal-om - načini prevare i legitimacije

5 načina da kupite Bitcoin sa Paypal-om - načini prevare i legitimacije

Nema novosti na činjenicu da je PayPal je uskraćivanje ljudima mogućnost da kupe Bitcoin sa svoje usluge. To je zapisano jasno i glasno u PayPal-a TOSthat oni ne pokrivaju digitalnih dobara i to dovodi do pitanja chargeback. Stoga netko pokuša prodati Bitcoin sa PayPal će vjerovatno biti suspendovan iz Paypal.

load...

Rekavši to, još uvijek postoje nekoliko opcija da bi mogli kupiti Bitcoin kroz korištenje PayPal račun. Većina njih su daleko od savršenih, ali ako vam je potrebno da steknu male količine i to je jednom stvar koju možda želite da ih uzeti u obzir.

Opcija 1 - Kupi Bitcoin sa Paypal kroz Virwox

To je vjerojatno najstariji i najviše isproban sistem u knjizi. Mi smo pisali o ovom methodmany puta i čini se da radi prilično dobro. Glavne mane kupovine kroz Virwoxis da su naknade su izuzetno visoki (može iznositi oko% 15) i ponekad se jednostavno ne mogu odobren. Prednosti je u tome što je pokušao i testirani, što znači nizak mogućnost prevare.

load...

Opcija 2 - Kupi Bitcoin sa PayPal kroz lokalna Bitcoins

Lokalni Bitcoins je tržište mjesto kupaca i prodavaca Bitcoin. Koristeći svoje sučelje možda ćete moći naći nekoga ko prodaje Bitcoine putem PayPal-a. Zatvorenici ove metode je u tome što ne znate s kim imate posla sa i većina prodavatelja tamo nude shady instrukcije kako da se ne uhvati Paypal. Prednosti su da vam Bitcoin obično brže nego Virwox i naknade su znatno niže. Za sve detalje pročitajte naše udžbenik.

Opcija 3 - Kupi Bitcoin sa PayPal kroz Bitcoin Insanity

load...

Možda ste čuli za Bitcoin Insanity. Oni tvrde da vam proda Bitcoin sa PayPal na premije. Međutim, nakon što sam učinio neki istraživanje online nisam mogao naći nikakve aktivnosti na mreži za kompaniju nakon oktobra 2014. Godine nisam testirao van metodu sebe, ali iz opšte izgledu na Bitcointalk kompanije počeo dobro i onda samo žalili nestao. Facebookand Twitterprofile nisu ažurirani u skoro godinu dana kao dobro. Zaključak - Ja bih se kloni za sada...

Opcija 4 - Kupi Bitcoin sa Paypal kroz Brawker

Brawker ima drugačiji pristup na cijeli Troškovi pitanje. Umjesto da te vam omogućiti kupnju Bitcoin sa PayPal direktno, da odgovara te s nekim ko želi kupiti nešto online. Kupite stavku za njih sa Paypal i oni vam poslati Bitcoine zauzvrat. Čitav proces čini prilično komplikovano mi se kao što je prikazano u ovom kratkom video.

Opcija 5 - Kupi Bitcoin CFD kroz Plus500or AvaTrade

Ako ste zainteresirani samo za kupovinu Bitcoins kako bi se nagađati o cijeni i ostvaruje profit možete samo kupiti Bitcoin CFD-kroz AvaTrade ili Plus500. Pisao sam ranije o Bitcoin CFDsand u osnovi to znači da pokušavaju predvidjeti budućnost cijenu Bitcoin-a. Ovo vam neće dobiti stvarne Bitcoin, ali s obzirom da se stvari ne kupuju Bitcoin možete koristiti PayPal za ovu metodu. Imajte na umu da kada trgovanje CFD-svoj kapital u opasnosti i to je uglavnom pogodan za iskusne trgovce.

Još uvijek ne postoji jednostavan način da se kupi Bitcoin sa Paypal u 2015. Godini

Da sumiramo stvari, iako je skoro 2 godine su zalijepljeni otkako sam sam napisao moj prvi tutorial o ovom pitanju još uvijek ne postoji jednostavan način da to učinite. PayPal je pokazala veliko interesovanje za Bitcoin, pa čak i neke partnershipsbut je jednostavno rješenje ovog problema je tek da se vidi. Nakon što je rekao da je pitanje kupnje Bitcoin kreditnom cardhas značajno popravio, ali o tome u našem sljedećem postu.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Mogućnosti arbitraže bitkoina: Kratak vodič

Post Bitcoin

Bitcoin trgovačke usluge i preduzeća za novčane poslove, se kreću

Post Bitcoin

6 Novi Bitcoin bankomati i gdje ih naći

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions to Proof of Stake

Post Bitcoin

Da li je Bitcoin Mining profitabilan 2018?

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 Bitcoin Milionera

Post Bitcoin

Vodič za početnike rudarskih bitkoina

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitivni ali rizični za vlade

Post Bitcoin

Bitcoin i tranzicija u novac

Post Bitcoin

Je Bitcoin Anoniman? Evo kompletnog odgovora

Post Bitcoin

Ne treba da pokušavamo da uklonimo Bitcoin u postojeće pravne strukture

Post Bitcoin

Bitcoin Price se povećava sa evropskim bankarskim negativnim interesom