Prijavite se za Mt.Gox | Bosnian.Lamareschale.org

Prijavite se za Mt.Gox

Prijavite se za Mt.Gox

Prvi korak za otvaranje Mt. Gox računa da se "prijavite" za račun. Morat ćete stvoriti korisničko ime, daju e-mail adresu, i kreirajte lozinku. Također ćete dobiti uslovima usluga, koji treba da pročitate kroz.

Kao sa terms of service ističu, morate biti 18 ili više godina da se registriraju za račun. Uslovima objasniti osnove razmjene. Mt. Gox radi tako što vam omogućava da dostave ponude za kupovinu i prodaju Bitcoine. Također možete napraviti depozita iz vaše banke na svoj račun, u slučaju kada se mora pretvoriti svoju valutu, tu je provizija 2,5% napunjena. Molimo pogledajte terms of service za više informacija. Tu je i mnogo važnih informacija u sekciji obaveza.

Predlažemo vam platiti dodatnu posebnu pažnju na ovaj odjeljak. Ukoliko je to dopušteno zakonom, Mt. Gox nije odgovoran za naknadu štete. Mt. Gox takođe neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak internet veze ili dolje vrijeme na web stranici. Mt. Gox će također pružiti informacije vlastima, u mjeri u kojoj o svim relevantnim zakonskim odredbama. Mt. Gox će zamrznuti svoj račun na pitanje "kompetentno" vlast, kako to na umu.

Mt. Naknade gox početi at.6% za 100 ili manje Bitcoin i spustite to.25% za 500,000 ili više Bitcoine. Iako je ovo možda ne izgleda kao puno, budite oprezni jer se naknada može zaista sabrati tokom vremena. To se posebno odnosi ako ste kratkoročni trgovac koji često trgovina. Postoje jeftiniji razmjene, kroz oni ne mogu biti kao stabilna.

Nakon što ste se prijavili za račun, za registraciju e-mail će biti poslan na vašu email adresu. Ova e-mail će sadržavati link i kod potvrde. Vas će se tražiti da popunite sve vaše kontakt informacije. Ova informacija se traži da potvrdite svoj identitet, ali će čuvati u tajnosti drugim Bitcoin trgovaca. Morat ćete uploadati fotografski dokaz o identitetu, kao što je fotografija pasoša. Ako ste u stvaranju poslovnog računa, morat ćete uploadati razne dokumente.

Nakon svega ovoga je sređeno, vi ćete biti u mogućnosti da se prijavite na Mt. Gox i početi trgovati! Mt. Gox sistem je prilično jednostavan za korištenje. Ako već nemate Bitcoins da se povežu na Mt. Gox preko svojih novčanika, morat ćete deponirati sredstva. Najlakši način da to učinite je vjerovatno da uradi bankovnog transfera. Trebat će vam bankovni račun, a sve informacije o vašem računu za to.

Kada imate sve ove informacije, možete kupiti Bitcoine. Možete postaviti broj Bitcoins želite kupiti (ili prodati) i po kojoj cijeni želite da transakcije. Onda, ako još neko zainteresovan da proda svoje Bitcoin (ili kupnje tvoja), od vas će biti u stanju da napravi transakciju. Nije svaka vam ponuditi da će biti prihvaćen, ali sa vremena i strpljenja da ćete dobiti dobru ručku na sistemu.

Povezane vijesti


Post Bitcoin

Studija: Svileni put je bio promena paradigme u trgovini drogom

Post Bitcoin

Senator Manchin poslat pismo Kongresu tražeći zabranu Bitcoina u SAD-u!

Post Bitcoin

Dnevni izveštaj kompanije Bitcoin: Rumunska bitkainska fondacija, Dominikanska populacija koja dobija bitkoin i još mnogo toga

Post Bitcoin

Objašnjene su osnove bitkoina: IJK-ovi BTC-a

Post Bitcoin

Overstock.com postaje prvi maloprodajni gigant koji prihvata Bitcoin širom svijeta

Post Bitcoin

Kako je Bitcoin Start Up Scena u Africi?

Post Bitcoin

Bitcoin Vrijednost: Priroda i porijeklo novca

Post Bitcoin

Jody Drake iz Butterfly Labs tvrdi nemoguće kupiti namirnice

Post Bitcoin

Mt. Goxov Bitcoin Bankruptcy

Post Bitcoin

Generisanje Bitkoina - Top Ten Bitcoin Rudarskih mašina

Post Bitcoin

Bitlanders: Bitcoin ispunjava društvene medije

Post Bitcoin

BitPay objavljuje Copay: Multi-Sig Bitcoin novčanik za grupe