Kako dobiti bilo koji $ 5 stavka iz Amazon ili Ebay besplatno za korišćenje Bitcoin-a | Bosnian.Lamareschale.org

Kako dobiti bilo koji $ 5 stavka iz Amazon ili Ebay besplatno za korišćenje Bitcoin-a

Kako dobiti bilo koji $ 5 stavka iz Amazon ili Ebay besplatno za korišćenje Bitcoin-a

UPDATE: Ova metoda je više ne radi jer Coinbase promijenili svoje referalnog modela.

Mnogi ljudi kažu da Bitcoin se ne koristi kao stvarni novac, jer se ne može kupiti ništa s tim. Problem je u tome Bitcoin nije široko prihvaćena od strane trgovaca i još ima samo nekoliko stotina web stranica oko web da ga prihvate kao oblik plaćanja.

Link za Coinbase za dobivanje svoj $ 5 besplatno

Link za eGifter za kupovinu poklon kartice sa Bitcoin

Link za Coin.MX

Link za Xapo za dobijanje Bitcoin debitne kartice

Međutim, dobra vijest je da možete zapravo kupiti anythingwith Bitcoin, samo treba znati kako. Danas ću vam točno pokazati kako se to radi iu procesu ćemo dobiti 5 $ stavku iz Amazona ili Ebay za besplatno.

Prva stvar koju ćete morati učiniti je prijaviti se za Coinbase koristeći link ispod ovog videa. Sada želim da otkrije da je ovaj link mog referal linka, ali evo dobra stvar o tome:

Ako se prijavite putem ovog linkyou dobiti $ 5 u Bitcoin za besplatno.

Nakon što se prijavite zapamtite da provjerite vaš račun dodavanjem svoj broj telefona i povezati svoj bankovni račun. Imajte na umu da cijeli taj proces je besplatan i Coinbase je vrlo poštovana kompanija u Bitcoin prostoru.

Kada ste završili ove kratke korake vidjet ćete $ 5 pojaviti na vašem računu. Ali kako se dovraga možete koristiti ovih 5 $?

Pa, tu je site zove eGifter koji će vam prodavati poklon kartice za sve vrste prodajnih online. Na primjer možete dobiti 5 $ karticu za Amazon, Ebay ili čak Best Buy. Samo idite na eGifter.com, napravite nalog, i samo odabrati svoj poklon karticu.

Unesite $ 5 kao iznos poklon karticu i odaberite "kupuju za sebe". Na stranici checkout odabrati Bitcoin kao način plaćanja. Sada ćete dobiti Bitcoin adresu za slanje svoj novac u. Vratite se na Coinbase i samo poslati besplatan 5 $ na tu adresu.

Čestitam, upravo si dobio 5 $ poklon kartica kupiti sve što želite na Amazonu, ebay ili bilo koju drugu radnju potpuno besplatno.

Nekoliko važnih stvari pre nego što zaključimo. Ovaj proces se odnosi samo na rezidente sa bankovni račun koji već nemaju Coinbase račun. Nakon što je rekao da, ako živite izvan SAD-a možete učiniti istu stvar s Coin.MX. Link na Coin.MX je na dnu ovaj video. Imajte na umu da Coin.MX zahtijevaju $ 50 depozit pa sam samo predlažem da uradite ako ćeš da zapravo kupuju Bitcoine od njih.

Također, ako ne vidite 5 $ u Coinbase račun proverite da li ste potvrdili vaš račun, da ste unijeli SAD kao svoju zemlju i da ste stvarno koriste link upućivanje prikazani u ovom videu.

Da sumiramo stvari možete kupiti sve sa Bitcoin, to je samo pitanje pronalaženja pravo rešenje. Prošle nedelje sam zapravo dobio sebi Bitcoin debitna kartica koja mi omogućava da plati u bilo kojoj prodavnici sa Bitcoin ravnotežu, ako želite znati više o tome posjetite link Xapo.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Part 2: Academia and the Laymen

Post Bitcoin

Objašnjene tarife za Bitcoin - Da li je transakcija Bitcoina stvarno besplatna?

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative za Post Bitcoin Faucet Apocalypse

Post Bitcoin

Coinbase protiv Btc-e protiv BitStamp-a - najbolje mesto za kupovinu bitkoina

Post Bitcoin

Arbitražujući bitkoin - Kako sam postigao 12.12% ROI za 1 sat

Post Bitcoin

Bitcoin zvanično legalan u Kaliforniji! Gov. Jerry Brown potpisao AB129!

Post Bitcoin

Bitcoin Cena: Kada su vijesti i nije bitno

Post Bitcoin

Prvi set bitcoin bankomata u Los Angelesu ove nedelje

Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Butterfly Labs i Robocoin: Greške u Bitcoin biznisu

Post Bitcoin

Cryptsy: Alternativna kriptocurrency (Altcoin) Exchange

Post Bitcoin

Bitcoin kreditni Bubble Part 1: Bitcoin Margin Trading

Post Bitcoin

Evropska komisija nastavila je regulaciju bitkoina